Vyrazte do Hotelu Annex Slaven *** a užijte si skvělou dovolenou na Jadranu! Vaše pohodlí zajistí klimatizovaný pokoj s balkonem a bohatá polopenze se snídaněmi a večeřemi formou bufetu, zábavu zase obstará pláž pouhých 200 m od hotelu a krásné město Crikvenice vzdálené jen pár kilometrů. Děti do 12 let mají navíc pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel a depandance (Annex) Slaven *** se nacházejí v městečku Selce, cca 3 km od Crikvenice a jen pár kroků od pláže Poli Mora (200 m). Okolí vás okouzlí krásnými plážemi, bujnou středomořskou vegetací a pestrými možnostmi vyžití. Užijte si koupání, potápění, vodní i suchozemské sporty a krásné výlety. Jen kousek od depandance najdete školu potápění (450 m), krásný park s palmami a fontánou (260 m), minigolf (210 m) a dětské hřiště (350 m).

Na výlet pak můžete vyrazit do nedaleké Crikvenice, kde najdete Aquarium Crikvenica, klášter Paulinů, starý mlýn Toš v olivovém háji nebo městské muzeum. Během letní sezóny se navíc v Crikvenici odehrává mnoho akcí, festivalů, koncertů a výstav. Už více než 50 let se zde koná například „Rybářský týden“, při kterém celé město ožije historickou atmosférou a mnoha doprovodnými akcemi. Za krásnými výhledy se vydejte na horu Kotor (4,2 km), kde můžete vidět kamenné pozůstatky osady zaniklé v 17. století.

Moře a pláže

Jen kousíček od hotelu budete mít krásnou pláž Poli Mora (200 m), na kterou navazuje pláž Rokan. Obě jsou písčitooblázkové a za čistotu moře i prostředí získali prestižní ocenění Modré vlajky. Na obou plážích nechybí důležité zázemí – občerstvení, převlékací kabinky, toalety či půjčovna lehátek a slunečníků. Díky pozvolnému sestupu do vody jsou obě pláže skvělé pro rodiny s dětmi, u pláže Rokan navíc najdete nafukovací vodní atrakce.

Několik skvělých pláží nabídne i nedaleká Crikvenica. Odpočinout si můžete například na Městské pláži (Gradska plaža; 4,5 km) s oblázky a hrubším pískem nebo na pláži Podvorska (5,9 km), která je vhodná i pro pejsky. Zaujme mimo jiné unikátním psím barem Monty's dog beach & bar. Obecně jsou pláže v Crikvenici skvěle udržované, s pozvolným sestupem do vody a poskytují komfortní zázemí ve formě sprch, toalet, převlékacích kabinek, půjčovny lehátek a slunečníků či občerstvení.

Kde budete spát?

Ubytujete se v moderně vybaveném, vzdušném dvoulůžkovém pokoji Twin s balkonem a krásným výhledem na moře. K vybavení pokoje patří 2 lůžka (mohou být spojená), psací stůl, televize, WiFi připojení a koupelna se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

O vaše gastronomické zážitky se postará restaurace Hotelu Slaven *** s pestrou nabídkou lokálních i mezinárodních specialit. K večernímu posezení zve bar s prostornou venkovní terasou.

Něco navíc

Za příplatek můžete využít trezor na recepci.

Hotel Annex Slaven ***

Hotel Annex Slaven ***

Šetalište Ivana Jeličića 37 , Selce
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Jadran d.d. IČ: 040000817


+385 51 800 480

allotments@jadran-crikvenica.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 23 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 12 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od moře
0,2 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
0,2 km

Tipy na výlet

Crikvenica

Crikvenica Tip na výlet

Crikvenica je oblíbené chorvatské letovisko ležící na pobřeží Kvarnerského zálivu Jaderského moře, 25 km jihovýchodně od Rijeky. Kromě přírodních krás a čistého moře i vzduchu je hlavním důvodem pro dovolenou v Crikvenici velmi příjemné středomořské klima.

Dlouhé písečné i oblázkové pláže se zázemím pro celou rodinu jsou propojené přírodní promenádou vedoucí bohatou středomořskou vegetací a nabízejí možnost zábavy pro každého. Užijete si zde koupání, procházky, cyklistiku i rekreaci. Královnou všech crikvenických pláží je oblíbené Městské koupaliště Crikvenica, které již celá desetiletí formují vlny i mořské proudy.

Z historických památek jsou nejzajímavější klášter Paulinů, kde jsou uloženy všechny cenné historické artefakty z historie města a starý mlýn na mletí oliv Toš. V Crikvenici se nachází také několik krásných kostelů a městské muzeum. V centru města najdete Aquarium s více než 150 druhy ryb.

Více informací
Novi Vinodolski
Novi Vinodolski
Ostrov Krk
Ostrov Krk
Rijeka
Rijeka