Moderní, vzdušné pokoje s balkonem, ubytování jen 250 m od pláže a venkovní bazén s panoramatickým výhledem – v Hotelu Omorika **** v malebné Crikvenici na vás čeká zkrátka úžasná dovolená. Těšit se můžete také na pestrou polopenzi ve formě bufetu a krásnou riviéru přímo před hotelem. Děti do 12 let mají navíc pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel Omorika **** se nachází v chorvatském letovisku Crikvenica, cca minutu chůze od pláže. V okolí hotelu najdete půjčovnu vodních skútrů (350 m), adrenalin park (250 m), sportovní centrum (270 m) či dětské hřiště (300 m). Pokud vás láká podmořský svět, zavítejte do Aquaria Crikvenica (2,3 km). Milovníci historických památek mohou navštívit klášter Paulinů (13,7 km), kde jsou uloženy cenné historické artefakty Crikvenice, starý mlýn Toš v olivovém háji (2,3 km), kostel Nanebevzetí Panny Marie (2,6 km) nebo muzeum města Crikvenica (3,4 km).

Za krásnými výhledy vystoupejte na horu Kotor (3,7 km) a za přírodními krásami se vydejte do národního parku Risnjak (46,4 km), prozkoumejte husté lesy, úzké soutěsky nebo horský masiv Gorski kotar. Pokořit můžete nejvyšší vrcholy Veliki Risnjak a Snjěžnik. K návštěvě láká také ostrov Krk, na který se dostanete lodí, nebo i autem po mostě (14,6 km). Navštivte třeba městečko Vrbnik (40,9 km), proslavené unikátním bílým vínem vrbnička žlahtina, nebo populární letoviska Baška (59,3 km), Krk (41,8 km), Malinska (30 km) a Njivice (25,2 km).

Moře a pláže

Přímo před hotelem budete mít pláž Omorika (200 m), která je rájem letní zábavy díky bohatému vyžití pro malé i velké. Pláž je oblázková se zpevněnými plochami. K zapůjčení jsou zde lehátka a slunečníky, využít ale můžete i přírodní stín stromů, které pláž lemují. Aktivní jedinci si mohou zahrát plážový volejbal, tenis a další sporty, děti zase potěší vodní atrakce. Nechybí plážový bar, sprchy, převlékací kabinky, toalety a dohled plavčíka.

Dále si můžete odpočinout na Městské pláži (Gradska plaža; 4,5 km) s oblázky a hrubším pískem nebo na pláži Podvorska (5,9 km), která je vhodná i pro pejsky. Zaujme mimo jiné unikátním psím barem Monty's dog beach & bar. Obecně jsou pláže v Crikvenici skvěle udržované, s pozvolným sestupem do vody a poskytují komfortní zázemí ve formě sprch, toalet, převlékacích kabinek, půjčovny lehátek a slunečníků či občerstvení.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve dvoulůžkovém pokoji Premium s balkonem a výhledem na moře. Pokoje jsou klimatizované, moderně vybavené, se stylovým interiérem. V pokoji najdete manželskou postel, televizi s plochou obrazovkou, psací stůl s křeslem a vlastní koupelnu.

Za příplatek můžete zvolit pokoj Superior směrem k moři s balkonem, který oproti variantě Premium umožňuje navíc 2 přistýlky. Vybavení pokoje jinak zůstává stejné.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si užijete pestrý výběr regionálních jídel, středomořské kuchyně a mezinárodních specialit. Občerstvení si můžete dopřát také v baru u bazénu.

Kde budete relaxovat?

Úžasný relax zažijete nejen na pláži, ale také na hotelové terase s bazénem, odkud si můžete užívat panoramatický výhled na moře.

Cestujete s dětmi?

Děti si zamilují zábavnou vnitřní hernu s hračkami. Do pokoje je navíc možné přichystat dětskou postýlku.

Hotel Omorika ****

Hotel Omorika ****

Milovana Muževića 20 , Crikvenica
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Jadran d.d. IČ: 040000817


+385 51 800 480

allotments@jadran-crikvenica.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 30 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 9 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,1 km
Vzdálenost od moře
0,2 km
Zastávka
1,3 km
Aquapark
5,5 km

Tipy na výlet

Crikvenica

Crikvenica Tip na výlet

Crikvenica je oblíbené chorvatské letovisko ležící na pobřeží Kvarnerského zálivu Jaderského moře, 25 km jihovýchodně od Rijeky. Kromě přírodních krás a čistého moře i vzduchu je hlavním důvodem pro dovolenou v Crikvenici velmi příjemné středomořské klima.

Dlouhé písečné i oblázkové pláže se zázemím pro celou rodinu jsou propojené přírodní promenádou vedoucí bohatou středomořskou vegetací a nabízejí možnost zábavy pro každého. Užijete si zde koupání, procházky, cyklistiku i rekreaci. Královnou všech crikvenických pláží je oblíbené Městské koupaliště Crikvenica, které již celá desetiletí formují vlny i mořské proudy.

Z historických památek jsou nejzajímavější klášter Paulinů, kde jsou uloženy všechny cenné historické artefakty z historie města a starý mlýn na mletí oliv Toš. V Crikvenici se nachází také několik krásných kostelů a městské muzeum. V centru města najdete Aquarium s více než 150 druhy ryb.

Více informací
Ostrov Krk
Ostrov Krk
Aquaparky v Chorvatsku
Aquaparky v Chorvatsku
Národní park Risnjak
Národní park Risnjak