Vydejte se za odpočinkem na břehy Jadranu. Holiday Resort Kačjak vás zve na báječný pobyt ve stylovém bungalovu s výhledem na moře. Čeká vás ničím nerušený relax v klidné lokalitě jen 5 kilometrů od slavného letoviska Crikvenica. Oceníte chutnou polopenzi, klimatizaci a bezplatnou WiFi. Na oblázkovou pláž se dostanete už za pár minut.

O ubytování

Holiday Resort Kačjak se nachází na malém poloostrůvku u přímořského městečka Dramalj (1,7 km) na Crikvenické riviéře. Městečko stojí v mírném svahu u moře a vytváří tak krásnou přímořskou scenérii. Pobřeží v okolí Dramalje patří mezi klidnější chorvatské oblasti a Jadran zde vyniká křišťálově čistou vodou. Díky ideální poloze hotelu se vyhnete davům turistů, a zároveň budete mít všechny okolní atrakce na dosah ruky. Stačí jen pár kroků a ocitnete se na krásné oblázkové pláži, na které se všechny vaše starosti rázem vypaří.

Resort tvoří bungalovy uprostřed svěží zeleně, které oceníte obzvlášť v parných letních dnech. Lokalita ubytování potěší každého, kdo si chce na chvíli oddat nerušenému odpočinku. Při svých výletech pak nevynechejte návštěvu města Crikvenica, které se nachází jen 5 kilometrů od ubytování. Slavné letovisko tepe životem, a je tak příjemným zpestřením klidné dovolené na Kačjaku. Čeká vás tu příjemné koupání, bujará zábava i historické památky. Prohlédněte si klášter Paulinů, starý mlýn na mletí oliv Toš nebo několik krásných kostelů. Oblíbenou atrakcí, která nadchne celou rodinu, je místní aquarium (5,2 km) s více než 150 druhy podmořských tvorů.

Moře a pláže

V klidném letovisku si užijete příjemné koupání na pláži Kačjak (600 m). Ta je převážně písčitá a kamenitá, s několika betonovými úseky. O zábavu se postarají vodní nafukovací atrakce a sportovní centru, kde si zahrajete tenis, minigolf a další sporty. Pohodlí zajistí venkovní sprcha, převlékací kabinky a lehátka či slunečníky k pronajmutí. Občerstvit se během dne můžete v plážovém baru a v restauraci. Výhodou pláže je dozor plavčíků, který jistě ocení nejen rodiny s dětmi.

Několik skvělých pláží nabídne i nedaleká Crikvenica. Nejblíže to budete mít k oblíbené pláži Omorika (3,4 km), která je rájem letní zábavy díky bohatému vyžití pro malé i velké. Pláž je oblázková se zpevněnými plochami. K zapůjčení jsou zde lehátka a slunečníky, využít ale můžete i přírodní stín stromů, které pláž lemují. Aktivní jedinci si mohou zahrát plážový volejbal, tenis a další sporty, děti zase potěší vodní atrakce. Nechybí plážový bar, sprchy, převlékací kabinky, toalety a dohled plavčíka.

Dále si můžete odpočinout na Městské pláži (Gradska plaža; 4,5 km) s oblázky a hrubším pískem nebo na pláži Podvorska (5,9 km), která je vhodná i pro pejsky. Zaujme mimo jiné unikátním psím barem Monty's dog beach & bar. Obecně jsou pláže v Crikvenici skvěle udržované, s pozvolným sestupem do vody a poskytují komfortní zázemí ve formě sprch, toalet, převlékacích kabinek, půjčovny lehátek a slunečníků či občerstvení.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z nově rekonstruovaných prázdninových domků (bungalovů), které stojí ukryté v borovicovém lesoparku na pobřeží. Jeden bungalov ubytuje až čtyři osoby, a je tak ideální pro rodinnou dovolenou. Vyspíte se na manželské posteli a rozkládací pohovce. Příjemný, moderně zařízený interiér působí čistě a vzdušně, ke každému domku patří i zajímavě řešená terasa z bambusu s posezením ve svěží zeleni. Z terasy budete mít výhled na moře.

Součástí bungalovu je vlastní kuchyňka s veškerým vybavením a soukromá koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Dále na pokoji najdete satelitní LCD televizi, klimatizaci, stůl a židle, šatní skříň a balkonové posezení. K dispozici vám bude připojení k WiFi zdarma.

Na čem si pochutnáte?

Po celou dobu pobytu budete mít k dispozici vlastní kuchyňku, ve které si díky plnému vybavení připravíte cokoliv, na co budete mít chuť.

Když se vám nebude chtít ztrácet čas vařením, bude tu pro vás v areálu dovolenkového resortu otevřená restaurace, ve které si po celý den pochutnáte na lahodných regionálních pokrmech. K jídlu si dopřejte i drink z široké nabídky.

Pohodovou atmosféru s výhledem na moře si užijete zase v Beach baru, široké nabídky osvěžujících alkoholických i nealkoholických drinků.

Holiday Resort Kacjak **

Holiday Resort Kacjak **

Kačjak 12 , Dramalj
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Jadran d.d. IČ: 040000817


+385 51 800 480

allotments@jadran-crikvenica.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 17 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 5 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od moře
0,5 km
Zastávka
2,5 km

Tipy na výlet

Crikvenica

Crikvenica Tip na výlet

Crikvenica je oblíbené chorvatské letovisko ležící na pobřeží Kvarnerského zálivu Jaderského moře, 25 km jihovýchodně od Rijeky. Kromě přírodních krás a čistého moře i vzduchu je hlavním důvodem pro dovolenou v Crikvenici velmi příjemné středomořské klima.

Dlouhé písečné i oblázkové pláže se zázemím pro celou rodinu jsou propojené přírodní promenádou vedoucí bohatou středomořskou vegetací a nabízejí možnost zábavy pro každého. Užijete si zde koupání, procházky, cyklistiku i rekreaci. Královnou všech crikvenických pláží je oblíbené Městské koupaliště Crikvenica, které již celá desetiletí formují vlny i mořské proudy.

Z historických památek jsou nejzajímavější klášter Paulinů, kde jsou uloženy všechny cenné historické artefakty z historie města a starý mlýn na mletí oliv Toš. V Crikvenici se nachází také několik krásných kostelů a městské muzeum. V centru města najdete Aquarium s více než 150 druhy ryb.

Více informací
Aquaparky v Chorvatsku
Aquaparky v Chorvatsku
Město Kraljevica
Město Kraljevica
Ostrov Krk
Ostrov Krk