Užijte si pobyt ve 3* hotelu v srdci lázeňského městečka Dudince a těšte se na chutnou stravu, plavecký bazén s terasou, wellness nebo se vžijte do role profesionálního golfisty na adventure golfu. Dítě do 6 let zdarma.
Užijte si pobyt ve 3* hotelu v srdci lázeňského městečka Dudince a těšte se na chutnou stravu, plavecký bazén s terasou, wellness nebo se vžijte do role profesionálního golfisty na adventure golfu. Dítě do 6 let zdarma.

Luxusní ubytování v oblíbeném lázeňském městě Dudince

Užijte si dovolenou na jihu Slovenska v lázeňském městě Dudince, které si svou popularitu získalo díky výjimečně léčivé vodě. Ubytováni budete v luxusním hotelu HVIEZDA ***, který se nachází jen 850 m (cca 10 minut chůze) od oblíbeného termálního koupaliště Dudinka.

Hosté budou ubytováni v pokojích STANDARD, které jsou vybaveny manželskou postelí, vlastním sociálním zařízením, telefonem a LCD TV. Součástí pokoje je i balkon s nádherným výhledem do okolí.

V hotelové restauraci se můžete těšit na snídaně (7:30 - 9:00 hodin) formou švédských stolů a večeře (17:30 - 19:00 hodin), kde budete mít na výběr jak z masitých, tak i vegetariánských jídel.

Načerpejte energii v novém wellness centru

Nově zrekonstruované wellness centrum je ideální volbou pro všechny, kteří hledají uvolnění po náročném dni. Najdete zde vířivku, finskou, parní a infra saunu. Za příplatek je možné využít i masáže a další balneo procedury od vyškoleného personálu.

Ti nejmenší naopak ocení bazén s vodními atrakcemi, jako jsou vodní trysky, clony a chrliče.

Dopřejte si odpočinek v lázních Dudince

Slovenské lázně Dudince jsou ideálním místem pro klidnou zdravotní dovolenou. Podstoupit tu můžete hned několik léčebných procedur, jako jsou například minerální koupele, elektroléčby, vodoléčby, masáže, zábaly, baňkování, jógu a desítky dalších aktivit.

Dudinská minerální voda je jediná léčivá voda na Slovensku a ve střední Evropě, která současně léčí onemocnění pohybového aparátu a srdečně-cévního systému. Vodu podobného složení najdete už jen ve francouzském Vichy.

Další tipy na výlet:

  • Vydejte se na termální koupaliště Dudinka, kde si užijete spoustu zábavy v bazénech s vodními atrakcemi. Vstupné pro dospělou osobu stojí 4 - 5,5 € na 3 hodiny.

  • Ve volném čase si zahrajte adventure golf v golf parku Aurelius. Celá hra probíhá na umělé golfové trávě a najdete zde 18 unikátních jamek.

Hotel Hviezda *** (STARÝ)

Hotel Hviezda *** (STARÝ)

Okružná 123 , Dudince
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Hotel HVIEZDA, s.r.o. (STARÝ) IČ: 36309494


+421 455 583 231

recepcia@hviezda-dudince.sk

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování