Láká vás luxusní dovolená uprostřed vinařského kraje? V Hotelu Château Belá **** jste na správném místě! Užijte si pobyt na zámku, ubytování v přepychovém pokoji s dobovým interiérem, úžasnou snídani či polopenzi a dokonalý relax ve wellness s vířivkou a saunami. Čeká na vás také venkovní bazén, hotelové kino a spousta další zábavy. Navíc budete jen kousek od Ostřihomi a jiných historických měst.

O ubytování

Zámecký hotel Château Belá **** obývá budovu z 18. století v srdci vinařské oblasti jižního Slovenska, nad řekou Dunaj, jen kousek od hranic s Maďarskem. Prostředí zámku bude ideální pro milovníky historie, vinaře, ale také turisty, jde totiž o skvělý výchozí bod k mnoha výletům. Díky malebnému okolí a modernímu wellness jde navíc o perfektní místo k ničím nerušené relaxaci.

Na svých výletech, ať už pěšky, na kole či autem, můžete objevovat krásy Slovenska i Maďarska. Vydejte se třeba do Štúrova (11,6 km) a navštivte Městské muzeum, Městskou galerii a oblíbený termální aquapark Vadaš se 7 venkovními a 2 vnitřními bazény. Přes most Márie Valérie se pak dostanete až do maďarské Ostřihomi (16,8 km), která vás okouzlí světoznámou bazilikou, Královským hradem, historickou čtvrtí zvanou Vodní město či moderním aquaparkem Aquasziget Spa.

Vyrazit můžete také do Budapešti, která je od hotelu cca hodinu a půl autem. V hlavním městě Maďarska si prohlédnete krásnou budovu parlamentu, Rybářskou baštu, baziliku svatého Štěpána, Budínský hrad, náměstí Hrdinů, zoologickou zahradu, historické termální lázně a mnoho dalších atrakcí a památek.

Kde budete spát?

V Hotelu Château Belá **** se vám bude spát doslova jako na zámku. Těšit se můžete na stylové pokoje a apartmány s dobovou výzdobou a moderním komfortem ve formě luxusní koupelny se sprchou nebo vanou, televize, WiFi připojení, trezoru a minibaru.

  • Pokoj Superior měří 28 m² a nachází se v nejvyšším patře, s výhledem do ulice nebo do dvora. V pokoji najdete manželskou postel královských rozměrů, psací stůl a křeslo k posezení.

  • Pokoj Deluxe nabídne prostor 42 m² a výlet do ulice nebo do dvora. Nechybí královská manželská postel, posezení s křeslem či pohovkou a pracovní stůl.

  • Pokoj Deluxe Comfort (42 m²) s výhledem do dvora je vhodný i pro rodiny, ubytuje totiž až 4 osoby na manželské posteli a 2 přistýlkách. Samozřejmostí je psací stůl a posezení.

  • Pokoj Deluxe s výhledem na park je stejný jako varianta Deluxe Comfort, pouze s tím rozdílem, že si z oken pokoje vychutnáte nádherný výhled na park či jezero.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci Baldacci berou kulinářské umění opravdu vážně – suroviny od lokálních dodavatelů, čerstvá zelenina z regionu a voňavé bylinky z vlastní zahrádky dohromady utvoří něco magického.

I ty nejnáročnější gurmány navíc potěší vyladěné sezónní speciality a vína z vlastní produkce, která dokonale ladí ke specialitám evropské kuchyně. Snídaně se servírují ve slunném salónu d ´Or s krásným výhledem do zahrady.

V elegantním Lobby baru si vychutnáte sklenku něčeho ostřejšího, šálek kvalitní kávy, nebo si zde můžete koupit i luxusní doutník. Konají se tu také pravidelné ochutnávky vína se someliérem.

Během letních měsíců je v provozu Pool bar s občerstvením přímo u bazénu. Nebo si nechte zabalit piknikový koš a užijte si jídlo v přírodě, pod širým nebem.

Kde budete relaxovat?

Užijte si dokonalou relaxaci v privátním SPA s vířivkou, finskou saunou a parní lázní. SPA zónu si navíc můžete zamluvit jen pro sebe, a dopřát si tak odpočinek v naprostém soukromí.

Hotel nabízí také profesionální thajské masáže, luxusní koupele a další procedury. K aktivnímu odpočinku využijte moderní fitness centrum s posilovacími stroji a dalším vybavením. V letní sezóně vám bude k dispozici i venkovní bazén.

Něco navíc

Nedostatek zážitků zde rozhodně nehrozí. Projděte si půvabnou růžovou a bylinkovou zahradu, užijte si prohlídku château (kterou navíc můžete doplnit sklenkou vína) nebo to rozbalte na tenisovém kurtu. Půjčit si můžete také jízdní kolo či dokonce rybářskou výbavu, kterou využijete u nedalekého jezera. A kde lépe zakončit den než v hotelovém kině.

Hotel Château Belá ****

Hotel Château Belá ****

Belá 1 , Belá
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Hotel Château Belá, s.r.o. IČ: 43999174


+421905502345

reception@chateau-bela.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 25 €/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma - venku, 10 €/noc v garáži

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od jezera
9 km
Zastávka
100 m
Aquapark
13,5 km

Tipy na výlet

Ostřihom

Ostřihom Tip na výlet

Město na hranicích Maďarska a Slovenska zaujme nejen svojí výhodnou polohou, známou bazilikou a mostem propojujícím Ostřihom a Štúrovo, ale také historickou čtvrtí Vodní město, častým pořádáním nejrůznějších trhů a kulturních akcí a krásnými výhledy otvírajícími se přes Dunaj. Ostřihom byla také kdysi hlavním městem Uherského království.

Vadaš Thermal Resort
Vadaš Thermal Resort
Město Visegrád
Město Visegrád
Budapešť
Budapešť