Poznejte krásy štýrské přírody při pobytu pro dva ve stylovém horském hotelu Gasthof Kreischberg se snídaní, slevovou kartou a volným vstupem do volnočasového parku s bazény. Ideální lokalita pro turistiku a výlety v malebné přírodě.

O ubytování

Vydejte se na dovolenou do hotelu Gasthof Kreischberg ***, který se nachází nedaleko městečka Murau v rakouském Štýrsku. Díky umístění hotelu budete mít dechberoucí výhled na hory v jedné z nejkrásnějších oblastí Rakouska. Štýrsko navíc nese přezdívku „Zelené srdce Rakouska“. Lesy pokrývají přibližně 60 % zdejšího území. Okolí hotelu je proto ideálním místem pro turistiku a cyklistiku, trasy jsou navíc přehledně označeny.

Ve volnočasovém parku Unzmarkt-Freuenburg (32 km) na vás čeká přírodní koupaliště, tenisové kurty, hřiště na plážový volejbal, dětské prolézačky a další místa pro skvělý letní den. V zimě si zase užijete spoustu zábavy na lyžích, nejbližší sjezdovka skiareálu Kreischberg se nachází jen 1 km od hotelu, pouhých 50 m od ubytování je také zastávka skibusu. Na dosah budete mít celkem 42 lyžařských všech obtížností a jeden z nejlepších rakouských snowparků.

Na výlet se můžete vydat do přírodního parku Zirbitzkogel-Grebenzen (31 km) s turistickou trasou Via Natura, na kole si projeďte část cyklostezky Murradweg a otestovat můžete i jízdu parním vlakem na dráze Murtalbahn. Malebná historická městečka Murau (5,8 km) a Oberwölz (33 km) vás potom okouzlí krásnými památkami. Pro milovníky historie je zde také benediktinského opatství St. Lambrecht (20,5 km) nebo Dřevěné muzeum v St. Ruprecht (5,9 km) věnované mimo jiné tradičním řemeslům.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném, vkusně vybaveném pokoji s vlastní, moderní koupelnou a WiFi připojením, odkud si můžete vychutnávat krásný pohled na kouzelné údolí Murau. Vybírat můžete z těchto variant:

  • Dvoulůžkový pokoj Standard má plochu 12 m² a kromě pohodlné postele v něm najdete také televizi s plochou obrazovkou a stolek s židlemi.

  • Rodinný pokoj má plochu 25 m² a ubytuje až 3 osoby. Nechybí televize s plochou obrazovkou a stolek k posezení.

  • Rodinné studio (25 m²) nabízí prostor až pro 4 osoby. Spací zóny se dají částečně oddělit závěsem, budete tak mít více soukromí. V pokoji je také jídelní stůl s židlemi a televize.

  • Dvoupokojový apartmán poskytuje vyšší komfort, díky ploše 40 m², na které najdete samostatnou ložnici s manželskou postelí a druhý pokoj s manželskou postelí, televizí a stolem s židlemi.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se každé ráno servíruje bohatý snídaňový bufet s výběrem slaných, sladkých, teplých i studených pokrmů. Snídaňová místnost se večer mění v bar, kde mohou hoste po dni plném zážitků posedět a pobavit se. Vyzkoušet můžete také oblíbenou restauraci Älteste Gaststätte der Steiermark (2,9 km), kde si pochutnáte na specialitách rakouské kuchyně připravovaných z lokálních surovin.

Něco navíc

V hotelu je k dispozici úschovna lyží a kol, můžete tak bez obav přibalit i vaše oblíbené sportovní vybavení.

Gasthof Kreischberg ***

Gasthof Kreischberg ***

Sankt Georgen 21 , Sankt Georgen ob Murau
Rakousko

Provozuje společnost:
Kalman Krisztina Agota IČ: 40-228/2011


+36 30 342 9967

gasthof@murau-kreischberg.eu

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od jezera
0,5 km
Zastávka
30 m
Aquapark
5,6 km
Sjezdovka
1,2 km