V malebném rakouském městečku Feld am See na vás čeká dovolená jako z pohádky. Ubytujte se v Hotelu Klamberghof ***, užijte si skvělou polopenzi, neomezený vstup hned do několika wellness center s bazény a saunami i spoustu zábavy na pláži u jezera Brennsee!

O ubytování

Hotel Klamberghof *** se nachází v rakouských Korutanech, v městečku Feld am See, nedaleko malebného jezera Brennsee (800 m). Těšit se sem můžete na koupání, procházky s výhledy nebo jízdu na koni, stejně jako surfování, plachtění a jízdu na kajaku či paddleboardu. V zimě plavky vyměníte za lyže nebo brusle a užijete si zimní sporty v překrásné krajině Korutan. Daleko to nebudete mít ani do města, do věhlasného Villachu (25 km) dorazíte již za půl hodinky.

Jaké poklady se v okolí hotelu ukrývají? Ve Feld am See si prohlédnete evangelický a katolický kostel nebo zavítáte do 11hektarového Alpského Wildparku (1,3 km) se zvířecími výběhy, malou zoo a dětským hřištěm. V alpské vesnici Feldpannalm (7,9 km) čekají na vaši návštěvu dvě horské chaty – Rieserhütte and Wegerhütte. Cestou k nim si užijete překrásné výhledy a až dorazíte do cíle, náležitě se posilníte dobrým jídlem.

Nezapomeňte si naplánovat výlet do lázní Bad Kleinkirchheim (12,2 km), kde okusíte sílu léčivých pramenů. Kromě termálů tu však objevíte oblíbené lyžařské středisko se 100 kilometry sjezdovek, které obsluhuje 25 moderních lanovek a vleků. Sjezdové tratě mají středně těžkou obtížnost, najdou se zde však i jednodušší sjezdy pro rodiny s dětmi.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve vzdušném, barevném pokoji s balkonem a moderním vybavením. K dispozici budete mít vlastní koupelnu se sprchovým koutem, televizi s plochou obrazovkou a WiFi připojení.

  • Dvoulůžkový pokoj měří 20 m² a je vybavený manželskou postelí a psacím stolem.

  • Třílůžkový pokoj má plochu 24 m² a najdete v něm dvoulůžkovou postel, samostatné jednolůžko a psací stůl.

Na čem si pochutnáte?

Za gurmánskými zážitky zavítejte do restaurace partnerského Strandhotelu Burgstaller ***, kde si pochutnáte na tradičních rakouských jídlech, které tým zkušených kuchařů připravuje z čerstvých surovin.

Největší předností hotelové restaurace je její umístění v těsné blízkosti jezera. Při jídle se tak pokocháte výhledem na klidnou jezerní hladinu. Ještě blíže to k budete mít vodě, když se usadíte do salonku nebo na venkovní terasu.

K dispozici vám bude i hotelový bar, kde vám nabídnou bohaté menu s kvalitními víny a destiláty. Vychutnejte si je v krásném prostředí za přítomnosti svých nejbližších.

Kde budete relaxovat?

Ochuzení nezůstanete ani o dokonalou relaxaci. V létě si užijete klid u venkovního vyhřívaného bazénu s krásným výhledem do okolí, po celý rok potom můžete využívat hotelovou saunu.

Něco navíc

Pro sportovce je u hotelu připravený tenisový kurt a stolní tenis, nechybí ani úschovna kol.

Během letních měsíců můžete vyrazit také na jezerní pláž u Strandhotelu Burgstaller ***, na které najdete dřevěné molo a travnatou plochu pro opalování. Na své si zde přijdou také milovníci vodních sportů, kteří si mohou vyzkoušet surfování, plachtění, jízdu na kajaku a paddleboardu a jiné aktivity.

Hotel Klamberghof ***

Hotel Klamberghof ***

Dorfstraße 32 , Feld am See
Rakousko

Provozuje společnost:
Strandhotel Burgstaller KEG IČ: FN315029d


+43 660 160 6476

info@strandhotel-burgstaller.at

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Dětské hřiště
Lyžárna
Půjčovna kol
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od jezera
0,8 km
Zastávka
0,5 km
Sjezdovka
9,1 km

Tipy na výlet

Korutany

Korutany Tip na výlet

Výjimečně nádherná, a přece námi tak málo navštěvovaná - přesně taková je oblast Korutan na jihu Rakouska. Překvapí vás zde nejen krásná příroda, ale také množství jezer jako stvořených k letním radovánkám i sportu. Mezi ty nejoblíbenější patří jezera Wörthersee, Faaker See, Ossiacher See či Liesertal a Maltatal.

Co dělat v Korutanech?

  • vydejte se na túru pěšky, nebo na jízdním kole po úpatí pohoří Karawanken
  • prozkoumejte “růžové údolí” Rosental
  • zkuste adrenalinový paragliding v údolí řek Drau
  • navštivte Hrad Hochosterwitz vypínající se na vápencové skále
  • s dětmi se vydejte do parku miniatur Minimundus

V zimě si s sebou zabalte i lyže - budou se vám v jednom z mnohých lyžařských středisk hodit.

Více informací
Bad Kleinkirchheim
Bad Kleinkirchheim
Město Villach
Město Villach
Termální lázně St. Kathrein
Termální lázně St. Kathrein