Odpočinek u jezera? Stačí vyrazit do Strandhotelu Burgstaller ***, kde vás čeká dokonalý relax. Soukromá pláž, korutanská příroda na dosah ruky, výborná polopenze a neomezené wellness. Co víc si přát?

O ubytování

Strandhotel Burgstaller *** stojí přímo na břehu malebného jezera Brennsee v rakouských Korutanech. Čeká vás tu báječné koupání na soukromé pláži, ale i krásná příroda v okolí, která v létě vybízí k turistice a v zimě k zábavě na sjezdovkách.

Není nad odpočinek u klidné vodní hladiny! Hotel se pyšní skvělou polohou v bezprostřední blízkosti jezera Brennsee, v okolí kterého se soustřeďuje bohaté vyžití. Těšit se sem můžete na koupání, procházky s výhledy nebo jízdu na koni. V zimě plavky vyměníte za lyže nebo brusle a užijete si zimní sporty v překrásné krajině Korutan. Daleko to nebudete mít ani do města, do věhlasného Villachu (25 km) dorazíte již za půl hodinky.

Jaké poklady se v okolí hotelu ukrývají? V městečku Feld am See (400 m) si prohlédnete evangelický a katolický kostel nebo zavítáte do 11hektarového Alpského Wildparku (2 km) se zvířecími výběhy, malou zoo a dětským hřištěm. V alpské vesnici Feldpannalm (8 km) čekají na vaši návštěvu dvě horské chaty – Rieserhütte and Wegerhütte. Cestou k nim si užijete překrásné výhledy a až dorazíte do cíle, náležitě se posilníte dobrým jídlem.

Nezapomeňte si naplánovat výlet do lázní Bad Kleinkirchheim (12,9 km), kde okusíte sílu léčivých pramenů. Kromě termálů tu však objevíte oblíbené lyžařské středisko se 100 kilometry sjezdovek, které obsluhuje 25 moderních lanovek a vleků. Sjezdové tratě mají středně těžkou obtížnost, najdou se zde však i jednodušší sjezdy pro rodiny s dětmi.

Moře a pláže

Hotel má vlastní soukromou pláž u jezera Brennsee, na které najdete dřevěné molo a travnatou plochu pro opalování. Na své si zde přijdou také milovníci vodních sportů, kteří si mohou vyzkoušet surfování, plachtění, jízdu na kajaku a paddleboardu a jiné aktivity.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z dvoulůžkových, třílůžkových nebo čtyřlůžkových pokojů s praktickým vybavením, které vám zajistí bezstarostnou dovolenou. Počítat můžete s vlastní koupelnou, kde najdete sprchový kout, toaletu a fén. Nechybí televize, minibar ani připojení k WiFi.

Na výběr jsou tyto možnosti:

  • Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí a možností jedné přistýlky vám nabídne komfortní ubytování se vším všudy. Využijete psací stůl, šatní skříň a balkon s posezením a výhledem na jezero či hory.

  • Třílůžkový pokoj s manželskou postelí a jedním odděleným lůžkem má vlastní balkon s výhledem na jezero nebo na hory a příjemným posezením. Nechybí psací stůl a šatní skříň s dostatkem prostoru.

  • Rodinný pokoj představuje pohodlné ubytování pro čtyřčlennou rodinu. Pokoj je rozdělený na dvě ložnice s manželskými postelem a má balkon s panoramatickým výhledem na jezero a přírodu v okolí. Nechybí psací stůl a šatní skříň.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na tradičních rakouských jídlech, které tým zkušených kuchařů připravuje z čerstvých surovin.

Největší předností hotelové restaurace je její umístění v těsné blzíkosti jezera. Při jídle se tak pokocháte výhledem na klidnou jezerní hladinu. Ještě blíže to k budete mít vodě, když se usadíte do salonku nebo na venkovní terasu.

K dispozici vám bude hotelový bar, kde vám nabídnou bohaté menu s kvalitními víny a destiláty. Vychutnejte si je v krásném prostředí za přítomnosti svých nejbližších.

Kde budete relaxovat?

Máte hned dvě možnosti, kde si užít báječné wellness. Přímo ve vašem hotelu si dopřejete odpočinek v několika saunách. Najdete tu finskou saunu, infrasaunu, parní lázeň a infra kabinu. Hotel vám navíc nabídne soukromou pláž s koupacím molem a travnatou plochou jako stvořenou pro opalování.

Za ještě větším hýčkáním vyrazte do nedalekého partnerského Familienhotelu Burgstallerhof, který najdete v centru města jen 800 metrů od vašeho ubytování. Čeká tu na vás královské wellness centrum s vnitřním bazénem v řecko-římském stylu s teplotou vody 30 °C, vyhřívaným venkovním bazénem, dětským bazénem, finskou saunou a infračervenou kabinou.

Cestujete s dětmi?

Dětem udělá radost nejen koupání v čistém jezeře, ale i dětský koutek s hračkami. Počítejte s tím, že vaše ratolesti se v něm zabaví na hodně dlouho.

Něco navíc

Zůstaňte i na dovolené aktivní a zahrajte si tenis na dvou hotelových kurtech, které jsou výhradně určené hotelovým hostům.

Strandhotel Burgstaller ***

Strandhotel Burgstaller ***

Millstätterstraße 14 - 16 , Feld am See, Austria
Rakousko

Provozuje společnost:
Strandhotel Burgstaller KG IČ: FN315029d


+43 660 1606476

info@strandhotel-burgstaller.at

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od jezera
10 m
Zastávka
0,4 km
Aquapark
27,7 km
Sjezdovka
24,6 km
Běžkování
8,2 km

Tipy na výlet

Bad Kleinkirchheim

Bad Kleinkirchheim Tip na výlet

Bad Kleinkirchheim nejsou jenom vyhlášené termály, ale také oblíbené lyžařské středisko, ve kterém si užijete lyžování na více než 100 km sjezdovek. Sjezdovky jsou většinou střední obtížnosti, ale k dispozici jsou i modré sjezdovky pro děti a začátečníky. Milovníci snowboardingu mohou vyzkoušet překážky u lanovky Kaiserburg. Pýchou lyžařského střediska je sjezdovka světového poháru Franz-Klammer-Abfahrt. Na vrcholky hor vás vyveze 25 moderních lanovek a vleků. O vhodné podmínky pro lyžování se stará přes 800 sněžných děl.

Více informací
Korutany
Korutany
Villach
Villach
Jezero Ossiach
Jezero Ossiach