Vydejte se do pohádkové přírody Alp a odpočiňte si od každodenního stresu. Ubytování v českém penzionu s výbornou domácí kuchyní a spoustou aktivit je skvělou volbou pro pohodovou dovolenou. Dítě do 6 let zdarma.
Vydejte se do pohádkové přírody Alp a odpočiňte si od každodenního stresu. Ubytování v českém penzionu s výbornou domácí kuchyní a spoustou aktivit je skvělou volbou pro pohodovou dovolenou. Dítě do 6 let zdarma.

Penzion Alpenrose v nejkrásnější části Tyrolska

Vydejte se na pohádkovou dovolenou do penzionu s rodinnou atmosférou Alpenrose, který najdete v malebné rakouské vesničce Erpfendorf. Kromě parádní podívané na tyrolské vrcholky vám tato lokalita zaručí spoustu zábavy po celé léto.

Velkou výhodou penzionu Alpenrose je jeho dostupnost - z Prahy se sem dostanete za 4 hodiny a z Brna za 5 hodin.


Zákazníci Slevokingu si nemohou vynachválit velmi chutné jídlo podávané v restauraci. Kladně hodnotí také milý a ochotný personál.


Ubytování nabízí penzion v útulně zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha) a balkónem, který oceníte během hezkých slunečných dní.

V penzionu je hostům k dispozici také příjemně zařízená restaurace spolu s barem a českým personálem. V restauraci se těšte na české, tyrolské, ale i mezinárodní dobroty.

Během letních dní můžete posedět na zahrádce a kochat se pohledem na okolní přírodu Alp s půllitrem točeného českého piva Pilsner Urquell.

Návštěvníci mohou využít také místní wellness centrum nebo si zahrát třeba stolní tenis či volejbal. 

Ráj pro cyklisty i nadšené turisty kousek od střediska Kitzbühel

Lokalita Kitzbühelských Alp láká cestovatele nejenom svými přírodními krásami, ale také spoustou aktivit, které se zde dají v létě podniknout.

Pokud patříte mezi milovníky cyklistiky, pak určitě oceníte velké množství cyklostezek, které vás provedou přírodními krásami Tyrolských Alp.

Na své si ale přijdou i turisté.  Pěšky se vydejte na několik dalších alpských vrcholků spolu s horským průvodcem, který vám kromě správné cesty nabídne i spousty zajímavých informací o místní krajině. 

Další tipy na výlet:

  • Wildpark Tirol – Aurach - přírodní zoologický park s možností procházek, kde je k vidění až 200 zvířat ve volné přírodě, bez jakýchkoliv plotů.
  • Vodní park Panaromabad
  • Ellmi's Zauberwelt
Gasthof Alpenrose

Gasthof Alpenrose

Salzburger Str. 34 , Erpfendorf
Rakousko

Provozuje společnost:
Prosím doplnte IČ: Prosímdoplnte


+420 602 659 886

petr.zalud@email.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování