Objevte krásy malebného Tyrolska! Ubytujte se v Hotelu Tiroler Adler *** jen 550 m od lanovky, která vás vyveze k zábavným atrakcím na hoře Steinplatte. Navštivte tyrolské jeskyně i půvabné soutěsky a nechte se okouzlit jedinečnou horskou atmosférou. Těšit se můžete také na výtečné snídaně formou bufetu a relax ve 2 saunách.

O ubytování

Hotel Tiroler Adler *** se nachází v tyrolském Waidringu v malebném údolí Pillersee. Horskou vesnici Waidring obklopují štíty pohoří Lofer Seinberg, zalesněné svahy Fellhornu a rozmanitá krajina oblasti Steinplatte. Na dosah budete mít turistické a cyklistické stezky, krásné výletní cíle a v zimě i udržované sjezdovky.

Jen 550 m od hotelu najdete stanici lanovky, která vás vyveze na horu Steinplatte (8 km). V létě si zde užijete návštěvu zábavně-naučného Triassic Parku, inspirovaného pravěkem, a místního kamenného Stonehenge, nebo dechberoucí pohled do okolí z vyhlídek Gipfel, Belgier Kreuz a dalších. V zimě se můžete těšit na 45 km sjezdovek všech obtížností a rozsáhlý funpark.

Při svých výletech můžete prozkoumat údolí Saalach (32,4 km) s masivy Lofer a Leogang Steinberg, Kamenným mořem a jedním z největších jeskynních systémů v Evropě, projít působivé soutěsky Vorderkaser (19 km) a Seisenberg (20 km) a sestoupit do hlubin Lamprechtovy jeskyně (18,5 km) či starých tyrolských dolů. Milovníci památek mohou vyrazit na hrad Tratzberg (75,6 km) ze 16. století nebo vojenskou pevnost Kufstein (45,5 km), poprvé zmíněnou v roce 1205.

Kde budete spát?

Ubytujete se v pohodlném pokoji Standard o ploše 18 m². Pokoje jsou zařízené v alpském stylu a mají vlastní balkon, ze kterého si užijete krásný výhled do okolí. K dispozici budete mít koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, dvoulůžkovou postel, stůl s židlemi, televizi a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se podávají bohaté snídaně formou bufetu s výběrem regionálních uzenin a sýrů, müsli, bio mléčnými produkty a teplými jídly.

Kde budete relaxovat?

Zasloužený relax si po dni plném aktivit dopřejete v hotelové wellness zóně. Ta zahrnuje finskou saunu, infrasaunu, masážní sprchu a odpočinkovou zónu.

Hotel Tiroler Adler ***

Hotel Tiroler Adler ***

Kirchgasse 1 , Waidring
Rakousko

Provozuje společnost:
Schreder Hotel- und Gaststätten KG IČ: FN18709p


+43 5353 5311

info@tiroler-adler.at

Check In
16:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od jezera
5 km
Zastávka
10 m
Sjezdovka
0,6 km
Běžkování
14,7 km

Tipy na výlet

Salzburg

Salzburg Tip na výlet

Zajímá vás město, odkud pochází Mozart a odkud se do Čech po staletí vozila sůl? Potom navštivte historický Salzburg, jehož překrásné jádro je právem zapsáno na Seznamu UNESCO.

Co navštívit v jednom z “nejzelenějších” měst v Evropě?

  • klášter svatého Petra či Salzburský dóm
  • zámek Leopoldskron, kde se natáčel slavný muzikálový film „The Sound of Music“
  • pevnost Hohensalzburg
  • rodný dům W. A. Mozarta s muzeem
  • každoroční Salzburský festival s hudebními a divadelními představeními

Návštěvy kulturních akcí a památek střídejte s procházkami po nespočtu krásně upravených zahrad a parků u zámků, nebo se vydejte do Salzburské zoologické zahrady.

Více informací
Zell am See
Zell am See
Kitzbühel v zimě
Kitzbühel v zimě
Termální lázně Kaiserbad Ellmau
Termální lázně Kaiserbad Ellmau