Vydejte se na dovolenou k tyrkysovému jezeru Klopeiner See. Díky ubytování v penzionu Schwalbennest to k němu budete mít jen 1,5 km. Těšit se můžete na bazén a sauny. Apartmány jsou ideální pro rodiny a party přátel.
Vydejte se na dovolenou k tyrkysovému jezeru Klopeiner See. Díky ubytování v penzionu Schwalbennest to k němu budete mít jen 1,5 km. Těšit se můžete na bazén a sauny. Apartmány jsou ideální pro rodiny a party přátel.

Penzion Schwalbennest u jezera

Vydejte se do jedné z nejkrásnějších oblastí Rakouska, do Korutan, a užijte si skvělou letní dovolenou. Bydlet budete v penzionu Schwalbennest, který najdete jen 1,5 km od pohádkového jezera Klopeiner See.

Vyrazte klidně s celou rodinou či s přáteli, protože penzion nabízí ubytování v apartmánech až pro 4 osoby. Na výběr jsou dva typy.

  • Typ A (maximální obsazení 2 + 2): 1 velká ložnice pro dvě osoby, obývací pokoj s možností spaní pro dvě osoby, TV se satelitním příjmem, koupelna, samostatné WC, plně vybavená kuchyně, balkon/terasa

  • Typ B (maximální obsazení 2 + 1): 1 velká ložnice, 1 jednolůžkový pokoj, sprcha, WC, TV se satelitním příjmem, plně vybavená kuchyně, balkon/terasa


Sezony

  • Sezona A: 27.8. - 9.10.
  • Sezona B: 4.6. - 27.8.

Parádní relaxace ve wellness

Těšte se na neomezený vstup do venkovního bazénu, kde se dá relaxovat na lehátkách se slunečníky (dle kapacity). Určitě využijte vstup do sauny a infra sauny.

  • Sportovci jistě ocení možnost zahrát si v areálu penzionu tenis nebo si zapůjčit kola a vyrazit na výlet.
  • Ve volných chvílích si zahrajte ruské kuželky nebo využijte místo na grilování a připravte si nějakou dobrotu.
  • Dejte si něco dobrého ve stinném pavilonu s poolbarem, zatímco si děti budou hrát na dětském hřišti.

Krásné jezero spolu s ideálními podmínkami pro turistiku a cyklistiku

Jezero Klopeiner See je nejteplejším jezerem v celé Evropě, takže už na začátku léta se zde dá bez problémů koupat. Čistota jezera je až překvapující - jeho tyrkysové zabarvení uchvátí všechny návštěvníky. Jezero také skýtá ideální podmínky pro cyklistiku, vede kolem něj parádní cyklostezka.

Zavítejte i k dalším - již o něco menším, jezerům jako je Turner See, Kleinsee či Prikdorfer See. Lokalita je skvělou volbou pro vycházky do okolí, kdy můžete obdivovat tyto krásně zabarvené modré vodní plochy.

Na výlet se vydejte ke klášterům, zříceninám, hradu Hochosterwitz či do krápníkových jeskyní. Navštivte ptačí park nebo 54 m vysoký vodopád.

Za trochou kultury vyrazte do Klagenfurtu, což je hlavní město tohoto regionu. Krásná architektura a zdejší jezero (největší v celých Korutanech) Wörther See vás určitě nadchnou.

Pension Schwalbennest (CK SKY TOURS)

Pension Schwalbennest (CK SKY TOURS)

Am Sonnenhang 6 , Kanzian am Klopeinersee
Rakousko

Provozuje společnost:
SKY TOURS, s.r.o. IČ: 28312571


nutná komunikace e-mailem

monika@sky-tours.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování