Užijte si pohodlí nově zrekonstruovaného hotelu v centru Krakova, odkud můžete vyrážet za krásnými památkami, po obchodech či kavárnách. Čeká vás snídaně formou bufetu i možnost navštívit hotelový bar.

O ubytování

Hotel Shalom Kazimierz nabízí příjemné ubytování v butikovém stylu přímo ve starobylé židovské čtvrti Kaziměř v centru Krakova. Historické jádro města je památkou UNESCO a k nejvýznamnějším krakovským pamětihodnostem je to z hotelu doslova pár kroků. Střed města lze navíc celý obejít krásným parkem Planty (700 m). Vydejte se na hrad Wawel (1 km) či Hlavní náměstí (1,5 km) s radniční věží a kamennou tržnicí Sukiennice.

V okolí najdete plno vynikajících restaurací, kaváren a čokoládoven a v zimě se Hlavní náměstí promění v adventní městečko, kde se konají jedny z nejkrásnějších vánočních trhů celé Evropy. Velmi oblíbeným turistickým cílem je také zoologická zahrada (7 km). A pokud máte dostatek času, Krakov je ideální výchozí bod pro výlet k dalším dvěma památkám UNESCO – solným dolům Wieliczka a Bochnia (16 km). Otrlejší povahy pak mohou navštívit i koncentrační tábor Osvětim (70 km).

Kde budete spát?

Čeká na vás ubytování v elegantním pokoji s krásně vyladěným interiérem. K vybavení pokoje patří LCD televize, WiFi připojení, set pro přípravu čaje a kávy a vlastní koupelna s fénem, župany, ručníky a kosmetickou sadou.

  • Dvoulůžkový pokoj má plochu 10-15 m² a může být vybavený manželskou postelí nebo oddělenými postelemi. Ve většině pokojů je také psací stůl či stolek s židlemi.

  • Třílůžkový pokoj měří 20 m² a najdete v něm manželskou postel, samostatné jednolůžko, psací stůl a stolek s židlemi k posezení.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se podávají snídaně výběrem z menu. V nabídce jsou teplé i studené pokrmy připravované z kvalitním místních surovin. Chuť na něco dobrého k jídlu i pití můžete zahnat ve stylovém hotelovém baru Triangle.

Shalom Kazimierz ***

Shalom Kazimierz ***

ul. Józefa 30 / ul. Kupa 26 , Krakow
Polsko

+48 12 378 3911

shalomkazimierz@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 50 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Hotel nemá vlastní parkoviště

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3 km
Zastávka
0,5 km