Pobyt pro dva v Hotelu Daisy Superior *** se skvělou dostupností do centra. Pobytový balíček obsahuje ubytování ve stylových dobových pokojích, snídaně, volný vstup do hotelového bazénu, saunu, ale také hodinu ping pongu a kulečníku. Ve volném čase objevujte krásy města.

O ubytování

Hotel Daisy Superior *** se nachází v klidné části Krakova v blízkosti čtyř tzv. Krakovských mohyl (2 km), ze kterých je krásný výhled. Centrum města bylo prohlášeno za památku UNESCO a najdete v něm například hrad Wawel (7 km), Hlavní náměstí (6 km) s radniční věží a kamennou tržnicí Sukiennice či starobylou židovskou čtvrť Kaziměř (7 km). Střed města je plný vynikajících restaurací, kaváren a čokoládoven. Velmi oblíbeným turistickým cílem je také zoologická zahrada (4 km). V prosinci se Hlavní náměstí promění v adventní městečko, kde se konají jedny z nejkrásnějších vánočních trhů celé Evropy. Krakov je ideální výchozí bod pro výlet k dalším dvěma památkám UNESCO. Během svého pobytu nezapomeňte navštívit královské solné doly Wieliczka a Bochnia (16 km). Pro otrlejší povahy doporučujeme koncentrační tábor Osvětim (70 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v elegantním pokoji Superior, ve kterém si budete připadat jako v pohádce. Pokoje jsou vhodné pro 2 dospělé osoby + 1 dítě do 7,9 let bez nároku na lůžko. Vybírat můžete z variant TWIN s oddělenými postelemi a KING s dvoulůžkovou postelí. U některých pokojů je možná přistýlka. K vybavení všech pokojů patří televize, WiFi připojení, trezor, telefon a vlastní koupelna se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno načerpáte energii při bufetové snídani.

Kde budete relaxovat?

Zasloužený relax zažijete v hotelovém wellness s krytým bazénem a finskou i parní saunou.

Něco navíc

V zimě je v provozu hotelové ledové kluziště, na kterém si užijete spoustu zábavy. Zahrát si můžete také kulečník.

Hotel Daisy Superior ***

Hotel Daisy Superior ***

Morelowa 26A , Kraków
Polsko

Provozuje společnost:
JRP - Robert Pazdro IČ: 6770073541


+(48) 12 425 27 97

hotel@jrp.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Kolárna
Půjčovna kol
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
6,5 km
Vzdálenost od jezera
7,3 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
10 km

Tipy na výlet

Krakov

Krakov Tip na výlet

K Praze, Paříži a dalším evropským turistickým metropolím můžeme směle přiřadit i Krakov. Ačkoliv se nejedná o hlavní město Polska, jde určitě o město v Polsku kulturně nejvýznamnější. Poloha na řece Visle, množství zajímavých památek, ale i romantická atmosféra se stylovými kavárnami a restauracemi dělá z Krakova zajímavý cíl několikadenního výletu.

Co nevynechat při návštěvě Krakova?

  • hrad Wawel
  • Rynek Glówny neboli Hlavní náměstí s historickou tržnicí Sukiennice
  • solné doly Wieliczka
  • Za návštěvu stojí i Radniční věž, Kostel Nanebevzetí Panny Marie, židovská čtvrť Kazimierz a Podzemí Rynku.

Nejenom děti potěší procházka po místní ZOO a návštěva Dračí jeskyně, která se nachází na kopci Wawel. Do Krakova zavítejte určitě i v předvánočním období, kdy se zde konají překrásné adventní trhy.

Více informací
Wawel
Wawel
Aquapark Krakov
Aquapark Krakov
Solný důl Wieliczka
Solný důl Wieliczka