Odpočiňte si v nádherné vile Jókai**** jen kousek od břehu Balatonu v romantickém městečku Siófók. V ceně máte snídani či polopenzi, neomezené užití saunové zóny, výlet na lodi a vstupenku do termálních lázní Galérius.
Odpočiňte si v nádherné vile Jókai**** jen kousek od břehu Balatonu v romantickém městečku Siófók. V ceně máte snídani či polopenzi, neomezené užití saunové zóny, výlet na lodi a vstupenku do termálních lázní Galérius.

Luxusní odpočinek na břehu Balatonu

Nádherná vila Jókai je postavená ve stylu romantismu a nachází se v chladném stínu platanů na pobřeží jezera Balaton, v jedné z nejkrásnějších oblastí Siófoku. Historie této úchvatné vily sahá až do roku 1895 a část svého života zde strávil i známý maďarský básník Mór Jókai, jehož jméno nyní vila nese.

Ubytování nabízí v několika typech pokojů - všechny však spojuje vkusné elegantní zařízení ve 4* standardu a každý má vlastní sociální zařízení, fén, LCD TV, minibar a nastavitelnou klimatizaci. K posezení slouží terasa zastíněná okolní zahradou. Snídaně se servírují přímo ve vile, na večeře se dochází do elegantní Roxy restaurace (5 minut chůze).

Nechybí zde moderní wellness centrum, kde si můžete užít neomezenou relaxaci v saunové zóně s finskou a infra saunou, tureckou koupelí a relaxační místností. Je možné zde dokoupit i zkrášlovací procedury a masáže.

Odpočinek v termálních lázních Galérius

Nedaleko od vily najdete lázně Galérius, kde si můžete užít relaxaci v moderním komplexu římských lázní. K dispozici jsou zde různé bazény s termální vodou, vodní atrakce i relaxační prvky a bazény pro děti. Dále pak různé druhy saun, pára i vířivka. 

Termální voda v lázních z oblasti Nagyberény vyvěrá z hloubky 1091 m a je vhodná při léčbě pohybového ústrojí, ženských a urologických onemocnění i kožních problémů.

Jedinečné zážitky u maďarského moře

V městečku Siófók na vás dýchne příjemná lázeňská atmosféra. Ke břehu největšího maďarského jezera to máte doslova pár kroků. Za teplého počasí jistě uvítáte možnost vykoupat se v Balatonu nebo vyzkoušet windsurfing.

  • Nedaleko jsou také různé obchůdky a restaurace, kde můžete posedět a užít si maďarskou kuchyni.
  • Kopcovité okolí je ideální k výletům i cykloturistice. Vrcholky vám poskytnou úžasný výhled na celou oblast. 
  • Na severní straně Balatonu se dále rozkládá známá vinařská oblast Badacsony s vyhlášeným vínem. Navštívit můžete také lázně v Hévízu či si užít projížďku v podzemní jeskyni na loďkách v Tapolce.
Jókai Villa Hotel Siófok ****

Jókai Villa Hotel Siófok ****

Batthyány utca 2 , Siófok
Maďarsko

+36 84 506 798

info@jokaivilla.com

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování