Chcete na dovolené hodit všechny starosti za hlavu a jen se bavit? Pak pro vás bude pobyt u Balatonu, v Danubius Hotelu Marina *** Superior tím pravým! All inclusive stravování včetně alkoholických i nealkoholických nápojů a celodenního přísunu dobrůtek, neomezený vstup do wellness centra se saunou a bazénem, soukromá pláž přímo u Balatonu a bohatý program – k naprosté spokojenosti vám tu opravdu nebude nic chybět. Okolí Balatonu je navíc úžasným místem i pro výletníky a dobrodruhy.

O ubytování

Úžasný hotel Danubius Hotel Marina *** Superior se nachází v městečku Balatonfüred, přímo u "maďarského moře" – Balatonu. Výsadou resortu je soukromá pláž na břehu jezera, od letního koupání vás tak bude dělit jen pár kroků. Okolí Balatonu je navíc bohaté na cyklostezky, turistické trasy, historické památky a jiné lákavé výletní cíle.

Kromě plavání si zde užijete i více či méně adrenalinové vodní sporty nebo plavbu na jezerní hladině. Na výlet vyrazte třeba na poloostrov Tihany (4,5 km), který vás okouzlí nedotčenou přírodou, historickým bohatstvím a všudypřítomnými lány levandule. Díky nim se mu dokonce přezdívá "maďarská Provence". A kdyby vám náhodou chyběly zábavné vodní atrakce, 900 m od hotelu stojí Annagora Aquapark, kde o tobogány, skluzavky a další vyžití rozhodně nebude nouze.

Projděte si i centrum města, najdete zde mimo jiné historické budovy zahrnuté do maďarského národního dědictví. Za návštěvu stojí například památkový dům Móra Jókaiho (1,3 km), postavený v roce 1820, vila Vaszary (1,2 km), která slouží jako centrum nejrůznějších kulturních událostí, nebo letní sídlo Dőry (1,4 km), považované za jednu z nejhezčích staveb ve městě. Více se o historii města dozvíte v Městském muzeu (1,4 km) a krásnou atmosféru načerpáte při procházce po promenádě Tagore (1,6 km).

Kde budete spát?

V hotelu vás přivítá jeden z téměř 300 vzdušných, komfortně vybavených pokojů s výhledem na jezero Balaton nebo do zahrady. V každém pokoji je k dispozici klimatizace, televize, WiFi připojení, chladnička a koupelna se sprchovým koutem, WC a fénem.

  • Pokoje Superior měří 12-15 m² a najdete v nich manželskou postel, psací stůl, křeslo a úložný nábytek.

  • Pokoje Executive měří 15 m² a oproti variantě Superior mají vlastní balkon. Vybavení jinak zůstává obdobné – dvoulůžková postel, křeslo, psací stůl, skříně.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace se může pochlubit především pestrou nabídkou. Během svého pobytu budete mít příležitost ochutnat tradiční maďarská jídla, regionální speciality, ale i různé mezinárodní pokrmy. Nechybí bohatý výběr nealkoholických i alkoholických nápojů.

Kde budete relaxovat?

V létě si odpočinete na soukromé pláži u jezera Balaton, kde pro vás budou připravená pohodlná lehátka. Po celý rok si pak můžete užít relax v hotelovém wellness centru s krytým bazénem a saunou. K dispozici je také solárium, kadeřnictví nebo masážní salon.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je v hotelu k zapůjčení dětská postýlka a vysoká jídelní židlička. O zábavu se postará vnitřní herna, venkovní hřiště, dětský klub s bohatým animačním programem (diskotéky, hry, workshopy...) a v létě i luxusní vodní hřiště s prolézačkami, skluzavkami a dalšími atrakcemi.

Něco navíc

Nudit se rozhodně nebudou ani dospělí. Na ty čekají letní plážové party, večery s živou hudbou, plavby lodí a další program. Sportovci jistě ocení plážový volejbal, stolní tenis, bowling, badminton, minigolf, kulečník či půjčovnu sportovního vybavení přímo v hotelu.

Danubius Hotel Marina ***superior

Danubius Hotel Marina ***superior

Széchenyi u. 26. , Balatonfüred
Maďarsko

Provozuje společnost:
Danubius Hotels Zrt. IČ: 01-10-041669


+36 87 889 531

marina.reservation@danubiushotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Parkování za 8 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Vzdálenost od jezera
0,4 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
0,9 km

Tipy na výlet

Balaton

Balaton Tip na výlet

Balaton je největší jezero ve střední Evropě a právě kvůli jeho velikosti se mu v maďarštině říká také Magyar tenger – Maďarské moře. Dnes se tato kdysi nejoblíbenější letní destinace stává mezi Čechy opět velmi populární. A není divu, na své si zde přijdou rodiny s dětmi, rybáři, jachtaři, surfaři, cyklisté i senioři. Mladí tu najdou mnoho možností zábavy až do ranních rodin, starší generace může relaxovat v proslulých lázních. V okolí jezera se jich nachází hned několik.

Co všechno můžete dělat u Balatonu?

  • vodní sporty: například surfing, vodní lyže, šlapadla
  • rybaření
  • pěší turistika
  • cykloturistika
  • lázeňské procedury

Z turistických cílů lze jmenovat krásný barokní zámek Helikon, muzeum kočárů či muzeum hraček, ve kterém si děti budou připadat jako v ráji. Pokud vám během výletů vyhládne, rozhodně nemusíte zoufat, protože místní nabídka pokrmů je opravdu široká. Dát si můžete například i u nás oblíbené langoše, různě upravované ryby nebo pikantní rybí polévku halászlé. Dále můžete vyzkoušet túrógombóc – tvarohové knedlíky se smetanou a cukrem nebo studené ovocné polévky.

Více informací
Balaton Bike Ring
Balaton Bike Ring
Balatonfüred, Jókaiho pamětní dům
Balatonfüred, Jókaiho pamětní dům
BalatoniBob Leisure Park
BalatoniBob Leisure Park