Nalaďte se na dokonalý relax ve Wellness Hotel Laroba ****, jen pár metrů od břehu Balatonu. Čeká na vás spousta zábavy, koupání v jezeře, vodní sporty a výlety, třeba do kouzelného Balatonfüredu, na zámek Széchenyi. Navíc si užijete skvělý odpočinek v nádherném wellness centru a výtečnou polopenzi z regionálních produktů.

O ubytování

Wellness Hotel Laroba **** se nachází v maďarském městečku Alsóörs, jen pár metrů od břehu Balatonu (260 m). Nabízí tak perfektní polohu pro relaxační pobyt, poznávací výlety i letní dovolenou u jezera.

Jezero Balaton je zdrojem zábavy hlavně v létě, kdy si zde užijete skvělé koupání a vodní sporty. I v chladnějších měsících má ale pohled na klidnou vodní plochu své kouzlo a vyzývá k plavbám lodí či alespoň procházkám okolo břehu. Krásné výhledy na vás čekají také na nedalekých rozhlednách Somlyó (1,8 km) a Csere-hegyi (5,6 km). Venkovní amfiteátr Kultkikötő (1,9 km) bývá dějištěm nejrůznějších sportovních akcí a sportovci budou mít na dosah i cyklistický trail Alsóörs (2,7 km).

A kam na výlet? Podívejte se do malebného Balatonfüredu (8,3 km), kde najdete nejen zámek Széchenyi, krásné historické vily a jiné památky, ale také aquapark Annagora, pláž Kisfaludy, koupaliště Esterházy a motokáry Balaton-Gokart. V nedalekém Balatonfűzfő (12,2 km) zase čeká Dobrodružný park Serpa a Balatonská bobová dráha a ve Veszprému (15,9 km) najdete Zoologickou zahradu Kálmána Kittenbergera, která je třetí největší v Maďarsku, a spoustu působivých historických památek.

Kde budete spát?

Můžete se těšit na moderní, útulně vybavený pokoj s interiérem laděným do neutrálních barev, kde se vám bude nádherně odpočívat. Každý pokoj má vlastní koupelnu s fénem, klimatizaci, televizi, WiFi připojení a mini chladničku.

  • Dvoulůžkový pokoj Standard má plochu 20 m² a je vybavený 2 postelemi (mohou být spojené) a pracovním stolem. Některé pokoje se nacházejí v podkroví, jiné mohou mít i francouzský balkon. Do pokoje je možné umístit dětskou postýlku, není zde ale místo na přistýlku.

  • Dvoulůžkový pokoj Superior nabídne prostor 25 m² dvoulůžkovou postel (případně 2 samostatná lůžka) a malou rozkládací pohovku, kterou lze využít jako přistýlku. Nechybí pracovní stůl a potěší balkon či terasa, kde si užijete krásný výhled do okolí.

  • Rodinný pokoj Standard je velký 25 m² a najdete v něm 2 spojitelné postele a 2 rozkládací pohovky, na kterých je možné ustlat přistýlku. K vybavení patří i posezení s křesly a některé pokoje mají v koupelně vanu.

  • Rodinné apartmá měří 40 m², a poskytne vám tak dostatek prostoru a soukromí i při cestování ve více lidech. Některé tyto pokoje jsou do konce mezonetové. Na spaní poslouží 2 dvoulůžkové postele a rozkládací pohovka, nechybí stůl nebo stolek s posezením.

  • Dvoulůžkový pokoj Champagne Relax je ideální variantou pro zamilované páry a náročné hosty. Na ploše 30 m² zde najdete manželskou postel/2 jednolůžka a pracovní stůl, dominantou pokoje je ale velká vířivá vana, která se promění ve vaše soukromé SPA.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci Halásztanya s více než 100letou tradicí si pochutnáte na klasické maďarské kuchyni připravené z typických regionálních produktů s využitím moderních gastronomických metod a trendů. Budete mít příležitost ochutnat také lokální vína a další oblíbené nápoje v kavárně a baru Laroba Café.

Kde budete relaxovat?

Krásné wellness centrum bude opravdovou oázou klidu a pohody. Čeká zde na vás:

  • Zážitkový bazén s 8 typy masážních prvků
  • Vířivka se 3 typy masáží
  • Finská sauna, infrasauna se světelnou terapií, aromaterapeutická parní lázeň
  • Ochlazovací bazének, ledová fontána
  • Slaná vířivka a solná jeskyně se solí z rumunské oblasti Praid
  • Odpočívárna s pohodlnými lehátky, slunná relaxační terasa
  • Masáže a koupele
  • Solárium
Wellness Hotel Laroba ****

Wellness Hotel Laroba ****

Füredi u. 42. , Alsóörs
Maďarsko

Provozuje společnost:
"K. Catering" Kft. IČ: 19-09-503112


+36 87 575 210

recepcio@hotellaroba.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 4 500 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od jezera
0,3 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,3 km

Tipy na výlet

Balaton

Balaton Tip na výlet

Balaton je největší jezero ve střední Evropě a právě kvůli jeho velikosti se mu v maďarštině říká také Magyar tenger – Maďarské moře. Dnes se tato kdysi nejoblíbenější letní destinace stává mezi Čechy opět velmi populární. A není divu, na své si zde přijdou rodiny s dětmi, rybáři, jachtaři, surfaři, cyklisté i senioři. Mladí tu najdou mnoho možností zábavy až do ranních rodin, starší generace může relaxovat v proslulých lázních. V okolí jezera se jich nachází hned několik.

Co všechno můžete dělat u Balatonu?

  • vodní sporty: například surfing, vodní lyže, šlapadla
  • rybaření
  • pěší turistika
  • cykloturistika
  • lázeňské procedury

Z turistických cílů lze jmenovat krásný barokní zámek Helikon, muzeum kočárů či muzeum hraček, ve kterém si děti budou připadat jako v ráji. Pokud vám během výletů vyhládne, rozhodně nemusíte zoufat, protože místní nabídka pokrmů je opravdu široká. Dát si můžete například i u nás oblíbené langoše, různě upravované ryby nebo pikantní rybí polévku halászlé. Dále můžete vyzkoušet túrógombóc – tvarohové knedlíky se smetanou a cukrem nebo studené ovocné polévky.

Více informací
Balaton Bike Ring
Balaton Bike Ring
Dobrodružný park Zamárdi
Dobrodružný park Zamárdi
Město Balatonfüred
Město Balatonfüred