Užijte si parádní zimní dovolenou s celou rodinou v italském středisku Bormio. V ceně máte autobusovou dopravu, chutnou polopenzi, skipas na tři dny pro oblast Bormio, Santa Caterina a San Colombano, vstup do posilovny i služby oblastního delegáta.

Lyžařské středisko Bormio

Užijte si udržované sjezdovky o délce 51 kilometrů. Když se k tomu připočte 35 kilometrů Santa Caterina a 30 kilometrů San Colombana, je to více než 100 kilometrů parádních sjezdovek. Milovníci běžek budou nadšeni z 39 kilometrů běžeckých tratí. K tomu 14 lyžařských vleků a řada lyžařských škol. V Bormiu se každý rok konají závody Světového poháru v alpském lyžování.

Bormio Terme

Lázně Bormio Terme leží v centru města Bormia a jsou rozdělené na vnitřní a venkovní část. Největší atrakcí je bazén Quattro Stagioni (v překladu Čtyři období), který je částečně uvnitř, částečně venku, takže v zimě si z něj užijete výhled na zasněžené vrcholky hor. Bazén má celoročně 33 °C. Nechybí ani plavecký bazén, pro děti zase brouzdaliště a pro každého pak tobogán (60 metrů). Zavítejte také do saunového světa (vstup od 16 let). Vstupné se pohybuje od 16 do 26 € dle sezóny.

Hotel Villaggio Girasole *** (CK České Kormidlo)

Hotel Villaggio Girasole *** (CK České Kormidlo)

Bormio 2000 , Bormio
Itálie

Provozuje společnost:
České kormidlo IČ: 26785871


+420 777 761 498

aneta.outratova@ceskekormidlo.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 9:30
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná