Plánujete letní dovolenou u moře? Pak je Hotel Cosmopol Cesenatico *** tou správnou volbou. Nachází se přímo u pláže a nabídne vám all inclusive stravu i neomezený vstup do venkovního bazénu. Rušné letovisko Cesenatico se brzo zamilujete díky skvělým službám, krásným plážím a čistému Jadranu.

O ubytování

Hotel Cosmopol *** najdete v přímořském italském letovisku Cesenatico. Na pobřeží Jaderského moře prožijete luxusní letní dovolenou plnou slunce, zábavy a relaxu. Díky all inclusive stravování, hotelovému bazénu a blízké pláži vám během pobytu nebude vůbec nic chybět.

Cesenatico je rušné letovisko v provincii Forlì-Cesena nedaleko města Rimini (21,5 km). Turisty láká nejen na krásné pláže s jemným pískem, ale i na bohatou historii a architekturu. Najdete zde například přístav navržený Leonardem da Vincim (3,6 km). K přístavu, který se skládá z několika kanálů, si určitě naplánujte procházku.

Letovisko je vyhledávaným cílem především kvůli nádherným plážím. Báječný letní odpočinek vás čeká třeba na pláži Gatteo Mare (1,5 km) nebo pláži Ponente (5 km), kde se bude díky pozvolnému vstupu do moře líbit hlavně rodinám s dětmi. Pláže tu mají bohaté turistické zázemí, a nudy se tak bát rozhodně nemusíte.

Kdyby vás koupání na chvíli omrzelo, můžete si dovolenou zpestřit výlety po okolí. Nabízí se naplánovat výlet do nedaleké Ravenny (36 km), která oplývá významnými historickými památkami. Do letoviska Cervia (13 km) zase vyrazte za krásnými plážemi a na jednodenní výlet se zajeďte do San Marina (37 km).

Moře a pláže

Hotel stojí přímo na pobřeží Jaderského moře, a tak to na širokou písečnou pláž budete mít doslova pár kroků. Na pláži Spiaggia di Cesenatico vám bude k dispozici veškeré vybavení od lehátek a slunečníků až po dvě multifunkční hřiště.

Kde budete spát?

Ubytujete se v dvoulůžkovém nebo čtyřlůžkovém pokoji Standard s dvoulůžkovými postelemi. Pokoje jsou moderně vybavené, prostorné a některé mají balkon s výhledem na moře. Součástí pokoje je vlastní koupelna s toaletou, vanou či sprchou a fénem.

K vybavení dále náleží psací stůl, LCD televize, trezor a telefon. Samozřejmostí je připojení k WiFi a klimatizace, díky které bude v pokoji příjemně i v parných dnech.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu najdete útulnou restauraci, ve které se podávají výtečné italské pokrmy po celý den. Speciality místního šéfkuchaře si vychutnáte s výhledem na moře a sklenkou regionálního vína. Ochutnáte tu čerstvé ryby z Jaderského moře, spoustu čerstvé zeleniny, teplé i studené předkrmy a ovoce od lokálních farmářů.

Vaše chuťové buňky zaplesají několikrát za den, ve restauraci se totiž podávají snídaně, obědy i večeře. Pokud máte balíček s all inclusive máte navíc vše v ceně pobytu.

K dispozici vám bude i bar, kde si dopřejete alkoholické i nealkoholické nápoje během celého dne. Určitě ochutnejte bílé a červené víno z Colli Romagnoli.

Kde budete relaxovat?

Kdykoliv během dne si budete moct osvěžit v hotelovém venkovním bazénu se skluzavkou. Bazén měří na délku 25 metrů, a tak si v něm i pohodlně zaplavete.

Hned vedle se nachází vířivka, která vám zpříjemní pobyt, ať už se do ní naložíte ráno, večer nebo po obědě. U bazénu se můžete opalovat na lehátkách a užívat si prosluněnou letní atmosféru.

Něco navíc

Za poplatek si v hotelu můžete půjčit kola i s dětskou sedačkou nebo navštívit vodní park, kde si užijete spoustu zábavy.

Cosmopol Hotel ***superior

Cosmopol Hotel ***superior

Viale Carducci, 296 , Cesenatico
Itálie

Provozuje společnost:
COSMOPOLITALY SRLS IČ: 04437370408


+39 0547 86112

info@cosmopolhotel.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 45 €/pobyt
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Restaurace
Půjčovna kol
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,9 km
Vzdálenost od moře
80 m
Zastávka
0,4 km

Tipy na výlet

Rimini

Rimini Tip na výlet

Na pobřeží Jaderského moře mezi městy Ravenna a Ancona v regionu Emilia Romagna leží město Rimini. S historií sahající do dob Římské říše, krásnými plážemi a renesančními památkami patří k nejoblíbenějším italským letoviskům. Italskou atmosféru dobře nasajete, pokud se projdete zdejšími uličkami a ochutnáte těstoviny s boloňskou omáčkou nebo nějaké mořské speciality.

Co patří mezi skvosty Rimini?

  • Původní římský most Ponte di Tiberio
  • Hrad - Castel Sismondo
  • Historické jádro města - náměstí Piazza Cavour
  • Za vidění určitě stojí i Augustův oblouk, palác Palazzo dell´Arengo nebo Piazza Tre Martiri.

Z Rimini můžete vyrazit na výlet do San Marina, do některého z okolních aquaparků nebo do delfinária.

Více informací
Ravenna
Ravenna
Zábavní park Mirabilandia
Zábavní park Mirabilandia
San Marino
San Marino