Vyrazte si v létě na pobřeží Jaderského moře do rušného italského letoviska Cesenatico. Zázemí vám poskytne Club Hotel Residence *** s venkovním bazénem a vířivkou, od kterého to k moři budete mít jen 400 metrů. Navíc si pochutnáte na all inclusive stravě servírované formou bufetu. Nechybí zábava v podobě animací pro děti i dospělé a možnost zapůjčení lehátek zdarma.

O ubytování

Club Hotel Residence *** se nachází v italském letovisku Cesenatico na pobřeží Jaderského moře. Na písečnou pláž to odsud budete mít jen 400 metrů, a kdykoliv se navíc můžete osvěžit v hotelovém sezónním bazénu. All inclusive strava a pohodové prostředí jsou zárukou dokonalé letní dovolené.

Ubytujete se v přímořském letovisku Cesenatico, které proslulo krásnými plážemi s jemným pískem a špičkovým turistickým zázemím. Břehy omývá čisté moře, ve kterém je koupání jedna radost. Na nejbližší pláž Spiaggia di Cesenatico to budete mít jen pár kroků (400 m). Určitě ale během pobytu zkuste i nějaké další vyhlášené pláže, jako je Gatteo Mare (1,9 km) nebo Ponente (4,8 km).

V městečku najdete raritu v podobě přístavu (3,4 km), na jehož návrhu se podílel sám Leonardo da Vinci. Na promenádu lemující kanály se určitě vydejte na romantickou procházku za západu slunce. V centru městečka budete kromě zajímavé architektury obdivovat i kotvící loďky. Prožijte osobitou atmosféru tohoto místa třeba v jedné z restaurací nebo kaváren.

Pro ty, co nevydrží jen ležet na pláži a chtějí i poznat okolí, se nabízí spousta výletů v okolí. Zajeďte se podívat třeba do měst Ravenna (32 km), Rimini (24 km) nebo Cervia (8 km). Využijte také možnosti vydat se do jiného státu, jen kousek od vás se totiž rozprostírá San Marino (41 km).

Moře a pláže

Hotel stojí na pobřeží Jaderského moře, které vyniká svou čistotou. Pro letní slunění využijte pláž Spiaggia di Cesenatico, která se rozprostír jen 400 m od ubytování. Na písečné pláži vás čeká veškerá turistická vybavenost, včetně lehátek, slunečníků a převlékáren. Kousek od pobřeží si navíc budete moct užít pohled z výšky na obřím ruském kole.

Kde budete spát?

Ubytujete se v nově rekonstruovaném dvoulůžkovém nebo čtyřlůžkovém pokoji Standard s dvoulůžkovými postelemi. Všechny pokoje mají vlastní renovovanou koupelnu s toaletou a sprchou. K vybavení patří také 32palcová televize, telefon, trezor a psací stůl. Některé pokoje vám nabídnou balkon s výhledem na moře.

Díky klimatizaci je v pokoji stále příjemná teplota, takže se sem můžete kdykoliv schovat před prudkým sluncem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Bella Vista v sousedním Hotelu Cosmopol *** si pochutnáte na pravé italské, ale i mezinárodní kuchyni, kterou doplníte o regionální víno nebo nealkoholické nápoje dle chuti. Hodování zakončíte sladkou tečkou v podobě lahodných dezertů, jako je třeba tradiční tiramisu. Moderní restaurace vám nabídne nejen výborné jídlo, ale i panoramatický výhled na průzračnou hladinu moře.

Pokud si vyberete all inclusive balíček, máte v ceně nárok na snídani, oběd i večeři. Jídlo se podává formou bohatých bufetů s širokou nabídkou dobrot, které uspokojí úplně každého.

Kde budete relaxovat?

K letní dovolené už relax v bazénu prostě patří! Kdykoliv během dne se tak budete moct osvěžit v hotelovém venkovním bazénu. Dospělí si mohou odpočinout na lehátkách, zatímco děti se vyřádí na parádní vodní skluzavce.

Vedle bazénu na vás čeká vířivka, ve které uvolníte mysl i tělo. K relaxu u vody si budete moct dopřát drink v Lounge baru u bazénu.

Něco navíc

Za poplatek si v hotelu můžete půjčit jízdní kola s dětskou sedačkou a vyrazit objevovat okolí ze sedla.

Club Hotel Residence ***

Club Hotel Residence ***

Viale Tiziano 34 , Cesenatico
Itálie

Provozuje společnost:
COSMOPOLITALY SRLS IČ: COSMOPOLITALYSRLS


+39 0547 404324

info@clubhotelresidence.it

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 45 €/pobyt
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,6 km
Vzdálenost od moře
0,2 km
Zastávka
0,4 km

Tipy na výlet

Rimini

Rimini Tip na výlet

Na pobřeží Jaderského moře mezi městy Ravenna a Ancona v regionu Emilia Romagna leží město Rimini. S historií sahající do dob Římské říše, krásnými plážemi a renesančními památkami patří k nejoblíbenějším italským letoviskům. Italskou atmosféru dobře nasajete, pokud se projdete zdejšími uličkami a ochutnáte těstoviny s boloňskou omáčkou nebo nějaké mořské speciality.

Co patří mezi skvosty Rimini?

  • Původní římský most Ponte di Tiberio
  • Hrad - Castel Sismondo
  • Historické jádro města - náměstí Piazza Cavour
  • Za vidění určitě stojí i Augustův oblouk, palác Palazzo dell´Arengo nebo Piazza Tre Martiri.

Z Rimini můžete vyrazit na výlet do San Marina, do některého z okolních aquaparků nebo do delfinária.

Více informací
Ravenna
Ravenna
Zábavní park Mirabilandia
Zábavní park Mirabilandia
San Marino
San Marino