Vyrazte do krásného letoviska Bibione a užijte si perfektní relax u moře! Ubytujete se v klimatizovaném apartmánu v Residenza Acapulco, odkud to budete mít jen 260 m na krásnou písečnou pláž a kousek k lázním Bibione Thermae. A kromě koupání v moři si užijete i plavání ve venkovním bazénu obklopeném zelení.

O ubytování

Apartmány Residenza Acapulco se nacházejí v italském letovisku Bibione v regionu Benátsko. Jen 700 m vás bude dělit od místní oblíbené atrakce – lázní Bibione Thermae, kde si odpočinete v termálních bazénech a saunách. Na pláž se potom dostanete během cca 4 minut chůze. S dětmi můžete vyrazit také do nedalekého lunaparku Adriatico (750 m).

Na výlet se vydejte do blízkého Portogruara (29,8 km), kde najdete několik muzeí či katedrálu Sant’Andrea s hodnotnými uměleckými díly italských malířů a svatyní Madonna di Fatima, první svého druhu v Itálii. K návštěvě lákají také města Cinto Caomaggiore (36,2 km), Concordia Sagittaria (29,2 km) či Cordovado (33,4 km) všechna bohatá na historické památky.

Přírodní krásy pak můžete obdivovat v rezervaci Foci dello Stella (33,8 km) u zálivu Marano. Lokalita je známá mimo jiné jako hnízdiště mnoha druhů vodních ptáků, a okouzlí vás jedinečným charakterem slaných močálů. V okolí navíc narazíte i na různé tradiční stavby, které této oblasti dodávají ještě zajímavější atmosféru.

Moře a pláže

Od moře vás bude dělit jen 260 m. Těšit se můžete na širokou, čistou písečnou pláž s pozvolným sestupem do vody, která je skvělá pro dospělé i děti. O vaše pohodlí se postarají lehátka i slunečníky k zapůjčení. Pláž se táhne cca 8 km podél pobřeží, ať se tak vydáte jakýmkoliv směrem, vždy narazíte na skvělé místo ke koupání. Místní pláže jsou navíc oceněné Modrou vlajkou za čistotu prostředí.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním, klimatizovaném apartmánu s vlastní koupelnou, vybaveným kuchyňským koutem a balkonem s venkovním posezením. Chybět nebude ani televize a WiFi připojení.

  • Apartmán typu B4 se skládá ze samostatné ložnice se dvěma postelemi, obývacího pokoje s rozkládací pohovkou a kuchyňského koutu.

  • Apartmán typu C6 zahrnuje ložnici s manželskou postelí, pokoj s dvoupatrovou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a kuchyňský kout.

Kde budete relaxovat?

Relax si užijete nejen na pláži, ale také u venkovního bazénu obklopeného zelení a lehátky, kde se můžete pohodlně slunit.

Residenza Acapulco

Residenza Acapulco

Via della Bilancia 66 - Via del Leone 63 , Bibione
Itálie

Provozuje společnost:
EUROPA GROUP S.p.A IČ: 01761080272


+39 0431 430144

booking@etgroup.info

Check In
od 17:00
Check Out
do 9:00
Domácí mazlíček
za 40 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
50 m
Vzdálenost od moře
0,4 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
9,6 km

Tipy na výlet

Bibione

Bibione Tip na výlet

Přímořské letovisko Bibione s asi 3 000 obyvateli je jedním z nejoblíbenějších cílů českých turistů v Itálii. Ke koupání i vodním sportům zde vybízí 8 km dlouhá pláž, projít se můžete na tržiště nebo k majáku. K dalším lákadlům města patří termální lázně nebo lunapark s atrakcemi pro celou rodinu. Ty, kdo rádi žijí nočním životem, v centru města potěší diskotéky a bary a nákupní promenáda v části Bibione Spiaggia.

Portogruaro
Portogruaro
Vodní park Aquasplash
Vodní park Aquasplash
Termály Bibione Thermae
Termály Bibione Thermae