Udělejte si výlet do Itálie a na vlastní kůži poznejte dech beroucí, příběhy opředená místa. Prohlédněte si památky jako Koloseum či Kapitol, navštivte dům Romea a Julie a plavte se na gondole po nádherných Benátkách.
Udělejte si výlet do Itálie a na vlastní kůži poznejte dech beroucí, příběhy opředená místa. Prohlédněte si památky jako Koloseum či Kapitol, navštivte dům Romea a Julie a plavte se na gondole po nádherných Benátkách.

Za krásami Itálie

Poznejte město měst Řím a prohlédněte si na vlastní oči ty nejzajímavější památky. Navštívíte také Vatikán i kolébku renesance - Florencii. Své putování pak zakončíte v romantických Benátkách. Vyzkoušet tak můžete třeba jízdu na gondole, nebo si na památku kupte pravou benátskou masku.

Program

1. den - Odjezd z ČR v dopoledních hodinách, průjezd SRN a Itálie.

2. den - V ranních hodinách příjezd do Říma, prohlídku začnete ve Vatikánu. Zde budete mít v rámci osobního volna čas k návštěvě baziliky sv. Petra. Můžete vystoupat na Michelangelovu kopuli, odkud je nádherný výhled do okolí. Poté se vydáte po stopách antiky, renesance i baroka – uvidíte Pantheon, Kapitol, Forum Romanum, Koloseum, náměstí Navona i fontánu di Trevi a Španělské schody. Ve večerních hodinách odjezd na ubytování.

3. den - FLORENCIE – Autobus Vás vysadí u vlaku Sesto Fiorentino, cena vlaku je 3 €/os (tam i zpět), pokračuje prohlídka hlavního města Toskánska, kolébky renesance, prohlédnete si nádhernou stavbu florentského Dómu, kampanily a baptisteria, projdete se kolem Palazzo Vecchio, mostu Ponte Vecchio, Palazzo Pitti, uvidíte slavnou Michelangellovu sochu Davida, můžete navštívit nádherné zahrady Boboli a prohlédnout si rozsáhlou galerii Uffizi plnou uměleckých skvostů, nocleh v hotelu

4. den - Po snídani dojezd do Punta Sabbioni, plavba lodí do Benátek, kde uvidíte hlavní památky města – Dóžecí palác, Piazza San Marco, baziliku San Marco, Ponte Rialto, palác Akademia, budete mít možnost projet se na gondole, pro zájemce je možný přejezd vaporettem na ostrov Lido, kde si můžete odpočinout a vykoupat se na krásné pláži (koupání platí pro zájezdy do září). V podzimních a jarních měsících odjezd na nedaleký ostrov Burano. V odpoledních/večerních hodinách přejezd do Verony, města lásky, kde navštívíte nejenom antickou arénu, ale i dům Romea a Julie s pověstným balkónem. Ve večerních hodinách odjezd do ČR.

5. den - Příjezd zpět do ČR v odpoledních hodinách.

Cestovní kancelář Metal

Cestovní kancelář Metal

Nádražní 674 , Brno – Modřice
Česká republika

Provozuje společnost:
METAL-FRUT, spol. s r.o. IČ: 46904280


+420 547 385 464

zajezdy@ckmetal.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování