Vodice - populární letovisko v Severní Dalmácii. Letní pobyt s ubytováním v apartmánech v domě Vlado jen 350 metrů od oblázkové pláže s průzračnou vodou. Ideální pobyt pro rodiny, přátele i páry. Termíny přes celé léto.
Vodice - populární letovisko v Severní Dalmácii. Letní pobyt s ubytováním v apartmánech v domě Vlado jen 350 metrů od oblázkové pláže s průzračnou vodou. Ideální pobyt pro rodiny, přátele i páry. Termíny přes celé léto.

Ubytování pro rodiny či přátele v krásných apartmánech

Vlado je nově postavený třípatrový dům (nechybí TV a WiFi připojení) s 9 prostornými apartmány, vhodný především pro skupiny přátel nebo rodiny s dětmi.

Hlavní výhody ubytování:

  • jen 350 metrů od oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře a krásně čistou vodou
  • klidná lokalita města Vodice - Srima
  • do centra města je to asi 1 km (můžete jít po pláži nebo se svést autobusem)

Vodice se řadí k nejatraktivnějším a nejvyhledávanějším letoviskům Dalmácie. Nachází se v malebné zátoce a leží cca 12 km severně od Šibeniku.


K dispozici jsou tyto typy ubytování:

  • Mono 3 – obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem, manželská postel s dřevěnou nástavbou s dalším lůžkem pro 1 osobu, sociální zařízení se sprchou, balkon.
  • Bilo 4 – obývací pokoj s vybavenou kuchyňskou linkou a rozkládacím gaučem pro dvě osoby, samostatná ložnice s manželskou postelí, sociální zařízení se sprchou, terasa, klimatizace (za příplatek).
  • Trilo 4 – 1 samostatná ložnice s manželskou postelí, 1 samostatná ložnice s manželskou postelí či se 2 samostatnými lůžky, obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem, sociální zařízení se sprchou, terasa, klimatizace (za příplatek).
  • Trilo 6 – 1 samostatná ložnice s manželskou postelí, 1 samostatná ložnice s manželskou postelí či se 2 samostatnými lůžky, obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro dvě osoby, sociální zařízeníse sprchou, terasa, klimatizace (za příplatek).
  • Trilo 8 – 1 samostatná ložnice s manželskou postelí a palandou, 1 samostatná ložnice s manželskou postelí a palandou, obývací pokoj s kuchyňským koutem, sociální zařízení se sprchou, terasa, klimatizace (za příplatek).

Letovisko ideální pro rodinnou dovolenou

Letovisko může nabídnout příjemné promenády, ale i sportovní a kulturní vyžití. Lákavým cílem procházek je přístav, kde kotví řada jachet, výletních a rybářských lodí. Oblíbené je také tržiště s širokou nabídkou ovoce a zeleniny.

Stará část města je tvořena malými kamennými náměstíčky a úzkými uličkami se spoustou obchůdků, taveren a stylových restaurací, které vytváří atmosféru města. Veselé a rušnější přes den a přitom čarovné při západu slunce - to jsou Vodice, kde si přijdou na své rodiny s dětmi, páry i senioři.

Z Vodic na výlet do NP Krka či do Šibeniku

Vodice jsou také dobrým výchozím bodem pro pořádání výletů do blízkého i vzdálenějšího okolí.

  • 109 ostrovů a ostrůvků národního parku Kornati.
  • Vodopády na řece Krka.
  • Lodní výlety po okolí, rybolov.

Vlastní doprava nebo cesta s CK

Cesta z ČR do Dalmácie je oproti minulým létům podstatně pohodlnější a rychlejší, jelikož byla otevřena dálnice až do Splitu. Vzdálenost z Brna 815 km, z Prahy 980 km.

Cestovní kancelář nabízí také možnost autobusové dopravy:

  • Dospělá osoba 2 490 Kč (odjezd: Brno, Praha, Mikulov).
  • Děti do 11 let včetně 2 290 Kč (odjezd: Brno, Praha, Mikulov).
  • Ostatní odjezdová místa za příplatek na vyžádání v CK.

Cestovní kancelář For - Line působí na trhu již bezmála 25 let a pyšní se tisíci spokojených klientů, pro které ochotný personál zařídil nezapomenutelné dovolené.

CK For-line

CK For-line

Dominikánské nám. 8 , Brno
Česká republika

Provozuje společnost:
FOR-LINE TOUR, s.r.o. IČ: 47903104


515 915 290

tour@forline.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování