Aktivní dovolenou si užijete v centru Krkonoš, přímo v Harrachově v Hotelu Anna ***. Čeká vás polopenze a sleva na wellness a masáže. Další vyžití najdete v okolí - golf, tenis a samozřejmě hory a spousta možností výletů.

O ubytování

Hotel Anna *** se nachází v centru oblíbeného krkonošského střediska Harrachov. Přijeďte si užít překrásnou přírodu nejvyšších českých hor i pestré možnosti vyžití po celý rok!

Vyznavači zimních sportů ocení, že se hotel nachází přímo pod svahy Ski areálu Harrachov, který patří k nejoblíbenějším lyžařským střediskům u nás. Nudit se zde ovšem nebudete za žádného počasí. Navštívit můžete například sklárnu Novosad (2 km), místní pivovar (2 km) nebo muzeum lyžování (300 m). Během horkých letních dnů je možné se osvěžit na koupališti Zákoutí (600 m) nebo si pobyt zpestřit jízdou na bobové dráze (1,6 km) nebo hrou minigolfu (500 m).

Nástupní stanice lanovky na Čertovu horu je vzdálena jen 400 m od hotelu. Toho využijete jak v zimě při lyžování, tak po zbytek roku, kdy je vrchol hory ideálním výchozím bodem pro spoustu pěších i cyklistických výletů. Po četných turistických stezkách se můžete vydat například k Mumlavskému vodopádu (1,5 km), k prameni Labe (10 km), na rozhlednu Štěpánka (8,5 km) nebo k ikonické Labské boudě (10,4 km).

Milovníkům přírody doporučujeme výlet na Černohorské rašeliniště (33 km), jehož unikátní ekosystém si prohlédnete na naučné stezce, nebo z ptačí perspektivy z vyhlídkové věže.

Kromě harrachovského ski areálu můžete během zimního pobytu vyzkoušet i další oblíbená střediska v okolí, například v Rokytnici nad Jizerou (6,5 km), na Tanvaldském Špičáku (10 km) nebo ve Vysokém nad Jizerou (18 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoj s vlastní koupelnou, televizí a WiFi připojením.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně formou bufetu a servírované tříchodové večeře si vychutnáte v příjemné hotelové restauraci. Těšte se na českou kuchyni i lahodné dezerty. V hotelu rádi vyjdou vstříc požadavkům na dietní stravování.

Hotel Anna ***

Hotel Anna ***

Harrachov 223 , Harrachov
Česká republika

+420 704 198 198

rezervace@anna-hotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování 100 Kč/den

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fitness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
0,5 km
Běžkování
0,5 km