Užijte si pobyt v Krkonoších v Hotelu SPA Bílý Hořec ***, který leží přímo v centru města Harrachov. Těšit se můžete na hotelové Římské lázně s relaxačními lehátky, vířivkou, parní saunou i Kneippovým chodníkem. Pochutnáte si na vynikající polopenzi a užijete si krásné výlety po okolí. Na dosah máte Mumlavské vodopády, Anenské údolí, bobovou dráhu a další atrakce.

O ubytování

Hotel SPA Bílý Hořec *** leží v Krkonoších, a to rovnou v centru oblíbeného Harrachova. Kousek to budete mít ke všem skvělým místům jako je Mumlavský vodopád (1,4 km), Anenské údolí (550 m), Čerťák (6,1 km) a vyhlídka Harrachov (5,6 km). Navštívit můžete také Hornické muzeum (1,3 km) nebo Muzeum skla (1,2 km). Děti jistě nadchne Dětský park u lanové dráhy (500 m) a Včelí naučná stezka (2,3 km). A všichni aktivní jedinci se mohou vyřádit na bobové dráze a v Monkey parku (1,2 km) se 14 lanovými překážkami.

Milovníci zimních sportů ocení blízkost ski areálu Čertova hora (400 m), kde můžete prověřit své schopnosti na 4 sjezdovkách všech obtížností. Na dosah budete mít i menší ski areál Amálka (2 km) a tréningový park Zákoutí (650 m). V Harrachově a okolí navíc čeká více než 100 km upravovaných běžeckých tras. Vyrazte třeba rovnou na Krkonošskou běžeckou magistrálu, na kterou se pohodlně napojíte z vrcholu Čertovy hory. Tam se vyvezete lanovkou, která zastavuje jen 450 m od hotelu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 38 komfortních pokojů s interiérem laděným do dobového stylu, který skvěle souzní s atmosférou hotelu. V každém pokoji je pohodlná postel, televize a stůl s židlí. Součástí pokoje je vždy také vlastní koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

  • Dvoulůžkový pokoj měří 19 m² a je vybavený manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky.
  • Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou má plochu 25 m² a ubytuje až 3 osoby na manželské posteli a přistýlce.
  • Rodinný čtyřlůžkový pokoj nabídne prostor 36 m² a lůžka pro 4 osoby.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte především na tradiční české kuchyni, těšit se ale můžete i na osvědčené mezinárodní pokrmy, které vám šéfkuchař se svým týmem s péčí připraví.

Kde budete relaxovat?

K hotelovému komplexu patří také wellness centrum Římské lázně, ve kterém se budete cítit jako v antickém paláci. Vychutnejte si úžasný odpočinek ve vířivce při pohledu na krásnou fontánu. Dále je tu parní sauna, relaxační lehátka a Kneippův chodník.

Hotel SPA Bílý Hořec ***

Hotel SPA Bílý Hořec ***

Harrachov 178 , Harrachov
Česká republika

(+420) 485 102 283

rezervace@spabilyhorec.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Zastávka
2,5 km
Sjezdovka
0,9 km
Běžkování
0,4 km

Tipy na výlet

Harrachov

HarrachovTip na výlet

Harrachov je kulturním i sportovním centrem západních Krkonoš. Navštívit zde můžete jednu z nejstarších skláren u nás s názvem Novosad nebo 1 000 metrů dlouhou bobovou dráhu. Harrachov je také známým místem skokanských soutěží a nabízí ideální podmínky pro běžkaře v zimě a přes léto pro turistiku všech stupňů náročnosti. Lanovka na Čertovu horu je v provozu po celý rok.

Co vidět v Harrachově?

  • Harrachovské skokanské můstky
  • Ski muzeum
  • Sklárnu a muzeum skla
  • Hornické muzeum s prohlídkou těžební štoly
  • Expozici Šindelku
  • Kaply sv. Alžběty
  • Kostel sv. Václava
  • Usedlost Nový Svět
Více informací
Stezka korunami stromů Krkonoše
Stezka korunami stromů Krkonoše
Mumlavský vodopád
Mumlavský vodopád
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn