Zajeďte si na dovolenou do Krkonoš a ubytujte se v centru Harrachova s krásným výhledem na jen pár kroků vzdálený ski areál a skokanské můstky. Přesně to na vás čeká v krásném Pensionu 7 s dlouholetou tradicí. Kromě privátního wellness vás potěší i lahví vína, odpolední kávou s dezertem, chutnou polopenzí či zapůjčením holí na nordic walking. A že je co v okolí objevovat!

O ubytování

Pension 7 *** najdete přímo v centru Harrachova v krásné krkonošské přírodě, s výhledem na skokanské můstky. Ubytování se pro vás stane ideálním výchozím bodem, ze kterého budete mít na dosah ruky nejen přírodní krásy, ale i zábavné turistické atrakce. Oblíbené sportovní středisko Harrachov vás nezklame v žádném ročním období. V létě se vydejte objevit přírodní perly, jako je slavný Mumlavský vodopád (1,6 km), dejte do těla při výšlapu na Lysou horu (8,5 km) nebo rozhlednu Štěpánku (9,5 km) v malebném Kořenově.

Využijte množství značených turistických tras i cyklostezek, které vedou netknutou krajinou s nádhernými výhledy. S dětmi si projděte Včelí naučnou stezku (2,5 km) nebo je nechte vydovádět se v lanovém parku v Rokytnici nad Jizerou (6,5 km). A pokud by vás zklamalo počasí, nezoufejte, i tak máte v Harrachově a okolí co podniknout. Najdete tu hned několik zajímavých muzeí, které zpestří vaši návštěvu Krkonoš novými poznatky. Navštivte Hornické muzeum (1,6 km) s prohlídkou štoly, zavítejte do Muzea skla (1 km), kde nahlédnete do tajů sklářství anebo navštivte Ski muzeum (900 m), ve kterém objevíte i 100 let staré exempláře.

V zimě je samozřejmě hlavním místním lákadlem lyžování. Nejbližší skiareál nese název Hilbert a jste u něj pěšky za 3 minuty. Otestovat můžete také jeden z největších a nejnavštěvovanějších lyžařských areálů v ČR, Ski areál Harrachov na Čertově hoře (6,7 km). Moderní ráj zimní zábavy nabízí celkem 6,5 km sjezdovek i skvělé podmínky pro rodiny s dětmi. O nic méně zážitků vás čeká ve ski areálech Paseky Nad Jizerou (14,4 km), Studenov (4,7 km) nebo Rokytnice (16,9 km).

Kde budete spát?

Těšit se můžete na útulné, komfortně vybavené pokoje v horském stylu. Všechny disponují satelitní televizí, WIFI připojením, trezorem, posezením a vlastní koupelnou se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

V nekuřácká restauraci Pensionu 7 se příjemně občerstvíte zejména typickými krkonošskými a českými jídly, kvalitní kávou, dezerty a dalšími sladkostmi. Zastoupeny jsou i pokrmy mezinárodní kuchyně a další speciality.

Kde budete relaxovat?

Penzion nabízí privátní wellness s finskou saunou, vířivkou, relaxační místností i čisticí sprchou. Za příplatek je zde možnost i masáží.

Něco navíc

V penzionu se nachází i společenská místnost, velmi slušně vybavená kuchyň, televize, herna s kulečníkem, stolním tenisem a fotbálkem. Mimo to je zde i prostor na úschovu jízdního kola či lyží.

Pension 7

Pension 7

Centrum 617 , Harrachov
Česká republika

+420 602 462 107

info@pension7.cz

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Baby friendly
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
0,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,8 km
Sjezdovka
0,2 km
Běžkování
0,2 km

Tipy na výlet

Krkonošský národní park v létě

Krkonošský národní park v létěTip na výlet

Jeden z našich nejkrásnějších národních parků byl vyhlášen 17. května 1963. Nekonečné možnosti pěší i cykloturistiky uspokojí jak zdatné sportovce, krájející svými pahorkami kilometry jako máslo, tak i každého, kdo touží po klidné procházce nádhernou krkonošskou přírodou. Bohatý kulturní život místních středisek nabídne odpočinek vašim nohám a zaměstná vaši hlavu. Tak jako tak, Krkonoše jsou ideálním místem pro výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívejte si chvíle klidu i zábavy.

Největší lákadla Krkonoš:

  • Nejvyšší hora České republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Stezka korunami stromů Krkonoše
  • Nevynechejte ani Černohorské rašeliniště, Krkonošské muzeum v Jilemnici, procházku k prameni Labe a Labský vodopád.

Mezi nejvýznamnější obce Krkonoš patří Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Janských lázních si můžete užít procházky po místní kolonádě nebo se vyvézt kabinovou lanovou na vrchol Černé hory. V Harrachově navštivte muzeum skla a ve Špindlerově Mlýně zamiřte za relaxací do aquaparku.

Více informací
Stezka korunami stromů Krkonoše
Stezka korunami stromů Krkonoše
Mumlavský vodopád
Mumlavský vodopád
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn