Idylická dovolená přímo pod hradem Hohenwerfen v hotelu Werfenerhof ***. Těšte se na překvapení na pokoji, bufetové snídaně, svačinu a večeře o 4 chodech a také na odpočinek ve wellness se saunou či relaxační místností.
Idylická dovolená přímo pod hradem Hohenwerfen v hotelu Werfenerhof ***. Těšte se na překvapení na pokoji, bufetové snídaně, svačinu a večeře o 4 chodech a také na odpočinek ve wellness se saunou či relaxační místností.

Ubytování přímo pod hradem

Úžasný pobyt zažijete v rakouském Werfenu v nedávno renovovaném hotelu Werfenerhof ***, který stojí přímo pod kouzelným hradem Hohenwerfen. Těšte se na ubytování v prostorných a komfortně zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením, trezorem, fénem, TV/SAT a WiFi připojením.

V hotelové restauraci s nádherným výhledem na okolní hory se podávají výtečná jídla rakouské kuchyně. Těšte se na snídaně formou bufetu, svačiny i večeře o 4 chodech.

Po náročném dni plném poznávání si odpočiňte ve wellness centru s finskou saunou, infračervenou kabinou a relaxační místností.

Města plná památek a přírodní krásy, které vám vyrazí dech

Lokalita je perfektní volbou pro dovolenou kdykoli během roku. Nadšení pak budou především milovníci historie, turistiky a cyklistiky.

Vydejte se prozkoumat město Werfen - zavítejte do muzea a rozhodně nevynechte nádherný hrad Hohenwerfen se sokolnickým muzeem.

Pouhé 2 km od Werfenu najdete jeskyni Eisriesenwelt - jedná se o největší ledovou jeskyni (chodby o délce 42 km) v Rakousku a rozhodně stojí za podívanou.

Určitě se zajeďte podívat do nedalekého Salcburku (30 minut autem) najdete tu tolik zajímavostí, že nebudete vědět, kam zamířit dříve. Doporučujeme navštívit Mozartův dům a rodný dům, zámek Hellbrunn, Stieglův svět piva a Salcburskou pevnost. S dětmi zavítejte do Salcburské ZOO, přírodovědného muzea a muzea hraček.


Součástí balíčku je také turistická karta Werfener Gästekarte. Díky této kartě máte slevu na vstup na hrad Hohenwerfen, do jeskyně Eisriesenwelt a řadu dalších skvělých slev na atrakce v okolí.


Další tipy na výlet:

  • Vyrazte do Národního parku Vysoké Taury.
  • Jeskyně Gastein Heilstollen známá pro léčbu revmatických potíží.
  • Ledovec Dachstein s jeskyní.
  • Vodopády Untertal s 50 m dlouhým lanovým mostem.
  • Městečko Hallstatt, které je součástí světového seznamu UNESCO.
  • Bad Gastein nadchne všechny milovníky golfu (najdete zde 18 jamkové golfové hřiště) a koupání - jsou tu skvělé lázně Felsentherme Bad Gastein o rozloze 600 m².
Werfenerhof *** (CK Nic než pryč)

Werfenerhof *** (CK Nic než pryč)

Markt 2 , Werfen
Rakousko

+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování