Prožijte dovolenou v krásné přírodě rakouských Alp v Salzbursku. Uvítá vás rodinný Hotel Unterberghof ****, kde vás čeká strava formou rozšířené polopenze, neomezeně se vykoupete ve vyhřívaném bazénu a řadu výhod vám poskytne Flachau Card zdarma.

Ověřeno Travelkingem

“Na hotelu Unterberghof se nám líbila jeho rodinná atmosféra a milý přístup personálu. Ubytováni jsme byli ve velkém pokoji, který přesně odpovídal fotografiím v nabídce. Jediné malé minus bych dala za skromnější výběr při snídaních. Kromě toho jsme ovšem byli s jídlem velmi spokojení a moc nám chutnalo. Okolí je plné atrakcí pro děti, takže tento hotel doporučuji i pro rodinnou dovolenou. Navštívit můžete největší ledovou jeskyni na světě Eisriesenwelt nebo si vybrat z bezplatných aktivit v nabídce Flachau Summer Card. ” Přečtěte si celou recenzi

Nikola Průdková - Finanční tým
Osobně ověřeno v: Srpnu 2022

O ubytování

Hotel Unterberghof **** najdete ve městečku Flachau v srdci regionu Ski Amadé u Salzburgu. Užijete si tu aktivní pobyt v obklopení alpských vrcholků, které jsou zdrojem zábavy po celý rok. V létě se těšte na přírodní krásy, které objevíte pěšky i na kole, a v zimě na perfektní podmínky pro zimní sporty. Hotel má vlastní rozsáhlé wellness, díky kterému si po návratu z horského dobrodružství budete mít kde odpočinout.

Poloha ubytování potěší každého vášnivého horala. K nejbližšímu ski areálu i turistickým trasám je to z hotelu doslova pár kroků. Nádherná příroda se statnými alpskými velikány a hlubokými lesy zve na procházky v průběhu celého roku. Vaším cílem se může stát jedno z jezer Reitecksee (4,5 km) či Seekarsee (14 km) nebo krásná Lichtenštejnská soutěska (25 km). Z přírodních zajímavostí je nejlákavější svět ledových jeskyní Eisriesenwelt (30 km).

V létě se v okolí Flachau zabavíte i jinak než turistikou. Místní krajina přeje mnoha dalším sportovním aktivitám, jako je jízda na horském kole či na koni, ale i extrémnější sporty jako rafting, canyoning, horolezectví nebo paragliding. Vyznavače adrenalinu potěší nedaleká bobová dráha Rodelbahn Lucky Flitzer (2 km), milovníci klidnější zábavy mohou strávit krásné chvíle na dvou přírodních koupalištích v bezprostřední blízkosti ubytování.

S příchodem zimy ožívají alpské svahy naplno. Oblast Ski Amadé patří mezi největší regiony zimních sportů v Evropě a nabízí více než 860 kilometrů sjezdovek a 270 vleků a lanovek. To vše s jedním skipasem. Super široké sjezdovky, nejmodernější vleky a k tomu skvělé zázemí pro rodiny s dětmi činí z Flachau jednu z nejoblíbenějších lokalit. Nejbližší sjezdovky se nachází hned za hotelem, a tak k nim pohodlně dojdete po svých.

Kde budete spát?

Pokoje v hotelu Unterberghof, které jsou zařízené v 4* standardu, vám poskytnou klid a pohodlí i soukromí. Součástí každého pokoje je vlastní koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, toaletou a fénem. Na výběr máte z dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojů, ve kterých se vyspíte na manželských postelích a rozkládacích pohovkách.

Ke standardnímu vybavení všech pokojů patři satelitní televize, rádio, telefon, trezor, minibar a chladnička. Některé pokoje mají balkon, jiné zase umožňují bezbariérový přístup.

Na čem si pochutnáte?

V prostorné restauraci s krásným výhledem se můžete těšit na chutnou stravu. Snídaně a večeře se podávají formou bufetu. V rámci večeře si dospělí mohou dopřát sklenku piva či vína zdarma.

Těšte se také na odpolední zákusek s filtrovanou kávou. Další kávové speciality jako cappuccino, latte macchiato nebo espresso jsou zdarma pouze u snídaně, odpoledne je za ně účtován poplatek. Pro děti je v odpoledních hodinách připravena zmrzlina a po celý den také nápoje.

Kde budete relaxovat?

Celý den v horách volá po zaslouženém odpočinku! Naštěstí za ním nemusíte daleko, přímo v hotelu totiž najdete parádní lázně. Relaxovat tu lze na spoustu způsobů. Na zahradě objevíte velký vyhřívaný bazén s lehátky, ve kterém si zaplavete i odpočinete.

Zejména v zimě oceníte možnost prohřát unavené a zmrzlé tělo, je jen na vás, jestli k tomu využijete finskou saunu, parní či infračervenou kabinu, tepidárium nebo vyhřívanou lavici. Pro protažení i silový trénink navštivte hotelové fitness centrum, a pokud chcete chytit bronz je tu pro vás připravené solárium.

Něco navíc

Rádi sportujete? Tak to vás potěší tenisové kurty a stolní tenis.

Hotel Unterberghof ****

Hotel Unterberghof ****

Unterberggasse 240 , Flachau
Rakousko

Provozuje společnost:
Hotel Unterberghof GmbH IČ: 55932209


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
9 km
Sjezdovka
10 m
Běžkování
0,3 km

Tipy na výlet

Nízké Taury

Nízké Taury Tip na výlet

Nízké Taury (německy Niedere Tauern) si získaly srdce mnohých turistů díky více než 600 dvoutisícových vrcholů, travnatým vysokohorským loukám a nespočtem horských jezer. Všechny lemuje hustá síť turistických stezek vhodných jak pro rodiny s dětmi, tak i pro zkušené turisty. Úchvatné pohoří v centrální části Rakouska připomíná svým charakterem slovenské a nám bližší Západní Tatry. K nejoblíbenějším cílům rozhodně patří nejvyšší vrch oblasti Hochgolling s nadmořskou výškou 2 863 m n. m. ve vyšší schladmingské části. Zajímavé jsou rozhodně i túry po nižších vrcholech - Hochwildstelle (2747 m), Waldhorn (2702 m) či Grosser Bösenstein (2448 m). Při turistice vám budou dělat společnost nejen pasoucí se stáda krav na pastvinách, ale také třpytící se jezera a nezapomenutelné výhledy.

Více informací
Vyhlídka Skywalk Hallstatt
Vyhlídka Skywalk Hallstatt
Jezero a město Hallstatt
Jezero a město Hallstatt
Hallein
Hallein