Dovolená ve 4* hotelu Marko kousek od jezera Klopeiner See. V ceně balíčku je plná penze, neomezené wellness a vstup do vyhřívaného bazénu. Děti do 9,9 let mají pobyt zdarma. Užijte si skvělou letní dovolenou právě zde.
Dovolená ve 4* hotelu Marko kousek od jezera Klopeiner See. V ceně balíčku je plná penze, neomezené wellness a vstup do vyhřívaného bazénu. Děti do 9,9 let mají pobyt zdarma. Užijte si skvělou letní dovolenou právě zde.

Dovolená pro celou rodinu v kraji tisíce jezer

Hotel Marko**** leží asi 800 m od jezera Klopeiner See v Korutanech, které jsou typické spoustou jezer. Hotelové pokoje jsou zařízeny ve světlých barvách a odpovídají standardu 4*, můžete se tedy těšit na komfortní ubytování ve vedlejší budově hotelu.


TERMÍNY PRO VAŠI DOVOLENOU:

  • SEZONA A: 4.6.-18.6.
  • SEZONA B: 18.6.-3.7. a 28.8.-10.9.
  • SEZONA C: 3.7.-28.8.

Doplatit si přímo u CK pak můžete za ubytování v hlavní budově nebo v domě pro hosty. Ubytování je tedy možné v těchto variantách:

  • Vedlejší budova (tento typ ubytování je v ceně) - pokoje o velikosti 17 - 20 m² jsou pro max. 2 dospělé osoby a 1 dítě, s balkonem.
  • Hlavní budova - pokoje o velikosti 20 m² jsou pro max. 2 osoby, s balkonem.
  • Dům pro hosty - pokoje o velikosti 40 - 50 m² jsou pro max. 2 dospělé osoby a 2 děti, s balkonem.

Pro hosty je dále k dispozici restaurace, vyhřívaný venkovní bazén, vlastní pláž u jezera, tenisové kurty, fitness.

V hotelu myslí také na ty nejmenší návštěvníky, pro ně je připravena dětská herna, zážitkové hřiště a dokonce nechybí ani vlastní hotelová farma se zvířaty.

Přímo v hotelu je k dispozici wellness. Tam najdete tři druhy saun (finská, parní i infra) a vířivku.

Jezero a výlety

Tyrkysové jezero Klopeiner See je zárukou nekončící letní zábavy. V létě se voda ohřeje až na 28 °C a jezero se tak řadí mezi nejteplejší v celé Evropě.


NÁŠ TIP: Chcete si užít všechny aktivity a prohlídky zajímavých míst za zvýhodněnou cenu? Pak se poptejte v místním turistickém info centru po turistické Korutanské kartě.


Pokud rádi sportujete, kromě plavání si tu užijete také cyklistiku podél řeky Drávy nebo kolem jezer. Pro ty z vás, kteří holdují spíš horské turistice je k dispozici Flow Country Trail - 12 km dlouhá cyklo trať na hoře Petzen, která potěší všechny milovníky adrenalinu.

Rádi byste ochutnali nějaké rakouské dobroty? Navštivte během výletů po okolí některou z místních biofarem, které nabízí ty nejkvalitnější speciality a suroviny.

Za kulturou pak vyrazte do města Klagenfurt, největšího města Korutan, nebo třeba k hradu Hochosterwits či soukromému zámečku Elberstein. Okolí nabízí také přírodní krásy, třeba krápníkovou jeskyni (Tropfsteinhöhle Griffen) nebo další jezera (Turnersee, Kleinsee).

Hotel Marko **** (CK Sky Tours)

Hotel Marko **** (CK Sky Tours)

Seenweg 41 , Seelach am Klopeinersee
Rakousko

511 11 90 90

monika@sky-tours.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování