Dopřejte si pohádkový odpočinek v moderním wellness (bazén, vířivky, pára, relaxační místnost) v kouzelném městečku Kudowa-Zdrój s dlouhou lázeňskou tradicí jen 5 km od českých hranic. V ceně polopenze, láhev vína a káva a čaj na pokoji zdarma.

O ubytování

Hotel Adam & Spa *** se nachází v krásném polském lázeňském městě Kudowa-Zdrój jen 5 km od hranic s Českem. První zmínka o místních minerálních vodách pochází již z 16. století a svůj klid a prostor na relaxaci tu nacházeli i světoví velikáni jako Winston Churchill nebo Goethe. Kudowa-Zdrój leží na úpatí Stolových hor, uprostřed nádherných lesů a údolí. Vede zde mnoho turistických a cyklistických tras. Vydejte se například k Bludným skalám (5 km), do Babiččina údolí (14 km) či prozkoumat Národní park Stolové hory. Za zaslouženým odpočinkem zamiřte do Aquaparku Kudowa (300 m). Díky blízkosti několika lyžařský středisek včetně Ski Zieleniec (20 km) si zde dovolenou užijete i v zimě.

Kde budete spát?

Čeká vás luxusní ubytování v komfortním dvoulůžkovém pokoji s nábytkem a dekoracemi v historickém stylu, kde se budete cítit jako v pohádce.

Pokoje Standard mají 15 m² a k jejich vybavení patří dvě oddělené postele, vlastní koupelna s fénem a ručníky, televize, telefon a WiFi připojení.

Pokoje Lux jsou stejně velké (15 m²), oproti variantě Standard ale mají navíc balkón, ledničku, rychlovarnou konvici, balíček kávy a čaje, toaletní potřeby a pantofle. I v těchto pokojích najdete dvě oddělená lůžka.

Na čem si pochutnáte?

K vaší spokojenosti přispěje i restaurace zaměřená na polskou a evropskou gastronomii. Pochutnáte si zde na bohatých bufetových snídaních a večeřích s pokrmy připravovanými z nejkvalitnějších regionálních surovin a čerstvého sezónního ovoce a zeleniny. Oblíbený nápoj a lehké občerstvení vám rádi připraví v hotelovém baru. Na grilovací terase celoročně ochutnáte vynikající speciality z grilu.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness centrum nabízí široký výběr aktivit a možností relaxace. Ponořte se do bazénu s vodními atrakcemi, odpočívejte v jedné ze dvou vířivek nebo navštivte parní saunu, solnou místnost a relaxační zónu s pohodlnými lehátky. Za příplatek si užijte také finskou saunu, masáž či kosmetické procedury. K dispozici je také nabídka wellness procedur pro děti.

Něco navíc

Zajímavostí je, že v roce 2007 se v okolí natáčel film Letopisy Narnie: Princ Kaspian. Na vlastní oči tak můžete vidět lokality, kde se filmovalo jako Bludné skály, Pasterka a Velká Hejšovina. Režisér Andrew Adamson v aleji před nedalekým aquaparkem zasadil strom, na který se můžete zajít podívat během procházky.

Hotel Adam & Spa ***

Hotel Adam & Spa ***

ul.Lubelska 1a , Kudowa Zdrój
Polsko

+ 48 74 8664246

recepcja@adamspa.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 50 Zł/noc - jen malá plemena
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Lyžárna
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
0,3 km
Sjezdovka
13 km
Běžkování
20 km