Elegantní Hotel Piotr *** SPA & Wellness je splněný sen. Kdykoli si můžete zajít do bazénu, vířivky, sauny nebo posilovny. Navíc vás čekají snídaně, případně polopenze a 10% slevy na další vyžití (kulečník, bowling, masáže...). Pojedete přitom jen 20 minut za hranice ČR.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt Hotelu Piotr *** Spa & Wellness nejenže naše očekávání splnil, ale dokonce předčil! Užili jsme si zde komfortní ubytování v příjemném a klidném údolí. Chladnější počasí nám vůbec nevadilo, protože jsme o to více času strávili relaxací v krásném wellness. V moderní restauraci jsme ráno načerpali dostatek energie při bohatých snídaních a večer jsme se zase královsky navečeřeli. Personál hotelu byl velice ochotný a milý. Na výlet doporučuji především úchvatný zámek Książ a na oběd restaurant Złota Stacja ve Valbřichu.” Přečtěte si celou recenzi

Aneta Kotrlová - Zákaznická podpora
Osobně ověřeno v: Březnu 2023

O ubytování

Hotel Piotr *** SPA & Wellness se nachází v městečku Boguszow-Gorce jen 20 km od hranic s Českem. Lokalita nabízí spoustu zajímavých výletních cílů pro nadšené turisty i milovníky památek, celou řadu zábavných atrakcí navíc najdete i přímo v hotelu. Během svého pobytu se tak rozhodně nudit nebudete.

Centrem města je malebné náměstí (3 km) se spoustou historických budov a krásným kostelem. Příjemnou procházkou dojdete na Bílé skály (1 km) nebo můžete zdolat některý z mnoha okolních kopců. Rozhodně prozkoumejte také krásy Rudavského přírodního parku, mezi které patří například hora Skalnik s výhledem na městaKowary či Jelenia Góra a Barevná jezírka – 3 malá jezera obarvená železem, mědí a pyritem. Úchvatné skalní labyrinty Adršpach na české straně jsou pak vzdáleny jen 25 km od hotelu.

Výlet si můžete udělat i k romantickému zámku Książ (18 km), který je třetí největší v Polsku, nebo do nedalekého Valbřichu s krásným náměstím a Muzeem porcelánu. Nezapomenutelným zážitkem bude také návštěva tajemného podzemního města Osówka (30 km), které vzniklo k dosud neznámým účelům během 2. světové války nebo procházka podzemní turistickou trasou "Projekt Arado" (11,5 km), kde uvidíte i Hitlerovu ztracenou laboratoř.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v elegantním, dobově vybaveném pokoji. K vybavení patří LCD televize, WiFi připojení, lednička a vlastní koupelna se sprchou, fénem, ručníky a kosmetikou. Nechybí ani telefon a set pro přípravu čaje a kávy.

  • Dvoulůžkový pokoj Twin měří 22 m² a najdete v něm 2 oddělené postele, psací stůl a malý stolek s židlí. Do pokoje není možné umístit přistýlku.

  • Dvoulůžkový pokoj má plochu 20 m² a je vybavený manželskou postelí a psacím stolem. Pokoj umožňuje přistýlku.

  • Dvoulůžkový pokoj s venkovním vstupem nabídne prostor 25 m² a samostatný vchod. V pokoji je manželská postel, toaletní stolek se zrcadlem a psací stůl.

  • Třílůžkový pokoj o ploše 25 m² zahrnuje 2 oddělená lůžka (možno spojit) a rozkládací pohovku. Nechybí psací stůl.

  • Čtyřlůžkový pokoj (28 m²) je vybavený 4 samostatnými lůžky, psacím stolem a malým stolkem s židlí.

  • Apartmán Deluxe zaujme velkorysým prostorem 40 m² a skládá se ze samostatné ložnice s manželskou postelí a psacím stolem a obývacího pokoje s velkou rozkládací pohovkou a pracovním stolem.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové Restauraci Magdalenka si vychutnáte pokrmy s prvky polské, italské a evropské kuchyně. Všechna jídla jsou připravována z čerstvých místních surovin. Pestrou nabídku doplňuje široký výběr piv a vín. Během léta se na terase restaurace pořádají oblíbené večery s grilováním.

Kde budete relaxovat?

Načerpejte nové síly a elán v hotelovém SPA & Wellness. Najdete zde zážitkový bazén, vířivku, solnou jeskyni a finskou i parní saunu. Samozřejmostí je odpočinková zóna s pohodlnými lehátky. Dokonalé uvolnění vás čeká při některé z příjemných masáží.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je připraven dětský koutek se spoustou her a zábavy.

Něco navíc

Večer si můžete zpestřit hraním bowlingu či kulečníku. Pokud jste rádi aktivní i na dovolené, využijte neomezeného vstupu do hotelového fitness.

Hotel Piotr *** Spa & Wellness

Hotel Piotr *** Spa & Wellness

Tadusza Kosciuszki 4 , Boguszow-Gorce
Polsko

Provozuje společnost:
PUH COMMAX Zdzislaw Sommerfeld IČ: 020257522


+48 74 886 74 21

info@hotelpiotr.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 40 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 20 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Fitness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
11,4 km
Běžkování
6,9 km

Tipy na výlet

Park Wodny Aqua Zdroj

Park Wodny Aqua Zdroj Tip na výlet

Pokud si chcete zaplavat nebo si jen tak odpočinout, Park Wodny Aqua Zdroj je to pravé pro vás. Vnitřní plavecký bazén je dlouhý 25 metrů a je vytvořen v souladu s pravidly nejvyšších světových plaveckých soutěží, takže se v něm můžete cítit jako opravdoví profesionální sportovci. Vnitřní rekreační bazén je pak vybaven různými atrakcemi a vodními tryskami, děti jistě potěší tři různě dlouhé tobogány. Otevřeno je každý den od 6:00 do 22:00 hodin, dospělý vstup na dvě hodiny stojí kolem 20 zł (asi 120 Kč).

Více informací
Adršpach
Adršpach
Aquapark Kudowa-Zdrój
Aquapark Kudowa-Zdrój
PODZEMNÍ MĚSTO OSÓWKA
PODZEMNÍ MĚSTO OSÓWKA