Užijte si klidnou dovolenou uprostřed přírody v hotelu, který nabízí ten největší komfort. Čeká vás neomezený vstup do sauny, bazénu i vířivky, kde můžete relaxovat. Těšte se také na pestré snídaně a výborné večeře.
Užijte si klidnou dovolenou uprostřed přírody v hotelu, který nabízí ten největší komfort. Čeká vás neomezený vstup do sauny, bazénu i vířivky, kde můžete relaxovat. Těšte se také na pestré snídaně a výborné večeře.

Relaxace uprostřed přírody na úpatí hor

Pohodlí, výborná kuchyně a profesionální servis. To vše jsou synonyma pro hotel Dębowe Wzgórze ***, který se nachází v malé vesnici Jarnołtówek na úpatí malebných Opavských hor nedaleko města Prudnik.

Hotel Dębowe Wzgórze ***, v překladu "dubový kopec", dostává svému názvu a i interiér hotelu je inspirován okolní přírodou a lesy. Hosté se mohou těšit na útulné pokoje, které jsou navrženy s užitím dřeva a přírodních materiálů. Užijete si navíc krásné výhledy na okolní hory a lesy přímo z okna vašeho pokoje.

Všechny pokoje jsou vybaveny televizí a telefonem, hostům je k dipozici také fén a varná konvice. Každý pokoj má vlastní koupelnu.

Polské speciality a horská příroda

V místní restauraci ochutnáte ty nejlepší polské speciality. U hotelu se také nachází velký dřevěný altán s grilem a možností přípravy grilovaných pochoutek.

Objevujte okolí a vyrazte na túru polskou horskou krajinou. Za poplatek můžete využít také hotelový autobus, který vás doveze do okolních lokalit.

Ideální místo pro rodinnou dovolenou

Dovolená je především o tom trávit čas se svými nejbližšími. Hotel Dębowe Wzgórze *** je ideální pro rodinnou dovolenou. Pobyt potěší i vaše nejmenší. V hotelu je pro děti k dispozici dětská herna. Rodinám s malými dětmi přijde jistě vhod bezdrátová "chůvička", kterou budou mít na pokoji k dispozici, aby hlídala nerušený spánek jejich ratolestí.

Malí návštěvnici si jistě užijí speciální dětské lázně Junior SPA, kde si lze zakoupit některou z procedur. Děti mohou vyzkoušet čokoládovou, malinovou nebo banánovou masáž. A dívky jistě potěší dětská manikúra pro princezny.

Dospělým je zase nabízena například thajská masáž lomi-lomi nebo ayurvédská masáž.

Dębowe Wzgórze ***

Dębowe Wzgórze ***

Pokrzywna 48 , Jarnołtówek
Polsko

Provozuje společnost:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Agnieszka Żurakowska IČ: 531309597


+48 77 439 77 29

rezerwacja@debowewzgorze.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná