Zažijte dokonalou dovolenou v polské přírodě, jen kousek od českých hranic. V Biała Perła Sun&Snow se můžete těšit na moderní ubytování a chutné snídaně formou bufetu. K dispozici budete mít i wellness v partnerském resortu Czarna Perła s vnitřním i venkovním bazénem, vířivkou a saunou. Okolí je navíc plné turistických tras, cyklostezek a krásných výletních cílů.

O ubytování

Biała Perła Sun&Snow je moderní celoroční resort přímo v oblíbeném polském letovisku Czarna Góra. Ubytování je jen kousek od českých hranic a obklopené přírodou parku Sněžník a jedná se o ideální výchozí bod k výletům i sportovním aktivitám v jakémkoliv ročním období.

Oblast Czarna Góra můžeme označit za opravdovou Mekku cyklistů – přes 200 kilometrů cyklistických tras, Bike park (550 m), trasy pro horskou cyklistiku i pro elektrokola uspokojí opravdu každého milovníka tohoto sportu. Na své si ale přijdou i zapálení chodci a horští turisté. Ti mohou vyrazit třeba na vrchol Kralického Sněžníku (9,3 km), odkud dohlédnete i na Krkonoše a Jeseníky, nebo naopak do hlubin jeskyní. Medvědí (5,8 km) a Radochowská jeskyně (16,7 km) dokonce patří k největším v Polsku.

Pokud se zajímáte o historii, vyrazte do pevnosti Kladsko (32,6 km), historického zlatého dolu ve Złotém Stoku (29,9 km) nebo do lázeňského města Lądek-Zdrój (12,9 km), kde si projdete krásný lázeňský park a arboretum. Po všem tom putování si zde nádherně odpočinete v termálních lázních založených v roce 1680, které patří k nejstarším v Evropě. Chcete si naopak užít ještě více aktivity? Vydejte se do střediska vodních sportů Wake Up Park (8 km) na vodní nádrži Stará Morava. V zimě zase prověříte své schopnosti na svazích ski areálu Czarna Góra (600 m). A rozhodně bude z čeho vybírat, čeká na vás rovnou 20 sjezdovek různých obtížností.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním, moderně vybaveném pokoji s vlastní koupelnou s fénem, televizí, WiFi připojením, chladničkou a rychlovarnou konvicí.

  • Dvoulůžkový pokoj měří 18-22 m² a je vybavený manželskou postelí, psacím stolem a šatní skříní.

  • Čtyřlůžkový pokoj má plochu 35-54 m² a zahrnuje ložnici s manželskou postelí a obývací pokoj s rozkládací pohovkou. Nechybí psací stůl a šatní skříň.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace v resortu servíruje bohaté snídaně formou bufetu s nabídkou slaných, sladkých, teplých i studených jídel. Na kávu nebo drink si potom můžete zajít do útulného Lobby baru.

Kde budete relaxovat?

Za relaxem můžete vyrazit do partnerského resortu Czarna Perła (600 m), kde najdete krytý bazén s výhledem na hory a vodními prvky, vířivku nebo finskou saunu. V letních dnech se můžete osvěžit ve venkovním bazénu se skluzavkou a lehátky k opalování.

V novém, moderním SPA si potom můžete dopřát řadu relaxačních procedur a masáží, při kterých je používaná kvalitní přírodní kosmetika.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je ve wellness centru Czarna Perła vnitřní i venkovní brouzdaliště. V resortu Biała Perła se potom zabaví na venkovním hřišti.

Něco navíc

Sportovci mohou využít úschovnu kol a lyží.

Biała Perła Sun&Snow

Biała Perła Sun&Snow

Sienna 8D , Sienna
Polsko

Provozuje společnost:
SUN&SNOW GROUP SPÓŁKA AKCYJNA IČ: 145827282


+48224502626

rezerwacja@sunandsnow.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 30 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5,7 km
Vzdálenost od rybníka
0,5 km
Sjezdovka
0,6 km
Běžkování
0,6 km

Tipy na výlet

Czarna Góra Resort

Czarna Góra Resort Tip na výlet

Ski Resort Czarna Góra v létě mění na ráj aktivního vyžití pro celou rodinu. Na vrchol Černé hory vás vmžiku vyveze moderní kabinková lanovka, ze které se budete kochat dechberoucími výhledy na krajinu pod vámi. Uvidíte odsud Hrubý Jeseník s nejvyšší horou Praděd a Zlaté nebo Bystřické hory. Když budete mít štěstí na dobrou viditelnost, dohlédnete dokonce až do Vratislavi.

Nahoře vás čeká nekonečné množství zábavy. Nadšení budou zejména milovníci pěší turistiky, vrchol je totiž skvělým výchozím bodem pro výlety po hřebenech. Zdolejte třeba vrchol Śnieżnik, prozkoumejte Medvědí jeskyni nebo krásnou přírodu objevujte na kole. Pro ty, kterým by klidné projížďky nestačily, je tu Bike park s náročnějšími trasami, ale i novým rodinným zázemím pro začátečníky.

Malí i velcí si odvezou skvělé zážitky z jedinečné bobové dráhy, kterou prosvištíte rychlostí až 40 km/hod. Nezapomeňte při vzrušující jízdě zvednout hlavu, ať vám neutečou nádherné výhledy.

Odvážlivci si mohou troufnout do lanového parku, kde stojí nejdelší trasa pro děti v celém Polsku. Na dobrodružné cestě vysoko nad zemí musíte překonat 14 stanovišť a projít se i přes 22metrový Tibetský most.

Více informací
Králický Sněžník
Králický Sněžník
Ladek-Zdrój
Ladek-Zdrój
Kladská pevnost
Kladská pevnost