Láká vás výlet do Berlína? Dopřejte si pohodlí moderního hotelu přímo v centru – Park Plaza Berlin **** je jen kousek od nejznámějších památek, slavné zoologické zahrady a dalších atrakcí. Před prozkoumáváním města se posilníte výtečnou snídaní formou bufetu a večer si odpočinete v krásném pokoji, vyladěném do pop-artového stylu.

O ubytování

Moderní Hotel Park Plaza Berlin **** se nachází v centru Berlína a díky své výhodné poloze je ideálním výchozím bodem pro poznávání tohoto barvitého města. Na slavnou třídu Kurfürstendamm to budete mít jen pár kroků (450 m) a na dosah je mnoho významných památek a dalších atrakcí.

Příjemnou procházkou se dostanete například do berlínské zoologické zahrady (1,5 km), která je největší v Evropě a nejstarší v Německu. Velkým lákadlem jsou pandy velké, které zoo jako jedna z mála úspěšně chová, nebo obří akvárium s více než 9 000 živočichy, včetně žraloků. Milovníci umění a historie jistě rádi okouknou Pamětní kostel císaře Viléma (1,2 km) nebo expozice Muzea fotografie (1,3 km).

Navštívit můžete také zámek Charlottenburg (2,8 km) s rozlehlými zahradami, mauzoleem či divadlem, Postupimské náměstí (4,3 km), Židovský památník (4,6 km) věnovaný obětem holokaustu, Braniborskou bránu (4,7 km) či náměstí Gendarmenmarkt (5,6 km), které je považované za jedno z nejkrásnějších v Berlíně. O něco dál čeká také ikonický Památník Berlínské zdi (6,9 km).

Kde budete spát?

Čeká na vás moderní pokoj Superior s interiérem v pop-artovém stylu. Pokoj je vzdušný, vybavený dvoulůžkovou postelí, psacím stolem s židlí, televizí a WiFi připojením. Součástí pokoje je také samostatná koupelna se sprchovým koutem nebo vanou.

Na čem si pochutnáte?

Díky jedinečnému vybavení připomínajícímu popového umělce Andyho Warhola je stolování v Hotelu Park Plaza **** mimořádně elegantní. Vyhlášený je zejména místní snídaňový bufet s širokou nabídkou čerstvých, regionálních pokrmů, kde nesmí chybět: čerstvé pečivo, studené nářezy, džemy a sýrové variace, jogurt a müsli, vajíčka v různých úpravách a další snídaňové stálice.

K posezení zve stylový hotelový bar. Zde si můžete vybrat z pestrého nápojového lístku a dopřát si vynikající koktejly, znamenitá vína nebo osvěžující nápoje.

Něco navíc

Součástí hotelu je moderní fitness centrum, kde se můžete příjemně protáhnout.

Park Plaza Berlin ****

Park Plaza Berlin ****

Lietzenburger 85 , Berlin
Německo

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
15:00 - 15:00
Check Out
12:00 - 12:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Za poplatek na místě (dle kapacity)

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4,2 km
Vzdálenost od jezera
23,3 km
Zastávka
0,2 km