Ubytujte se v Hotelu Q! Berlin **** a zažijte jedinečnou dovolenou v německé metropoli. Hotel zaujme moderním designem, luxusním wellness centrem a skvělou gastronomií, včetně chutných snídaní. Zároveň budete mít na dosah nejzajímavější historické památky a další atrakce. Projděte se třeba do krásné berlínské zoo, prohlédněte si Braniborskou bránu nebo navštivte působivý zámek Charlottenburg.

O ubytování

Designový Hotel Q! Berlin **** se nachází v centrálním Berlíně, na slavné ulici Kurfürstendamm. Jde o ideální výchozí bod k výletům po památkách, objevování nových barů a restaurací i k nákupům. Ulice Kurfürstendamm je nabídkou exkluzivních obchodů a podniků přímo proslavená.

Co v okolí hotelu dále najdete? Příjemnou procházkou se dostanete například do berlínské zoologické zahrady (1,3 km), která je největší v Evropě a nejstarší v Německu. Velkým lákadlem jsou pandy velké, které zoo jako jedna z mála úspěšně chová, nebo obří akvárium s více než 9 000 živočichy, včetně žraloků. Milovníci umění a historie jistě rádi okouknou Pamětní kostel císaře Viléma (1 km) nebo expozice Muzea fotografie (1,2 km).

Historických památek je ale v okolí daleko více. V okruhu 6 km najdete zámek Charlottenburg (2,5 km) s rozlehlými zahradami, mauzoleem či divadlem, Postupimské náměstí (4,1 km), Židovský památník (4,5 km) věnovaný obětem holokaustu, Braniborskou bránu (4,6 km) či náměstí Gendarmenmarkt (5,4 km), které je považované za jedno z nejkrásnějších v Berlíně. O něco dál čeká také ikonický Památník Berlínské zdi (7,2 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze 77 moderních pokojů a apartmánů, které vás osloví zejména elegantním designem a vysokou mírou komfortu. V každém pokoji budete mít k dispozici klimatizaci, vlastní koupelnu a WiFi připojení.

  • Pokoj Standard se sprchou měří 20 m² a je určený pro 2 osoby. Dominuje mu pohodlná manželská postel královské velikosti, ze které budete mít skvělý výhled na velkou televizi s plochou obrazovkou. Zajímavostí je otevřená koupelna se sprchovým koutem, která zasahuje přímo do pokoje, toaleta je samostatně. K vybavení pokoje dále patří minibar a set na přípravu čaje a kávy.

  • Pokoj Standard s vanou je prakticky stejný jako varianta se sprchou, také měří 20 m² a najdete v něm manželskou postel, plochou televizi, minibar i set na přípravu kávy a čaje. I zde je koupelna součástí pokoje, kromě sprchového koutu v ní ale najdete navíc také vanu. Toaleta zůstává samostatně.

  • Studio se sprchou a vanou nabídne prostor 40 m² a je opět určené pro 2 osoby. Specifický koncept hotelu, tedy otevřená koupelna přímo v pokoji, zde přetrvává. V koupelně najdete jak sprchu, tak vanu, toaleta je oddělená. V pokoji ale přibyl obývací prostor s pohovkou a křeslem k posezení. Nechybí plochá televize, minibar a sada na přípravu kávy a čaje.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se servíruje bohaté snídaňové menu. V nabídce nechybí obložený talíř se sýry, uzeninami a čerstvým pečivem, vejce v různých úpravách, cereálie, palačinky či vafle a další dobroty.

Následně se hotelová restaurace otevírá až k večeři, kdy můžete ochutnat speciální menu inspirované thajskou kuchyní. Nechybí stálice, jako je pad thai nebo thajské curri, ale i jiné speciality.

Po vydatné večeři vás zve na drink stylový Fox Bar s bezkonkurenční nabídkou koktejlů a jiných alkoholických i nealkoholických nápojů.

Kde budete relaxovat?

Kde jinde si skvěle odpočinou než ve wellness? Menší, ale exkluzivní wellness zóna hotelu zaujme krásným designem v asijském stylu a skvělou atmosférou. Užijete si zde pobyt ve finské nebo parní sauně, oddechnete si v tropické plážové odpočinkové místnosti a otestujete unikátní japonskou omývací zónu s esenciálními oleji. Přidat můžete také relaxační proceduru ve formě peelingu, masáže aj., vždy s použitím čistě přírodní kosmetiky.

Něco navíc

Pokud ani na dovolené nechcete slevit ze svého fitness režimu, jistě vás potěší, že má hotel vlastní posilovnu s kardio stroji, činkami a dalším náčiním.

Hotel Q! Berlin ****

Hotel Q! Berlin ****

Knesebeckstr. 67 , Berlin
Německo

Provozuje společnost:
Wagner Kurzreisen GmbH IČ: HRB166756B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 19 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Hotel nedisponuje vlastním parkovištěm, nutno využít parkoviště veřejné.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4 km
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Berlín

Berlín Tip na výlet

Hlavní město Německa - Berlín asi nikdy nebylo nejvyhledávanějším cílem turistů. Jeho návštěva však určitě všechny mile překvapí a zaručeně se sem budete chtít někdy vrátit. Berlín je moderní město, které nabízí mnoho zajímavostí z historie, gastronomie i kultury. Projděte se po nejznámější berlínské ulici Unter den Linden (Pod Lipami) k ikoně města - Braniborské bráně a navštivte Říšský sněm s prosklenou kopulí, do které se můžete vyvézt výtahem a užít si panoramatický výhled na město.

Jaká další místa nevynechat?

  • Památník holocaustu
  • Berlínskou zeď
  • Muzejní ostrov
  • K dalším zajímavým místům patří Berlínská katedrála, Checkpoint Charlie, Zoologická zahrada, Vítězný sloup.

Na náměstí Alexanderplatz stojí Televizní věž. Jedná se o nejvyšší stavbu v celém Německu. Nabízí vyhlídkovou terasu s výhledem na celé město a je zde dokonce i restaurace, která se otáčí kolem své osy. Kromě věže na tomto náměstí najdete i Hodiny světa, které ukazují čas na různých místech světa.

Více informací
Berlínská zeď - East Side Gallery
Berlínská zeď - East Side Gallery
Zoo a akvárium Berlín
Zoo a akvárium Berlín
Ostrov muzeí (UNESCO)
Ostrov muzeí (UNESCO)