Tropický ráj na dosah ruky, tak se dá popsat zábavní resort Tropical Islands. Jen po pár hodinách cesty se ocitnete v deštném pralese či na písečné pláži jižního Pacifiku. Ubytujete se v komfortním plátěném stanu, ráno nastartujete bohatou bufetovou snídaní a pak už vás čeká pobyt plný relaxu a zábavy v bazénech a na nejrůznějších atrakcích pro děti i pro dospělé. Nudit se zde rozhodně nebudete a v prostředí plném tropických rostlin a zvířat se vám pravděpodobně ani nebude chtít věřit, že jste stále ještě v Evropě.

O ubytování

Zábavní resort Tropical Islands se nachází v Německu, přibližně 60 km od Berlína. Výstavba tohoto tropického ráje započala v roce 2003 v bývalém vojenském hangáru a v současnosti jde o největší resort svého druhu v Evropě. Vnitřní i venkovní areál dohromady nabízí plochu přes 10 000 m² plnou nekonečných možností. Najdete zde Venkovní areál Amazonia, Vodní svět, Tropický prales, Tropickou vesnici, ale i Saunový svět, nepřeberné množství atrakcí, restaurace a bary i nákupní bulvár.

Pokud se na chvíli odtrhnete od světa tropů, budete mít ideální příležitost poznat také oblast Braniborska, která má svá vlastní lákadla. S lokální divou zvěří se můžete bezpečně seznámit ve Wildparku Johannismühle (22 km), kde uvidíte medvědy, vlky, bizony a další zástupce místní fauny. Odvážnější se mohou vydat přímo do lůna divoké přírody –⁠ Přírodního parku Niederlausitzer Landrücken (32 km) nebo Přírodního parku Dahme-Heideseen (3,8 km). Navštívit můžete také historickou obec Schlepzig (11,8 km) a památkově chráněnou sklářskou osadu s muzeem Baruther Glashütte (13,7 km).

Kde budete spát?

Co říkáte noci přímo na písčité pláži? Ubytujte se v látkovém Safari stanu pro 2 nebo 4 osoby, který je součástí tábora v deštném pralese. Uvnitř najdete pohodlné matrace oddělené stanovou tyčí, samozřejmostí je povlečení, polštáře a lehká přikrývka. Stany jsou v dochozí vzdálenosti k toaletám a sprchám, o vaše pohodlí se tak nemusíte bát. Stejně jako v celém areálu, i ve stanu budete mít k dispozici WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Gastronomická nabídka je v duchu správného tropického resortu opravdu bohatá. V areálu najdete rovnou 12 restaurací, bufetů a barů. Máte chuť na tradiční thajské jídlo, speciality z masa a ryb, vynikající koktejl nebo osvěžující zmrzlinu? Nic není problém.

Kde budete relaxovat?

Venkovní areál Amazonia má rozlohu 35 000 m² a skvělou zprávou je, že bývá otevřený celoročně. Zaplavte si v moderních bazénech o ploše 530 a 390 m², vyzkoušejte různé vodní prvky a atrakce, třeba nejdelší divokou řeku v Německu (250 m) nebo umělé vlny k trénování surfování. Najdete zde také zázemí pro sport (vodní hřiště, plážové hřiště) a celou řadu lehátek k odpočinku a opalování. Do venkovního areálu se jich vejde na 2 500.

Ve vnitřní části se přenesete na jih Pacifiku. Ve Vodním světě si užijete lenošení na 200 m dlouhé písečné pláži, dovádění na vodních skluzavkách o délce 212, 143, 90 a 16 metrů či v divoké řece a samozřejmě také koupání v bazénech. Jedinečnou atmosféru celému zážitku dodá více než 50 000 tropických rostlin, ale také krásní motýli, želvy a další zvířecí obyvatelé.

Milovníky saunování jistě potěší i bohatý Saunový svět s rozlohou 10 000 m². K dispozici je kamenná sauna Višnu, bylinková saunovací chýše Inipi, solná jeskyně Gunung Mul, bahenní chýše Palaneri, parní lázeň s eukalyptem i unikátní sauna na stromě ve výšce 5 metrů. Pro náročné je zde také pestrá nabídka masáží a procedur, včetně bahenních zábalů či peelingů. A pokud vám plavání nepřijde jako dostatečná fyzická aktivita, můžete během svého pobytu zavítat i do moderního fitness centra.

Cestujete s dětmi?

Tropical Islands jsou rájem pro celou rodinu, samozřejmě tak nesmí chybět ani atrakce určené speciálně pro děti. V obří herně Tropino Club se děti vyřádí na prolézačkách, zahrají si pirátskou lodní bitvu nebo se zanoří do suchého bazénku s balonky. Pro starší děti je zde také Air Hockey a celá řada videoherních automatů. Samozřejmě nechybí ani vodní hřiště pro nejmenší Kraki Beach se skluzavkami, bazénky, vodopádem, vodními děly a dalšími atrakcemi.

Něco navíc

A aby toho vyžití nebylo málo, odvážlivci se mohou proletět horkovzdušným balónem. Klidnější zábavu si potom užijete třeba na minigolfovém hřišti.

Tropical Islands

Tropical Islands

Tropical Islands Allee 1 , Krausnick
Německo

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
zdarma u příjezdové cesty / P1, P2 a P3 placené

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Vzdálenost od jezera
10,6 km
Zastávka
3,6 km
Aquapark
0 m

Tipy na výlet

Přírodní park Dahme-Heideseen

Přírodní park Dahme-Heideseen Tip na výlet

V srdci jihovýchodního Berlína se rozprostírá unikátní přírodní park Dahme-Heideseen. Doba ledová i zásahy místních obyvatel vytvořily rozmanitou krajinu, ve které hraje hlavní roli voda. Napočítáte tu více než 100 jezer, podíváte se k pramenům a projdete se okolo menších i větších řek. Kopcovitou krajinu střídají údolí a sem tam se ukáže i malé městečko. Vzácnou oblast můžete objevovat pěšky, na lodičce anebo na kole.

Co v přírodním parku Dahme-Heideseen navštívit?

  • jezero Groß Schauener See
  • jezero Motzener See
  • návštěvnické centrum s interaktivní expozicí
  • sklárnu Molkerei
  • muzeum rybářství
Více informací
Muzejní vesnička Baruther Glashütte
Muzejní vesnička Baruther Glashütte
Schlepzig ve Sprévském lese
Schlepzig ve Sprévském lese
Wildlife Park Johannismühle
Wildlife Park Johannismühle