Užijte si pobyt v Harrachově, který je centrem turistiky i cykloturistiky. Přepychový Pytloun Wellness Hotel Harrachov **** vás uchvátí wellness centrem s výhledem na Čertovu horu i vynikající gastronomií. Těšte se také na welcome drink a příjemnou masáž. Dvě děti do 17 let zdarma.

O ubytování

Pytloun Wellness Hotel Harrachov **** se nachází v klidné části střediska Harrachov přímo na úpatí Čertovy hory. Po celý rok vám skvělá poloha ubytování umožní objevovat krásy Krkonoš, ať už po svých, na kole nebo na běžkách či lyžích.

V létě je hotel ideálním výchozím bodem pro poznávací túry do hor. Hustá síť značených turistických tras vás dovede na nejkrásnější místa regionu, jako je působivý Mumlavský vodopád (2,2 km), Lysá hora (7 km) nebo zábavná Včelí naučná stezka (500 m). Napříč místní krajinou se vydejte také na kole a objevujte krásná přírodní zákoutí nejen v Krkonoších, ale i v přilehlých Jizerkách nebo za česko-polskou hranicí.

O aktivní vyžití se postará Sportovní areál Harrachov (1,8 km), které nabízí mnoho příležitostí k rekreaci po celý rok. Nad areálem se tyčí Čertova hora, na kterou se dostanete pohodlně čtyřsedačkovou lanovkou. U její spodní stanice čeká na nejmenší návštěvníky jedinečný dětský park s dřevěným hradem, vzduchovými trampolínami a slack-linou. Nahoře děti zabaví nafukovací bludiště.

Vyznavači adrenalinu potěší parádní harrachovská bobová dráha (3,4 km) nebo lanový park v Rokytnici nad Jizerou (5 km). Pokud se chcete dozvědět něco nového o historii a tradicích tohoto regionu, využijte deštivého počasí a navštivte Muzeum skla (3,4 km), Ski muzeum (1,5 km) nebo Hornické muzeum (2,2 km).

V zimních měsících je Harrachov nejslavnějším centrem zimních sportů u nás. Díky skvělé poloze ubytování to ke sjezdovkám nebudete mít vůbec daleko, nejbližší vlek je totiž vzdálen pouhých 100 metrů od hotelu. Mezi oblíbené skiareály v okolí patří Paseky nad Jizerou (8,7 km), Studenov (3,2 km) nebo Rokytnice (6 km). Skrze okolní krajinou vedou parádní bílé stopy, a tak si na své přijdou i běžkaři.

Kde budete spát?

Hlavu složíte v příjemně zařízených pokojích s krásnými interiéry, které vám poskytnou dostatek pohodlí během celého pobytu. Vždy vám bude k dispozici vlastní koupelna s vanou, fénem, kosmetikou a oddělená toaleta. Z oken pokojů nebo balkonů si užijete krásný výhled do přírody.

Vybírat můžete z těchto variant:

  • Dvoulůžkový pokoj Superior (20 m²) má stylový dřevěný interiér s komfortním vybavením, jehož součástí pohodlná manželská postel, psací stůl, posezení s křesílkem, šatní skříň a satelitní televize. Využívat lze také trezor, minibar, čajový a kávový set nebo bezplatné připojení k WiFi. Do pokoje lze umístit jednu přistýlku.

  • Dvoulůžkový pokoj Deluxe (25 m²) je oproti pokoji Superior prostornější a má navíc balkon s posezením a výhledem na Čertovu horu. Moderní zařízení pokoje se skládá z manželské postele, pohovky, křesla, psacího stolu a skříně a je zde možnost přistýlky. K dispozici vám bude rovněž minibar, příslušenství pro přípravu kávy a čaje a připojení k internetu.

  • Rodinný pokoj Superior (35 m²) je vhodný pro 2 dospělé osoby a 1–⁠2 děti. Vyspíte se na manželské posteli a jedné palandě. Chybět vám nebude televize, připojení k WiFi, psací stůl, posezení ani minibar. Oceníte také set pro přípravu kávy a čaje nebo trezor.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je stylová restaurace Rýžoviště s příjemným interiérem a výhledem do přírody. K přípravě pokrmů se využívají čerstvé suroviny od místních farmářů a pekařů, a tak se můžete spolehnout na kvalitu stravy i její výtečnou chuť. V letním období je v provozu venkovní terasa s příjemným posezením s výhledem do krajiny. Na terase se pravidelně žhaví gril.

Přes den si můžete dle libosti objednávat pokrmy z jídelního lístku, na kterém nechybí pravá neapolská pizza, speciality české i mezinárodní kuchyně nebo domácí dezerty jako sladká tečka na konec hodování. V prostorách restaurace se servírují snídaně a večeře, v závislosti na typu balíčku.

Na tapas, osvěžující drink nebo kvalitní kávu a čaj zavítejte do hotelové kavárny a lobby baru, kde denně od 16:00 do 17:00 probíhá akce Happy hour s 1+1 drinkem zdarma.

Kde budete relaxovat?

V 5. patře hotelu najdete luxusní wellness centrum s nádherným výhledem na Čertovu horu a do korun stromů. Těšte se na jedinečný odpočinek ve finské sauně a venkovní vířivce, která vám přinese relax na čerstvém vzduchu po celý rok. Wellness je otevřené od 8:30 do 17:00, ve večerních hodinách si lze objednat privátní relax.

Součástí wellness centra jsou dvě příjemné masérny, do který zavítáte, pokud si vyberete z široké hotelové nabídky masáží. Šikovné ruce certifikovaných thajských masérek vám zpříjemní celý pobyt a uvolní tělo unavené po pobytu v horách.

Pytloun Wellness Hotel Harrachov ****

Pytloun Wellness Hotel Harrachov ****

Rýžoviště 489 , Harrachov
Česká republika

+420 608 000 685

reservations.harrachov@pytloun-hotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 400 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od lázní
0 m
Zastávka
0,2 km
Aquapark
18 km
Sjezdovka
100 m
Běžkování
100 m