Jak to vypadá, když se snoubí luxus s pohodlím poznáte právě v Boutique Hotelu Jalta *****, který najdete v samotném centru Prahy. Těšte se na vynikající snídaně, zákusek, kvalitní kosmetiku na pokojích i vstup do muzea.
Jak to vypadá, když se snoubí luxus s pohodlím poznáte právě v Boutique Hotelu Jalta *****, který najdete v samotném centru Prahy. Těšte se na vynikající snídaně, zákusek, kvalitní kosmetiku na pokojích i vstup do muzea.

Luxus v srdci Prahy s kulinářským zážitkem

Boutique Hotel Jalta ***** vám vyrazí dech hned dvakrát, a to nejen svým nádherným vybavením, ale také polohou. Hotel se totiž nachází v samotném srdci Prahy na Václavském náměstí. Ty nejzajímavější památky a nejkrásnější místa tak budete mít vždy na dosah.

Ubytováni budete v elegantně vybavených pokojích typu Superior a jen co vkročíte do pokoje uvidíte jak vypadá, když se snoubí luxus a pohodlí. Kromě kvalitní postele je k dispozici minibar, trezor, SAT/TV, set na přípravu kávy a čaje a samozřejmě vlastní koupelna se sprchou či vanou a kvalitní kosmetikou L´Occitane‎. S balíčkem Exkluziv budete mít z pokoje garantovaný výhled na Václavské náměstí.

Toužíte po kulinářském zážitku? Tak to nemusíte daleko, stačí si zajít do hotelové restaurace COMO. Vychutnejte si středomořskou, asijskou či moderní českou kuchyni. Právě zde se také ráno podává bohatá snídaně formou bufetu. Večer můžete posedět v baru s vynikajícím výhledem na rušné centrum Prahy.


Přímo pod hotelem najdete dříve utajovaný protiatomový kryt z 50. let 20. století. Pokud by nastala válka, měl zde sídlit krizový štáb. Roku 2013 se zde otevřelo Muzeum studené války, do kterého máte vstup zdarma.


Užijte si evropskou metropoli se vším všudy

Srdce Evropy a hlavní město naší republiky, tak to je Praha, která nabízí nespočet variant jak strávit volný čas. Podívejte se na klasické památky jako je Karlův most, Malá Strana, Hradčany, Pražský hrad, Staroměstské náměstí s orlojem a Petřín.


Panorama stověžaté Prahy s dominantou Pražského hradu láká ročně sta tisíce turistů a jeho krásu ocenil i prestižní výběr Tripadvisor - Praha patří mezi 10 nejoblíbenějších měst na světě.


  • Zajděte na výlet do krásné pražské ZOO, kde najdete nejrůznější zvířata. Výlet si užijí děti i dospělí.
  • Doporučujeme navštívit také Národní galerii i divadlo, České muzeum čokolády, Botanickou zahradu a Náplavku, kde se často konají různé zajímavé akce a farmářské trhy.
  • V aquaparku Aquapalace Praha na vás čeká spousta krytých bazénu a dobrodružná jízda na tobogánech.
  • Vyzkoušejte také plavbu po Vltavě nebo bobovou dráhu.
Jalta Boutique Hotel *****

Jalta Boutique Hotel *****

Václavské náměstí 45/818 , Praha 1
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Jalta, a.s. IČ: 26506882


+420 222 822 111

booking@hoteljalta.com

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování