Poznejte Prahu a dopřejte si k tomu i luxusní zážitek v podobě ubytování v Hotelu Tyn Yard Residence ****. Těšte se na přepychové pokoje v historickém stylu a chutné snídaně v italské restauraci, anebo kavárně. Díky perfektní lokalitě navíc budete od Staroměstského náměstí a dalších historických monumentů doslova jen pár kroků.

O ubytování

Hotel Tyn Yard Residence **** se nachází v klidné ulici uvnitř historické budovy z 15. století, která je spolu s dalšími objekty součástí světového kulturního dědictví UNESCO. Díky poloze v samém srdci Prahy najdete v docházkové vzdálenosti mnoho pražských dominant. Slavný Týnský chrám, palác Kinských nebo Staroměstské náměstí s orlojem jsou doslova pár kroků od hotelu. Dále se můžete vydat na Václavské náměstí (700 m), na Karlův most (800 m), k Národnímu divadlu nebo na Pražský hrad.

Nejste v Praze poprvé a všechny nejznámější památky už jste viděli několikrát? Vyzkoušejte méně "profláklé" atrakce. Věděli jste, že byla Praha oblíbeným městem alchymistů a okultistů? Tajemnou atmosféru si můžete užít v Muzeu alchymistů a mágů staré Prahy (2,1 km) nebo v historické alchymistické dílně Speculum Alchemiae (450 m). Užíváte si nespoutanou atmosféru nočních podniků? Pak vyrazte do třípatrového Cross Clubu (3,4 km) v prostorách bývalé továrny, inspirovaného steampunkem a zaměřeného na elektronickou hudbu. Naopak božský klid si užijete v umělé jeskyni Grotta (3,1 km), postavené milionářem Moritzem Gröbem koncem 19. století.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v prostorných dvoulůžkových pokojích typu Superior a Deluxe či ve třílůžkovém pokoji. Všechny pokoje jsou vybaveny kabelovou LCD televizí, WiFi připojením, minibarem, trezorem, rychlovarnou konvicí, fénem a vlastní koupelnou.

Pokoje Superior mají rozlohu 28 m² a jsou vybaveny klimatizací. Rozloha pokoje Deluxe je ještě větší, má 35 m². Největší je třílůžkový pokoj s klimatizací o výměře 40 m², ten je vhodnou variantou například pro rodiny s dětmi.

Na čem si pochutnáte?

O vaše gastronomické zážitky se postará nedaleká italská restaurace a pizzerie Vabene (35 m), navštívit můžete také celou řadu kaváren a barů v okolí hotelu.

Hotel Tyn Yard Residence ****

Hotel Tyn Yard Residence ****

Týn 637/7 , Praha 1
Česká republika

Provozuje společnost:
MELIK PRAHA s.r.o. IČ: 27889858


+420 775 105 512

tynyardresidence@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 650 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
17 km

Tipy na výlet

Praha

Praha Tip na výlet

Hlavní město České republiky ležící na řece Vltavě se vyznačuje dlouhou a bohatou historií a je domovem řady důležitých kulturních památek. I proto je jeho historické centrum od roku 1992 zapsáno na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO a obecně je považováno za jedno z nejkrásnějších měst v Evropě. Není divu, že pražské památky přilákají ročně miliony turistů z celého světa.

Ani vy byste si proto neměli nechat ujít:

  • Pražský hrad
  • Karlův most
  • Staroměstské náměstí s Pražským orlojem

Mezi další významné památky, které byste neměli minout, patří také například Josefov, Petřín nebo Vyšehrad. Když vás historie omrzí, můžete vyrazit za kulturou do Národního divadla, a s dětmi za poznáním do Pražské ZOO a Botanické zahrady v Tróji, či vodními aktivitami v Aquapalace Praha. A pokud Prahu navštívíte v zimě, nenechte si ujít vyhlášené vánoční trhy s kouzelnou atmosférou.

A malý tip navíc: jestli toho chcete v Praze vidět co nejvíce, vyhraďte si na prohlídku města alespoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Více informací
Václavské náměstí
Václavské náměstí
Staroměstské náměstí a orloj
Staroměstské náměstí a orloj
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha