Užijte si pobyt v Praze s ubytováním v Hotelu Luník ***, který najdete v samotném centru města. Budete to tak mít blízko ke všem významným památkám a atrakcím. V ceně je snídaně formou bufetu, sleva na parkování a také dítě do 3 let zdarma.

O ubytování

Hotel Luník *** se nachází v malebné lokalitě Královských Vinohrad a nabízí příjemné ubytování v samotném srdci Prahy. Na Václavské náměstí (600 m) dojdete pěšky během pár minut.

Doslova pár kroků od hotelu jsou stanice metra tras A a C a také zastávka tramvaje a autobusů. Snadno se tak dostanete na všechny památky a zajímavá místa, které česká metropole nabízí. V centru Prahy láká k návštěvě Staroměstské náměstí s orlojem (2 km), Karlův most (2,2 km), Pražský hrad (4 km) a Vyšehrad (2,5 km).

Za kulturou a poznáním vyražte do Národního muzea (600 m), Národního divadla (2 km), do Rudolfina (2,5 km) či do Národního technického muzea (3 km). Jako na dlani celou Prahu uvidíte z Petřínské rozhledny (3,5 km), kam můžete dojít příjemnou procházkou, nebo vyjet lanovkou.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze stylově vybavených, elegantních pokojů typu Standard nebo Comfort. V každém pokoji budete mít k dispozici koupelnu se sprchovým koutem a fénem, WiFi připojení, zatemňovací závěsy a hypoalergenní lůžkoviny.

  • Dvoulůžkový pokoj Standard má plochu 16 m² a je vybavený manželskou postelí (180x200 cm) nebo oddělenými jednolůžky, pracovním stolem s osvětlením a sadou na přípravu kávy a čaje.

  • Třílůžkový pokoj Standard měří 21 m² a najdete v něm 3 jednolůžkové postele (90x200 cm), z nichž 2 je možné spojit do dvoulůžka. Nechybí set na přípravu kávy a čaje či pracovní stůl s osvětlením,

  • Dvoulůžkový pokoj Comfort nabídne prostor 20 m² a manželskou postel (180x200 cm) nebo samostatná jednolůžka (90x200 cm). Samozřejmostí je pracovní stůl a sada na přípravu kávy a čaje, oproti variantě Standard ale potěší i klimatizace, Smart televize, kávovar Nespresso a luxusní hotelová kosmetika.

  • Třílůžkový pokoj Comfort je vybavený stejně jako dvoulůžková varianta (klimatizace, Smart televize, kávovar Nespresso, luxusní hotelová kosmetika, pracovní stůl a set na přípravu kávy a čaje), liší se pouze počtem postelí. Ty mohou být jako 3 jednolůžka, nebo poskládané do dvoulůžka a samostatné postele.

Na čem si pochutnáte?

Na každý den pobytu v české metropoli načerpáte energii na vydatných snídaních ve formě bufetu.

Hotel Luník ***

Hotel Luník ***

Londýnská 50 , Praha 2
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Luník, spol. s r.o. IČ: 45279764


224 253 974

recepce@hotel-lunik.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
400 Kč/1. a 2. noc, 350 Kč/3. a další noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
12,4 km

Tipy na výlet

Praha

Praha Tip na výlet

Hlavní město České republiky ležící na řece Vltavě se vyznačuje dlouhou a bohatou historií a je domovem řady důležitých kulturních památek. I proto je jeho historické centrum od roku 1992 zapsáno na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO a obecně je považováno za jedno z nejkrásnějších měst v Evropě. Není divu, že pražské památky přilákají ročně miliony turistů z celého světa.

Ani vy byste si proto neměli nechat ujít:

  • Pražský hrad
  • Karlův most
  • Staroměstské náměstí s Pražským orlojem

Mezi další významné památky, které byste neměli minout, patří také například Josefov, Petřín nebo Vyšehrad. Když vás historie omrzí, můžete vyrazit za kulturou do Národního divadla, a s dětmi za poznáním do Pražské ZOO a Botanické zahrady v Tróji, či vodními aktivitami v Aquapalace Praha. A pokud Prahu navštívíte v zimě, nenechte si ujít vyhlášené vánoční trhy s kouzelnou atmosférou.

A malý tip navíc: jestli toho chcete v Praze vidět co nejvíce, vyhraďte si na prohlídku města alespoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Více informací
Václavské náměstí
Václavské náměstí
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha
Zoo Praha
Zoo Praha