Staňte se na pár dnů lázeňským švihákem či dámou procházející se po kolonádách a vyrazte do Karlových Varů. Kromě malebného města určitě oceníte také relaxační masáž, zábaly nebo vstup do bazénů.
Staňte se na pár dnů lázeňským švihákem či dámou procházející se po kolonádách a vyrazte do Karlových Varů. Kromě malebného města určitě oceníte také relaxační masáž, zábaly nebo vstup do bazénů.

Relaxujte v luxusním hotelu Heluan**** v centru Karlových Varů

Hotel Heluan****, který se nachází přímo v srdci lázeňského města nedaleko léčivých pramenů, nabízí svým hostům úchvatné výhledy na Zámecké lázně, Zámeckou, Tržní a Vřídelní kolonádu. 

Hotel je situován v historicky významné budově karlovarské kolonády, postavené ve stylu secese, jejíž historie se datuje již od roku 1715. 

Polopenze se skládá z bohaté snídaně formou teplého a studeného bufetového stolu. Následuje dvouchodová večeře ve stylové restauraci Chebský Dvůr vedle hotelu s výhledem na historické centrum.

Dvoulůžkové, stylově zařízeném pokoje mají nádherně štukové stropy a k dispozici v nich je vlastní koupelna s vanou, fén na vlasy, TV s výběrem satelitních programů, trezor a minibar.

Celoroční romantika v světově proslulých Karlových Varech

Karlovy Vary jsou nejznámější a největší lázeňské město České republiky, kde jsou rušné ulice a kolonády obklopeny tichými zalesněnými kopci. Ty jsou protkány sítí pěších stezek ideálních k procházkám v kteroukoliv roční dobu. 

Při takové procházce se pak můžete kochat úchvatným pohledem na město ležící v údolí.

Kolem hotelu narazíte na mnoho značkových butiků, obchůdků s typickými karlovarskými suvenýry. Pro pravé romantiky nechybí možnost projížďky v kočáře po kolonádě.

Nezapomeňte navštívit zdejší populární lázně využívající k léčbě karlovarskou termominerální vodu. Při procházkách po kolonádě můžete prameny popíjet a nechat na sebe působit jejich léčebné účinky.

Hotel Heluan & Ester ****

Hotel Heluan & Ester ****

Tržiště 387/41 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
Westbohemia Hotels s.r.o. IČ: 28041844


+420 777 662 605

heluan@westbohemiahotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Lázně
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
3,4 km
Sjezdovka
18 km