Vydejte se do Karlových Varů a ubytujte se přímo v centru tohoto krásného města, hned naproti Vřídelní kolonádě. V Hotelu La Bohemia **** na vás čeká nádherný pokoj s vysokými stropy a interiérem laděným do historického stylu a výtečná snídaně formou bufetu. Navíc budete jen pár minut chůze od všech kolonád a dalších atrakcí.

Ověřeno Travelkingem

“V Hotelu La Bohemia jsem si připadal jako bych se vrátil do minulosti, do období baroka s jeho krásnými freskami, nábytkem i interiérem. Z balkónu jsem měl navíc krásný výhled na promenádu. A díky blízkosti hotelu k turistickým stezkám bych pobyt doporučil každému, kdo má rád rozhledny – jen kousek od hotelu jsem jich navštívil několik. Blízko jsou také různé prameny léčivé minerální vody. Do kanystru si ji sice nabrat nemůžete, ale kdo by odolal tomu naplnit si alespoň pár lahviček. :)”” Přečtěte si celou recenzi

Jozef Benovič - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Únoru 2022

O ubytování

Hotel La Bohemia **** najdete přímo v srdci vyhlášených lázní - Karlových Varů, a to rovnou naproti Vřídelní kolonádě. Budete to mít tedy kousek i ke všem dalším minerálním pramenům, okolním restauracím a kavárnám a řadě dalších lákadel Karlových Varů. Hotel byl otevřen v roce 2019 poté, co prošel kompletní rekonstrukcí. Zachoval si však svůj historický ráz a kochat se tu můžete zlacenými schody, jedinečnými okny i štuky na stropech.

Procházku po kolonádách začněte u té nejbližší, Vřídelní, a pokračujte přes Zámeckou (240 m) a Mlýnskou kolonádu (350 m) až k Sadové (750 m). Projít si můžete také krásné Dvořákovy sady (800 m), Smetanovy sady (1,4 km) s působivou budovou Alžbětiných lázní a dojdete až k Muzeu Becherovky (1,7 km), kde na vás čeká zajímavá expozice věnovaná tomuto tradičnímu nápoji. Doporučujeme také návštěvu lesoparku, ať už procházkou po známých vyhlídkách – Jelení skok (350 m), Tři kříže (850 m) a další, nebo lanovkou, která vás vyveze až k rozhledně Diana (2 km).

Během zimy si lázeňský pobyt můžete zpestřit lyžovačkou na sjezdovkách skiareálů Boží Dar (29 km), Klínovec (31 km) nebo v Jáchymově (20 km). Pokud raději zůstáváte ve městě, nenechte si ujít krásné vánoční trhy, které Karlovy Vary rozzáří v adventním období. Po celý rok je potom otevřený Vánoční dům (5,5 km), kde můžete načerpat sváteční atmosféru v Muzeu Vánoc, Kouzelném městečku a Muzeu plyšových medvídků. Těchto milých chlupáčů zde mají dokonce přes 12 000.

Kde budete spát?

Ubytujete se v nádherném pokoji s interiérem v dobovém stylu, krásnou dřevěnou výzdobou a velmi elegantní atmosférou. I přes historický styl pokojů nechybí moderní komfort – vlastní koupelna se sprchovým koutem a toaletou a WiFi připojení. Na výběr máte z těchto variant:

  • Pokoj SGL compact – Jednolůžkový pokoj o ploše cca 14 m² vybavený sadou na přípravu kávy a čaje, televizí, trezorem a konferenčním stolkem. V některých pokojích je také psací stůl. V koupelně najdete pantofle, kosmetiku a fén na vlasy.

  • Pokoj DBL compact yard – Dvoulůžkový pokoj s plochou 25 m², ve kterém najdete postel královských rozměrů, psací stůl, konferenční stolek, kávovar, minibar, trezor a televizi. V koupelně nechybí toaletní potřeby, fén na vlasy a pantofle.

  • Pokoj DBL comfort yard – Dvoulůžkový pokoj o velikosti 30 m². K jeho vybavení patří postel královských rozměrů, kávovar, minibar, trezor, psací stůl, konferenční stolek, televize, přezůvky, toaletní potřeby a vysoušeč vlasů.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace je otevřena jen během snídaní (8:00 - 10:30 hodin). V útulném prostředí si tu pochutnáte na jídle formou bufetu - vyberou si milovníci sladkých, slaných i zdravých snídaní.

Hotel La Bohemia ****

Hotel La Bohemia ****

Stará Louka 375/2 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
Management Hotel Group s.r.o. IČ: 29117895


+420 351 170 300

reception@hotellabohemia.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 500 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
20 m
Vzdálenost od lázní
1,5 km
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Karlovy Vary

Karlovy VaryTip na výlet

Karlovy Vary byly založeny již roku 1350 na povel Karla IV. Historie léčby zde trvá již více než 660 let. Zlatou éru a největší rozkvět ale lázně zažívají až 18. a 19. století, kdy získávají celosvětový věhlas a také dnešní architektonicky úchvatnou podobu. Léčivé prameny zde pomocí termálních koupelí a pitné kúry pomáhají k léčbě onemocnění pohybového a trávícího ústrojí a při poruchách látkové výměny.

Nejkrásnější kolonády Karlových Varů:

  • Tržní kolonáda
  • Mlýnská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelní kolonáda
  • Všechny kolonády ukrývají prameny, které můžete ochutnat. Pořiďte si v jednom z místních stánků lázeňský pohárek a vydejte se na průzkum. K odpočinku je k dispozici velké množství laviček. Posaďte se a vychutnávejte nezapomenutelnou atmosféru.

Při návštěvě města byste neměli vynechat několik památek a atrakcí. Patří k nim pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla, rozhledna Diana, u které se nachází Motýlí dům a výletní restaurace, sklárny Moser a Návštěvnické centrum Becherovka. K procházkám lázeňským lesem zve několik vyhlídek. Nejznámější je vyhlídka Jelení skok, jeden ze symbolů města. K Varům neodmyslitelně patří i tradiční lázeňské oplatky. Při procházkách městem si je můžete vychutnávat jednotlivě v podobě horké oplatky. Celá balení jsou potom v nabídce i v dárkovém provedení a nabízí mnoho příchutí.

Více informací
Alžbětiny lázně
Alžbětiny lázně
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Tržní kolonáda
Tržní kolonáda