Vydejte se do Karlových Varů! Abyste si pobyt pořádně užili ubytujte se hned naproti krásné Mlýnské kolonádě v Hotelu Salvator ****. Ten nabízí nejen komfortní pokoje a chutnou stravu, ale také vstup do wellness s vířivkou a saunou. Čeká vás také welcome drink a sleva.

O ubytování

Hotel Salvator **** leží přímo v srdci karlovarské lázeňské zóny. Pro výjimečnou kombinaci množství léčivých pramenů a unikátní architektury byly Karlovy Vary v roce 2021 zařazeny mezi památky UNESCO a vy budete mít všechna tato úžasná místa snadno na dosah.

Nejznámější Vřídelní kolonáda (200 m) se nachází jen pár minut chůze od hotelu. Zde můžete ochutnat slavný pramen Vřídlo a navštívit podzemí kolonády na zajímavé exkurzi. Pokud budete pokračovat po směru toku říčky Teplá, projdete postupně i další kolonády: Tržní (400 m), Mlýnskou (600 m) a Sadovou (800 m). Překrásný výhled na Karlovy Vary budete mít z nedalekých vyhlídek, jako je Ottova vyhlídka (2 km) a vyhlídka Tři kříže (2 km). Na vyhlídku Diana s rozhlednou (2 km) na druhém břehu řeky se dostanete příjemnou procházkou, nebo se můžete nechat vyvézt lanovkou.

Pobyt si můžete zpestřit návštěvou Sklářského muzea Moser (5 km), muzea Becherovky (1,5 km) nebo se v jakémkoliv ročním období vydejte nasát pravou sváteční atmosféru do Vánočního domu (6 km).

Během zimy je možné krásy okolní přírody objevovat po mnoha kilometrech běžeckých tras, nebo si zalyžovat ve ski areálech na Božím Daru (33 km) či na Klínovci (30 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Standard. Pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem z teakového dřeva, WiFi připojením, LCD televizí, minibarem, telefonem a trezorem. Součástí je také vlastní koupelna s vyhřívanou podlahou. Některé pokoje mají klimatizaci.

Za příplatek je možné ubytování ve dvoulůžkovém pokoji typu Superior, který svým hostům navíc nabízí krásný výhled na Mlýnskou kolonádu.

Na čem si pochutnáte?

V prvotřídní hotelové restauraci s příjemnou předzahrádkou si pochutnáte na mnoha kulinářských pochoutkách od tradičních českých specialit po mezinárodní kuchyni. Každé ráno se můžete těšit na bohatou bufetovou snídani. Během dne je pak možné objednávat pokrmy z jídelního lístku. Večeře pro hotelové hosty mají podobu tříchodového servírovaného menu.

Kde budete relaxovat?

Za odpočinkem zamiřte do hotelového wellness centra s vířivkou a saunou. Hýčkat se můžete nechat během masáží a léčebných procedur, jako jsou koupele, zábaly, lymfodrenáže a další.

Do hotelu Salvator **** je jako do jednoho z málo karlovarských hotelů zavedena léčivá voda z pramene Vřídlo, a tak je možné si dopřát i koupele v termální minerální vodě.

Hotel Salvator ****

Hotel Salvator ****

Vřídelní 128/39 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
HOTEL SALVATOR CARLSBAD s.r.o. IČ: 10804625


+420 353 892 400

recepce@salvatorhotel.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 250 Kč/noc - Nutno rezervovat předem

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od lázní
1,2 km
Zastávka
0,6 km

Tipy na výlet

Karlovy Vary

Karlovy Vary Tip na výlet

Karlovy Vary byly založeny již roku 1350 na povel Karla IV. Historie léčby zde trvá již více než 660 let. Zlatou éru a největší rozkvět ale lázně zažívají až 18. a 19. století, kdy získávají celosvětový věhlas a také dnešní architektonicky úchvatnou podobu. Léčivé prameny zde pomocí termálních koupelí a pitné kúry pomáhají k léčbě onemocnění pohybového a trávícího ústrojí a při poruchách látkové výměny.

Nejkrásnější kolonády Karlových Varů:

  • Tržní kolonáda
  • Mlýnská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelní kolonáda
  • Všechny kolonády ukrývají prameny, které můžete ochutnat. Pořiďte si v jednom z místních stánků lázeňský pohárek a vydejte se na průzkum. K odpočinku je k dispozici velké množství laviček. Posaďte se a vychutnávejte nezapomenutelnou atmosféru.

Při návštěvě města byste neměli vynechat několik památek a atrakcí. Patří k nim pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla, rozhledna Diana, u které se nachází Motýlí dům a výletní restaurace, sklárny Moser a Návštěvnické centrum Becherovka. K procházkám lázeňským lesem zve několik vyhlídek. Nejznámější je vyhlídka Jelení skok, jeden ze symbolů města. K Varům neodmyslitelně patří i tradiční lázeňské oplatky. Při procházkách městem si je můžete vychutnávat jednotlivě v podobě horké oplatky. Celá balení jsou potom v nabídce i v dárkovém provedení a nabízí mnoho příchutí.

Více informací
Alžbětiny lázně
Alžbětiny lázně
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Bazénové centrum v Karlových Varech
Bazénové centrum v Karlových Varech