Skvělá hodnocení si Art Deco WOLKER by ASTORIA Hotel & Medical Spa **** přímo v centru Karlových Varů bezesporu zaslouží. I vy budete nadšeni ze vždy ochotného a přátelského personálu, výjimečné kvality ubytování a polopenze či neomezeného vstupu do hotelového bazénu a sauny. Dopřejte sobě nebo svým blízkým odpočinek ve výjimečném lázeňském prostředí s luxusním ubytováním a léčebnými procedurami v Medical Spa & Wellness.

O ubytování

ASTORIA Hotel & Medical Spa **** se nachází v nádherné secesní budově přímo v historickém jádru lázeňského města Karlovy Vary. Nabízí unikátní polohu přímo naproti Mlýnské kolonádě s léčivými prameny. Jen 3 minuty chůze odsud leží také depandance Art Deco WOLKER ****, ve které najdete další krásné pokoje a apartmány.

Vydejte se příjemnou procházkou i na další kolonády: přes romantickou Tržní kolonádu (200 m) se dostanete až k nejznámější Vřídelní (500 m) s pramenem Vřídlo. Jako na dlani uvidíte celé město z rozhledny Diana (2 km) a vyhlídek Jelení skok (1 km) či Rohanův kříž (2 km). Během návštěvy Karlových Varů zavítejte také k působivé budově grandhotelu Pupp (800 m) a do oblíbeného muzea Becherovky (1,5 km) či sklářského muzea Moser (200 m).

Kde budete spát?

Depandance Art Deco WOLKER se nachází jen 300 m od hlavní budovy ASTORIA Hotel & Medical Spa **** a je vyhlášen nemovitou kulturní památkou. Interiér této budovy je plný secesních stavebních prvků a pokoje zde jsou opravdu stylové. Navíc prošly koncem roku 2020 rekonstrukcí. Ubytovaní budete v pokoji typu Comfort Plus (28 m²). I v něm najdete televizi, WiFi připojení, telefon, rádio, trezor, lednici a vlastní koupelnu.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace ASTORIA Hotel & Medical Spa **** nabízí skutečně okouzlující výhled na Mlýnskou kolonádu. Ráno si zde vychutnáte bohatou snídani ve formě bufetu s výběrem mnoha teplých i studených pokrmů. Obědy a večeře probíhají rovněž formu bufetu. Milovníci čaje zajisté ocení, že součástí hotelu je i čajovna Tea Lounge Room. Zde budete mít jedinečnou možnost zdarma ochutnat wellness čaje připravované speciálně pro ubytované hosty.

Kde budete relaxovat?

Rozsáhlá hotelová nabídka (v ASTORIA Hotelu & Medical Spa ****) wellness a zdravotních služeb vám pomůže vrátit se do tělesné i duševní rovnováhy. Kromě odpočinku u bazénu či ve finské sauně si můžete dopřát řadu procedur jako hydroterapie, inhalační léčba, oxygenoterapie či solná terapie. Samozřejmostí je také široká nabídka příjemných masáží. To vše ještě umocňuje vyhlášená karlovarská minerální voda, kterou je možné ochutnat z mnoha pramenů po celém městě.

Art Deco WOLKER ****

Art Deco WOLKER ****

Tržiště 35/19 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
Sanatorium Astoria a.s. IČ: 45357242


+420 353 335 143

reservation@astoria-spa.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 500 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Karlovy Vary

Karlovy VaryTip na výlet

Karlovy Vary byly založeny již roku 1350 na povel Karla IV. Historie léčby zde trvá již více než 660 let. Zlatou éru a největší rozkvět ale lázně zažívají až 18. a 19. století, kdy získávají celosvětový věhlas a také dnešní architektonicky úchvatnou podobu. Léčivé prameny zde pomocí termálních koupelí a pitné kúry pomáhají k léčbě onemocnění pohybového a trávícího ústrojí a při poruchách látkové výměny.

Nejkrásnější kolonády Karlových Varů:

  • Tržní kolonáda
  • Mlýnská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelní kolonáda
  • Všechny kolonády ukrývají prameny, které můžete ochutnat. Pořiďte si v jednom z místních stánků lázeňský pohárek a vydejte se na průzkum. K odpočinku je k dispozici velké množství laviček. Posaďte se a vychutnávejte nezapomenutelnou atmosféru.

Při návštěvě města byste neměli vynechat několik památek a atrakcí. Patří k nim pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla, rozhledna Diana, u které se nachází Motýlí dům a výletní restaurace, sklárny Moser a Návštěvnické centrum Becherovka. K procházkám lázeňským lesem zve několik vyhlídek. Nejznámější je vyhlídka Jelení skok, jeden ze symbolů města. K Varům neodmyslitelně patří i tradiční lázeňské oplatky. Při procházkách městem si je můžete vychutnávat jednotlivě v podobě horké oplatky. Celá balení jsou potom v nabídce i v dárkovém provedení a nabízí mnoho příchutí.

Více informací
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Alžbětiny lázně
Alžbětiny lázně
Muzeum Jana Bechera
Muzeum Jana Bechera