Užijte si pobyt v maďarské metropoli stylově s ubytováním v Hotelu Barceló Budapest **** přímo v centru města. Čekají vás snídaně formou bufetu, welcome drink, neomezený vstup do fitness centra a ubytování v komfortním Deluxe pokoji.

O ubytování

Barceló Hotel Budapest **** leží přímo v centru maďarské metropole jen kousek (400 - 500 m) od synagogy v ulici Dohány, Maďarské státní opery či Baziliky sv. Štěpána. Vydejte se také do Maďarského národního muzea (900 m), k Řetězovému mostu (1 km), budově parlamentu (1,3 km), Velké tržnici (1,3 km) či Budínskému hradu (1,4 km). Oblíbeným místem výletníků je i Matyášův chrám (1,8 km) a Rybářská bašta (2 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z komfortních pokojů Deluxe, které jsou vybaveny televizí, WiFi připojením, klimatizací, trezorem, minibarem, setem na přípravu kávy/čaje, balkónem s posezením a vlastní koupelnou se sprchou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové hotelové restauraci se těšte na bohaté snídaně formou bufetu. Během dne si zde můžete dát oběd či večeři formou à la carte, anebo si jen vychutnat menší svačinu či drink v Lobby baru. Restaurace se zaměřuje na španělskou a maďarskou kuchyni. V létě si své jídlo můžete vychutnat na terase s výhledem do zahrady.

Kde budete relaxovat?

K relaxaci můžete využít balkón, rozlehlou hotelovou zahradu a k aktivnímu odpočinku je tu velmi dobře vybavené fitness centrum.

Hotel Barceló Budapest ****

Hotel Barceló Budapest ****

Király utca 16. , Budapest
Maďarsko

Provozuje společnost:
Barcelo Hungary Kft. IČ: 01-09-297687


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 30 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od lázní
3,6 km
Zastávka
0,3 km