Zamiřte do nejlepších hotelových lázní v Budapešti. Ve Spa & Medical Centre Margaret Island si odpočinete ve vnitřních i venkovních bazénech, prohřejete se v saunovém světě a den si můžete zpříjemnit také masážemi a léčebnými procedurami. V rámci vstupu můžete navštívit také špičkové fitness s posilovnou a skupinovými lekcemi.

Spa & Medical Centre Margaret Island neboli Lázeňské a zdravotní centrum Markétin ostrov je ideálním místem pro odpočinek po dni stráveném objevováním krás maďarské metropole.

Na ploše 3 200 m² zde najdete skvělé vybavení, profesionální personál a prvotřídní úroveň lázeňských a kosmetických procedur. To vše činí z tohoto místa nejlepší hotelové lázně v Budapešti.

Součástí rozlehlé vodní plochy jsou různé plavecké i terapeutické bazény. Nechybí ani venkovní bazén se sluneční terasou, kde si můžete vychutnat hřejivé sluneční paprsky a přírodní krásu Markétina ostrova.

Prohřát tělo si můžete v saunovém světě, který zahrnuje 2 finské sauny, parní lázeň, infračervenou saunu, aroma kabinu a relaxační zónu.

To vše doplňuje ještě solná jeskyně, Kneippův bazén, solárium a mnoho komfortních ošetřovacích kabin, kde si můžete dopřát nepřeberné množství masáží a procedur.

Pro milovníky pohybu je zde špičkově vybavené fitness centrum Health Club o rozloze 400 m², které nabízí zázemí pro skvělý trénink, služby profesionálních koučů i skupinové lekce.