Vydejte se na nezapomenutelnou dovolenou do Jižního Tyrolska v Itálii přibližně 615 km od Prahy. Těšte se na bohatou polopenzi, kde ochutnáte tradiční dobroty (sýry, ovoce, zeleninu) a nádherný výhled do okolí.
Vydejte se na nezapomenutelnou dovolenou do Jižního Tyrolska v Itálii přibližně 615 km od Prahy. Těšte se na bohatou polopenzi, kde ochutnáte tradiční dobroty (sýry, ovoce, zeleninu) a nádherný výhled do okolí.

Ubytování v malebném městečku Feldhturns

Údolí Eisacktal, ve kterém se hotel nachází, je perfektním místem jak pro klidnou a pohodovou dovolenou, tak i pro sportovní nadšence. Nechte se uchvátit šarmem venkova, zelenými loukami, pastvinami, překrásným horským panoramatem a ubytujte se v hotelu Jörgenwirt *** v nadmořské výšce 850 m n. m.

V hotelu jsou k dispozici pokoje Standard, ve kterých najdete vlastní sociální zařízení (WC, sprcha) , telefon, bezpečnostní schránku a TV/SAT. Každý pokoj má navíc i balkon, na kterém si můžete každé ráno vychutnat východ slunce a pohled na vrcholy Geislerspitzen v Dolomitech..

Těšte se na bohaté snídaně formou bufetu a večeře o 3 chodech, které si budete moci vybrat z široké nabídky zdejších specialit. Mimo to můžete ochutnat spousty sýrů z místních obchůdků i tradiční ovoce a zeleninu charakteristickou pro tuto oblast.

Vydejte se na túry po okolí a zažijte dechberoucí výhledy

Okolí hotelu je ideálním místem pro pěší turistiku. Místní stezky vás zavedou malebnou krajinou k horským chatám s dechberoucím výhledem, k impozantním vodopádům nebo až na úplný vrcholek 2 436 metrů vysoké hory Königsangerspitze.

Tipy na výlet:

  • Zavítejte do hlavního městečka Bolzano a navštivte slavné muzeum ledového muže Ötziho nebo horské muzeum Reinholda Messnera.
  • Zažijte trošku adrenalinu a svezte se na kánoi v propasti v Geoparku Bletterbach (UNESCO).
  • Navštivte městečko Oberbozen a zažijte nezapomenutelný výhled na Dolomity.
  • Vydejte se vstříc proslulé přírodní zajímavosti se skalními trpaslíky v různých velikostech do Stoanerne Mandlen.
  • Zažijte velkolepou podívanou na obří skalní útvary Tre Cime di Lavaredo.

V turistické informační kanceláři ve Feldthurns lze zakoupit slevová karta Mobil Card, která zahrnuje slevu na regionální vlaky v Jižním Tyrolsku, na místní autobusy, lanovky, tramvaje a spousty dalších.

  • Slevová karta vás vyjde na 15 €/osoba/den, 23 €/osoba/3 dny a 28 €/osoba/7 dní.
Hotel Jörgenwirt *** (CK Nic než pryč)

Hotel Jörgenwirt *** (CK Nic než pryč)

Schnauders 4 , Feldhturns
Itálie

+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování