Vydejte se do národního parku Velká Fatra, do aquaparků nebo k vodopádům. Díky ubytování v penzionu Astoria můžete vyrazit opravdu kamkoli. Těšte se na chutné snídaně, bazén, koupací káď + 1 dítě do 4,9 let zdarma.
Vydejte se do národního parku Velká Fatra, do aquaparků nebo k vodopádům. Díky ubytování v penzionu Astoria můžete vyrazit opravdu kamkoli. Těšte se na chutné snídaně, bazén, koupací káď + 1 dítě do 4,9 let zdarma.

Penzion Astoria se nachází v malebné podhorské krajině

Vydejte se na dovolenou do penzionu Astoria, který najdete v centru malebné podhorské vesničky s klimatickými lázněmi Ľubochňa. Historie těchto lázní začíná v 19. století, kdy  byly postavené první lázeňské vily. A právě v jedné takovéto vile z dob císaře Františka Josefa I. můžete strávit svoji vysněnou dovolenou.

Ubytování nabízí penzion v příjemně zařízených pokojích s TV/SAT a vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha).

Chutné snídaně si můžete dosyta užít na terase, kde se během letního období podávají. V areálu je dále k dispozici altánek s grilem a zařízená kuchyňka, kde si můžete kdykoli připravit něco dobrého na zub.

V teplých dnech určitě oceníte venkovní bazén, který se nachází hned před penzionem.

Aquapark Dolný Kubín u a další tipy na výlet

Z penzionu to máte kousek jak k termálním pramenům, tak i do jeskyní či aquaparku Dolný Kubín (20 km, 15 minut jízdy autem).

V aquaparku Dolný Kubín se můžete těšit na plavecký bazén, vodní svět s různými vodními atrakcemi, saunový svět a restauraci. Hlavní dominantou aquaparku je unikátní pyramidové architektonické řešení, které jen tak někde neuvidíte.


Hosté penzionu Astoria získají zvýhodněné vstupné do aquaparku Dolný Kubín. Vstup na 3 hodiny pro dospělou osobu 5 € (z původních 15 €) a pro děti do 18 let 2,50 € (z původních 9 €).


Kam ještě vyrazit?

  • Pokud si chcete zadovádět a unavit vaše děti, vyrazte do Aquaparku Tatralandia (42 km).
  • Podívejte se do zapomenuté vesničky Vlkolínec - UNESCO (20 km).
  • Vykoupejte se v termálním jezírku Kalameny (26 km), které se nachází uprostřed lesa.
  • I na Slovensku si můžete připadat jako u moře. Objevte krásy zatopeného kamenolomu s krásnou a průzračnou vodou v Šútove (10 km).
  • Milovníci túry rozhodně ocení pohoří Velká Fatra (19 km), které nabízí nezapomenutelný pohled do okolní krajiny.
  • Všechny milovníky cyklistiky potěší velké množství cyklistických tras, které začínají hned před penzionem.
Penzión Astoria

Penzión Astoria

Ľubochňa 243 , Ľubochňa
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Astoria IČ: 43116451


+421 905 518 281

info@penzion-astoria.sk

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování