Vydejte se malebného Liptova jen 2 kilometry od slavných termálů Bešeňová. Apartmány Adam vám poskytnou skvělou příležitost k odpočinku. Pochutnáte si na výtečné polopenzi, užijete si příjemné chvilky ve wellness a zaplavete si ve vyhřívaném bazénu s protiproudem.

O ubytování

Apartmány Adam najdete ve slovenské vesničce Liptovská Teplá. Liptov patří mezi nejnavštěvovanější oblasti na Slovensku, vypravte se poznat jeho krásy i vy. Čekají vás tu jeskyně, UNESCO památka, lázně i rajská příroda.

Ubytování se nachází uprostřed liptovské přírody poblíž všech oblíbených atrakcí. Poloha apartmánů potěší jak milovníky aktivní dovolené v horách, tak ty, kteří nedají dopustit na opravdový relax. Liptovskou kotlinu obklopují Vysoké Tatry, Nízké Tatry a Velká Fatra, o zábavu tak nouze rozhodně nebude.

Jen pár kilometrů od apartmánů se nachází Bešeňová – lázeňské městečko jako stvořené pro odpočinek. Místní termální aquapark Gino Paradise (2,2 km) vás vezme na výlet do ráje vody a relaxu. Areál se spoustou bazénů, atrakcí a wellness patří mezi nejmodernější na Slovensku. Kdybyste se chtěli vydat za atrakcemi o kousek dál, udělejte si výlet do vyhlášené Tatralandie (22 km).

Z turistických lákadel se vypravte do Demänovské ledové jeskyně (23 km), obce ze seznamu UNESCO – Vlkolínec (17 km) nebo na Oravský hrad (33 km). Ať už vyrazíte kamkoliv, budete si moct užít procházky horskou krajinou, cyklistiku, ale i lyžování. Mezi populární lyžařské areály v okolí patří Malino Brdo (13 km) nebo Jasná (30 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z útulných a funkčně zařízených apartmánů pro 2 až 5 osob. Všechny mají vlastní, plně vybavenou kuchyňku s ledničkou, mikrovlnkou, indukční plotnou, rychlovarnou konvicí a nádobím. Součástí je vlastní koupelna s toaletou a sprchovým koutem. K vybavení náleží šatní skříň, TV s plochou obrazovkou a připojení k WiFi. Lze připojit dětskou postýlku pro děti do 2 let.

Na výběr máte z 5 apartmánů:

  • Apartmán 2 (27 m²) – dvoulůžkový apartmán bez přistýlky je ideální volbou pro pár. Ubytuje 2 osoby na velké manželské posteli bez možnosti přistýlky. K pokoji náleží balkon s výhledem na vesničku.

  • Apartmán 4 (45 m²) – dvoulůžkový apartmán s přistýlkou je vhodný pro rodinu s jedním dítětem. Je vybavený velkou manželskou postelí a pohovkou. Má balkon s výhledem.

  • Apartmán 3 (44 m²) – třílůžkový apartmán s přistýlkou tvoří 1 jednolůžková postel, 1 velká manželská postel a 1 pohovka. Nachází se v podkroví, a je tak útulný i prostorný. K dispozici je balkon s posezením.

  • Apartmán 5 (42 m²) – třílůžkový apartmán s přistýlkou je vybavený 1 jednolůžkovou postelí, 1 velkou manželskou postelí a 1 pohovkou. Najdete ho v podkroví hotelu. K apartmánu náleží balkon s posezením.

  • Apartmán 1 (50 m²)– třílůžkový apartmán s 2 přistýlkami ubytuje až 5 hostů na 1 velké manželské posteli, 1 jednolůžkové posteli a 1 rozkládací pohovce.

Na čem si pochutnáte?

V přízemí ubytování čeká na vaši návštěvu občerstvení v prostorách bývalého hostince. Pochutnáte si tu na skvělém točeném a řezaném pivu a dalších nápojích, v nabídce jsou i nanuky, nápoje pro děti a liptovské korbáčky.

Poctivé domácí jídlo vám potom připraví v restauraci Penzionu Motýl (450 m), Penzionu za Mlynom (500 m) nebo Zuzana (800 m). Pokud si vyberete balíček s polopenzí, zavítáte ráno i večer do restaurace v Penzionu Motýl (450 m).

Kde budete relaxovat?

V partnerském Penzionu Motýl na vás čeká parádní wellness centrum, kde vám nebude vůbec nic chybět. Po pobytu v horách oceníte odpočinek ve finské nebo infra sauně. Po hřejivé seanci si dopřejete oddych v relaxační místnosti s lehátky.

V létě si užijete vyhřívaný bazén s protiproudem, masážními tryskami a posuvným zastřešením, díky kterému na vás nebude pálit slunce. Na jaře a na podzim se pak místo bazénu naložíte do vířivky, která vám uvolní mysl i tělo.

Cestujete s dětmi?

Vaše ratolesti se zabaví na dětském hřišti, které se nachází kousek od hostince. Vyhrají si na houpačkách, prolézačkách a klouzačce.

Něco navíc

Za poplatek si lze půjčit jízdní kolo a vyrazit objevovat okolní krásy ze sedla.

Apartmány Adam

Apartmány Adam

Liptovská Teplá 119 , Liptovská Teplá
Slovenská republika

Provozuje společnost:
RS-PROFI s.r.o. IČ: 51058022


+421 0950 699 496

info@apartmany-adam.sk

Check In
14:00 - 16:30
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětské hřiště
Lyžárna
Půjčovna kol
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
11 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
3,6 km
Sjezdovka
15,7 km
Běžkování
18 km

Tipy na výlet

Bešeňová

Bešeňová Tip na výlet

Bešeňová se nachází v okrese Ružomberok a je známá především svými termálními prameny. Prameny mají léčivé účinky a obsahují prvky vápníku, hořčíku, sodíku, železa a draslíku. V Bešeňové je populárním turistickým cílem aquapark Gino Paradise Bešeňová, který uchvátí děti i dospělé.

V obci se nachází pěkný salaš Bešeňovka, kde si každý milovník slovenských mléčných výrobků zakoupí tradiční sýry, bryndzu, kravské jogurty, parenicu, žinčicu, tvaroh nebo domácí máslo vyrobené přímo z domácí farmy.

Zajímavým turistickým cílem pro milovníky historie je zámeček v Bešeňové z první poloviny 17. století. Je to dvoupatrová stavba se čtyřmi hranatými věžemi. V místnostech se nachází renesanční a barokní valené klenby. V okolí kostela se můžete projít v malebném parku.

Liptovská Mara
Liptovská Mara
Lázně Lúčky
Lázně Lúčky
Skanzen Vlkolínec
Skanzen Vlkolínec