Navštivte jednu z nejlákavějších lokalit Slovenska - Národní park Nízké Tatry. Hotel SKI nabízí ubytování ideální pro rodinnou dovolenou. Kromě snídaně či polopenze se těšte na slevové karty Liptov Region Card a Gopass.
Navštivte jednu z nejlákavějších lokalit Slovenska - Národní park Nízké Tatry. Hotel SKI nabízí ubytování ideální pro rodinnou dovolenou. Kromě snídaně či polopenze se těšte na slevové karty Liptov Region Card a Gopass.

Příjemné ubytování v hotelu SKI v srdci Nízkých Tater

Demänovská dolina, ležící jižně od Liptovského Mikuláše, se nachází na severních svazích pohoří Nízké Tatry, které představují rozsáhlý horský systém. Právě zde najdete hotel SKI, ze kterého budete mít vše na dosah.

Hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkových funkčně zařízených pokojích s vlastní koupelnou a toaletou. Pokoje situované na jižní stranu mají úžasný výhled na Chopok a okolní přírodu.

V hotelové restauraci si pochutnáte na domácí kuchyni a tradičních slovenských specialitách. Těšit se také můžete na domácí pečivo a výběr jak ze sladkých, tak i slaných pokrmů.

Hosté mohou během pobytu kdykoliv využít služby baru nebo dětský koutek a kulečník.


Hotel SKI je u zákazníků Slevokingu velice oblíbený a to především pro perfektní stravu, ochotný a milý personál, ale také pro své umístění a krásné okolí.


Parádní slevy s kartami Liptov Region Card a Gopass

Součástí balíčku jsou slevové karty Liptov Region Card a Gopass, které přináší turistům množství slev na atrakce a služby napříč celým regionem Liptov. 

  • Liptov Region Card: slevy až do 50% můžete uplatnit na vstupy do aquaparků, wellness, muzeí, v restauracích či ve sportovních obchodech.

  • Gopass kartu využijete hlavně při vstupech do wellness, pro slevy na lanovku i do aquaparků. A co víc, slevy platí nejen v lokalitě Nízké Tatry, ale také ve Vysokých Tatrách a České republice.

Relaxace ve wellness i aquaparku

Využijte slevu do wellness centra hotelu Družba (5 minut autem, 30 minut pohodovou chůzí). Čeká na na vás plavecký bazén, dětský bazén, 3 vířivé bazény, kanadská vana, 6 saun, masážní sprchy i tepidárium.

Vyrazit můžete také do aquaparku Tatralandia, který je největším na Slovensku, v Česku i Polsku.

Skvělé jsou termály Ginopark Bešeňová, které nabízí nespočet možností vodní zábavy, tobogánů a atrakcí s termální léčivou vodou.


NÁŠ TIP: Pokud chcete předejít dlouhým řadám a ušetřit váš čas, zakupte si online multiticket FUN TATRY, kde máte vstup do aquaparku a cestu lanovkou na Chopok za výhodnou cenu - lze zakoupit i v hotelu.


Horská turistika a krásná příroda

Atraktivní poloha hotelu představuje perfektní výchozí bod pro túry v Nízkých Tatrách. Centrem Nízkých Tater je Demänovská dolina, která je středem zdejšího turistického a sportovního ruchu. 

Na výběr máte spoustu cyklotras, například k Liptovskej Mare, do Jánskej doliny, na Chopok či Ďumbier.

Doporučujeme navštívit: Demänovská jeskyni svobody, archeoskanzen Havránok a lanový park Tarzánie.

Hotel Ski

Hotel Ski

Demänovská Dolina 69 , Demänovská Dolina
Slovenská republika

Provozuje společnost:
IHT - EAST AGRO, s.r.o. IČ: 46710124


+421908679913

hotelski.info@gmail.com

Check In
od 15:30
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
0 m