Objevte to nejlepší z Liptova! Ubytujte se v Hotelu Barbora *** a užijte si výlety k rozhlednám, přírodním krásám i zábavným atrakcím, jako je aquapark Tatralandia. V hotelu naberete energii na výlety díky skvělé polopenzi a wellness zóně s vířivkou a saunami, zábavu pro malé i velké pak zajistí stolní tenis nebo multifunkční sportovní hřiště jen kousek od ubytování.

O ubytování

Hotel Barbora *** se nachází a liptovské straně horského přechodu Čertovica, v obci Vyšná Boca, přímo u ski areálu Bačova Roveň. Místo ale není lákavé jen pro lyžaře, spoustu zábavy si zde užijete po celý rok, zejména díky výletům krásnou přírodou a kulturně bohatým krajem.

V obci Vyšná Boca můžete navštívit třeba muzeum hornictví (1,2 km) a ochutnat minerální pramen Kyselka. Pěšky či na kole pak vyrazte třeba k rozhledně na Krajčovom vrchu (2,5 km) s výhledem na obec Nižná Boca, Bockú kotlinu a Liptovské vrchy. V zimě si zalyžujete hned u hotelu, případně vyzkoušejte ski centrum Čertovica (4 km) nebo největší lyžařské středisko na Slovensku, Jasná-Chopok (44,3 km) s 51 km sjezdovek a 5 km běžkařských tratí. Na dosah budete mít i ski areály Žiarce (37,5 km) a Opalisko (29,7 km).

Jedním z hlavních center zábavy v okolí je Liptovský Mikuláš (28,3 km) s největším slovenským aquaparkem Tatralandia, kde se vyřádíte ve 14 bazénech a na 26 tobogánech a odpočinete si ve wellness centru a Keltském saunovém světě. Při nepřízni počasí může přijít vhod také dětská herna Fantázia Liptov Park nebo galerie optických triků Ilusia. V létě byste pak neměli vynechat návštěvu Liptovské Mary (32,9 km), "slovenského moře", kde si užijete skvělé koupání i vodní sporty.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortně zařízeném dvoulůžkovém pokoji nebo apartmánu. Všechny jsou vybavené vlastní koupelnou a televizí.

  • Dvoulůžkový pokoj disponuje manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, může být i ve variantě s přistýlkou. V koupelně najdete sprchový kout.

  • Rodinný pokoj zahrnuje 2 samostatné ložnice spojené chodbičkou, které ubytují až 5 osob. Některé pokoje mají i vlastní balkon, v koupelně může být sprchový kout nebo vana.

  • Dvoulůžkový apartmán se skládá ze samostatné ložnice a obývacího pokoje s malým kuchyňským koutkem (mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, chladnička). Koupelna je vybavená sprchovým koutem a vířivou vanou.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se servírují snídaně a večeře formou bufetu (v případě menší obsazenosti výběrem z menu). Pochutnáte si na tradiční slovenské kuchyni i mezinárodních specialitách.

Kde budete relaxovat?

Zlatým hřebem hotelu je nově vybudované wellness centrum. Zde si můžete po celodenních výletech, sportech, či zkrátka jen tak, odpočinout v horké vířivce s hydromasáží a prohřát se ve finské sauně či infrasauně. Nechybí ani relaxační zóna s lehátky.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je v hotelu připravený dětský koutek, kde se zabaví třeba při nepříznivém počasí.

Něco navíc

Využít můžete také multifunkční sportovní hřiště nedaleko hotelu.

Hotel Barbora ***

Hotel Barbora ***

Vyšná Boca 73 , Vyšná Boca
Slovenská republika

Provozuje společnost:
DOHAMA s.r.o. IČ: 53664531


+421 918 777 279

hbarbora@hotelbarbora.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Vzdálenost od jezera
30,4 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
32,2 km
Sjezdovka
34 m
Běžkování
34 m

Tipy na výlet

Nízké Tatry

Nízké Tatry Tip na výlet

Nízké Tatry nabízí perfektní zázemí, podmínky pro turistiku, lyžování a koupání. Centrem národního parku je Demänovská dolina, která je středem zdejšího turistického ruchu. V Tatrách se dají podnikat skvělé túry, stačí si jen vybrat trasu nebo cyklotrasu. Mezi nejoblíbenější cíle výletu patří Liptovská Mara, Jánská Dolina, turisticky nejoblíbenější hora Chopok a nejvyšší Ďumbier. Výstup na Ďumbier je fyzicky namáhavý, ale zvládnete jej i během jednoho dne. Skvělou trasou je přechod od Chopku k Čertovici, nabídne vám totiž úžasný výhled do okolních dolin.

Více informací
Liptovský Mikuláš
Liptovský Mikuláš
Liptovská Mara
Liptovská Mara
Liptovský hrad
Liptovský hrad